разгледайте тук ,пише че е атакуващ халф и почти всеки мач бележи така като гледам
http://www.as-eupen.be/spas/spielplanas.html
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Левски взима французин, играл във Фиорентина
Абе тоя си е чист атакуващ футболист, това че в трансфермаркета го пишат дефанзивен халф не е вярно. Там толкова грешки има, че не е истина. 

- maximalniq
- Контакти:
Да не се окаже,че взимаме Джилардино или Йоветич накрая
P.S.Гонг си направиха новината от тук,вярно е
И според мен е някой,който е връстник на Бардон.А този е мн млад и перспективен,никога няма да дойде тук.

P.S.Гонг си направиха новината от тук,вярно е

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- metodito
- Контакти:
Имам неприятното чувство, че ще ни го отмъкнат под носа или просто ние ще го изтървем глупашки. Странно ми звучи 22 годишен французин ( при това бял) да иска да играе в България.
-
- Контакти:
deepblue1963 написа:;; Герой асфальта написа:трябва да си най-голямата утрепка за да приемеш да играеш за клуб от България ( който и да е ) при условие , че си играл за Фиорентина ( даже бих се учудил играч от дубъла да приеме контракт с български клуб при условие , че дори в полу-аматьорските лиги нивото ще е същото като на нашите отбори ) . Визитката му била впечатляваща - за кого ? За Левски ли ? Толкова много клубове има в Европа , никой не проявява интерес за този талант , Левски прави трансфера на века ....
1.Бардон е играл в Лион и Рен-той "отрепка" ли е?
2.Що не си гледаш "разтърсващите света" трансфери на "гранда" от Тича?(има ли изобщо такива)
3.Вие,там,във Варна все от "звезда" нагоре ги взимате.Вас такива Фиорентини-Миорентини не ви стряскат.Ние го караме по-скромно.Кво да прайм?
1. Вие както го карате по-скромно все на батковци и компания се радвате .... Ние със трансфери на мишки вече 5 години го караме и сме на същото положение като вашия отбор ( който го обича половин България , който има положителен баланс , който има н-броя титли , който има два хуя вместо един .... хорошо ? )
2. Бардон е играл в Лион и Рен - кога е играл ? За това говоря - до колко трябва да са намалели качествата и самочуствието ти за да преминеш от ниво топ 10 в света в топ 50 ?
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове
- maximalniq
- Контакти:
На снимката която Гонг с дали не ми изглежда на 30 години...

deepblue1963 написа:Cesc Fabregas написа:Играча има ли договор с някой отбор? Аз много се съмнявам да го вземем, дори и да е свободен агент, защото ще иска заплата, а както добре знаем, Баткоф не му се дават пари.
Ако трябва да се плаща трансферна сума за него на някой, отсега забравяйте!
1.Ако беше така,едва ли щяха да го канят изобщо.
2.Много вероятно е вече да са договорили някоя продажба,за която ние не знаем.
3.Въпреки всички приказки,че Батков няма пари,никъде не е казано,че не може да се бръкне и да плати за французина.
Така,че-ще видим.
То и Жоб го докараха да се изпоти в тениската па после си тръгна. Батков няма да плаща кой знае каква заплата защото това "ще взриви климата в съблекалнята" пък и защото няма пари.
Лично аз не вярвам французин,който е в началото на своята кариера и го водят талант да се забие в България...Иначе,да..Добре звучи,но съм скептик
110 години любов!
Ако го вземем ще бъде чудесно, но малко ме съмнява Батков да изкара някои лев от джоба си... 

Само да не се окаже, че е Мауро Брешан

Оооп грешка, той си е италианец

Оооп грешка, той си е италианец
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага