Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 14:41

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Не, не, искам да коментираш разграбването на Европа бе. Друго не искам.

Искаш да изместиш темата, както винаги. Знам ви вечните номерца. ;) ;)

Човекът написа, че СССР бил доброто и победил Злото. Аз коментирах единствено това, че няма как СССР, който е агресор във ВСВ и съюзник на нацистка Германия от 1939-а до 1941-а, да бъде определян като Доброто. Нищо повече. ;) ;)

Ти, разбира се, веднага скачаш и се опитваш да изместиш темата към други страни, понеже темата за действията на "Доброто" между 1939-а и 1941-а е мааааааааааааааааалко неудобна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ъхъ, последно онеправдана и вечно мънкаща Полша агресор ли е или не?

Заеби, няма смисъл ..... всеки път е едно и също, "а вие защо биете негрите" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 14:41

HoUs4oOL написа:Браво! :)

Стотици се присъединиха към „Безсмъртния полк” в София

Изображение

http://www.cross.bg/bulgariya-podneseni ... z489qWv9OF

Пожали ги и недей слага снимки и видео от марша на Полка в десетки страни по света.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 14:42

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Не, не, искам да коментираш разграбването на Европа бе. Друго не искам.

Искаш да изместиш темата, както винаги. Знам ви вечните номерца. ;) ;)

Човекът написа, че СССР бил доброто и победил Злото. Аз коментирах единствено това, че няма как СССР, който е агресор във ВСВ и съюзник на нацистка Германия от 1939-а до 1941-а, да бъде определян като Доброто. Нищо повече. ;) ;)

Ти, разбира се, веднага скачаш и се опитваш да изместиш темата към други страни, понеже темата за действията на "Доброто" между 1939-а и 1941-а е мааааааааааааааааалко неудобна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ъхъ, последно онеправдана и вечно мънкаща Полша агресор ли е или не?

Заеби, няма смисъл ..... всеки път е едно и също, "а вие защо биете негрите" ....

Чакай малко бе, за подялбата на Полша чета навсякъде. Защо не чета за това, което казвам и което реално катализира започването на войната?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 14:49

Всяка година - една и съща простотия. То бива да сте гъзолизци и чуждопоклонници, ама това преминава всякакви граници. Гледайте си къщата и как ще си изкарвате хляба, а не ми хвалете руските тенекиени чудовища. Това ли е доброто, някакви танкове и самолети? Да ви пикам на доброто тогава.

Чичаци, нямате ли работа, че само по форумите висите? После се чудите що нямате пари, нямате хубав живот, не живеете като на Запад - вие освен да се дърлите с младите по форумите и да обяснявате за комунизма, за руснаците, за самальотите, за бомбите и зенитните комплекси, друго не можете! Шизофреници на макс...
Последна промяна от diplomat на 09 май 2016 14:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 14:49

Маги Стралска написа:капитулацията на Германия е подписана на 8-ми Май.... факт.... тва че рашките бавно сфащат.... и са разбрали един ден по-късно е друг въпрос.... а 9-ти Май е ден на Европа... факт...

В своя реч на 9 май 1950 г. в Париж Робер Шуман (френски външен министър по това време) споделя своята идея за нова форма на политическо сътрудничество в Европа, която да направи войната между европейските народи немислима. Неговата идея е да се създаде европейска институция, която да обедини и управлява производството на френските и западногерманските въглища и стомана. Само година по-късно е подписан договорът за създаване на подобна институция. Предложението на Шуман се счита за началото на това, което днес наричаме Европейски съюз.

Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври 2008 година

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0

Какъв факт бе, моето патенце 8-) Какво се е случило на тази дата в Европа освен капитулацията на Германия 8-) Ах да, някакъв памперс е споделил нещо си 8-) Пък това нещо било толкова фундаментално, че е било забравено за 20-30 години 8-) Каптулацията на Германия е на 9-ти Май московско време :!: Точка :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 14:50

fcb_bg написа:Чакай малко бе, за подялбата на Полша чета навсякъде. Защо не чета за това, което казвам и което реално катализира започването на войната?

Четеш, защото много хора не са съгласни с пробутването на тезата, че СССР е доброто в тази война. И моят коментар беше свързан с това, съжалявам, няма никакво извинение и оправдание за агресията на "Доброто" в Полша, Литва, Латвия, Естония, Финландия и Молдова. В съглашение със Злото - нацистка Германия. Това че после тези 2 гадни държави се самоизтрепват, не прави едната Добра. ;) ;)

А, като те вълнуват Чехословакия и Полша, отвори си тема за тях, не виждам какво общо имат с това, че СССР бил Доброто. 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 09 май 2016 14:52

Дядо ми се бил във втората световна,макар че е бил вече от запаса на 33-34 години и ме говорил за това какво представлява.Русия е изнесла най-голямата тежест от тая война ,дала е милиони жертви така че парадът на победата трябва съществува и като напомняне за това какво е било и да не допуска пак да стане.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 14:57

amoros написа:Дядо ми се бил във втората световна,макар че е бил вече от запаса на 33-34 години и ме говорил за това какво представлява.Русия е изнесла най-голямата тежест от тая война ,дала е милиони жертви така че парадът на победата трябва съществува и като напомняне за това какво е било и да не допуска пак да стане.

И какво да ни напомнят? Че са ни били и ебали, а после са ни заробили в техния строй? Да си ебат путката майна за тия неща, аз не искам да ги помня.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 15:07

Нацистка Германия и комунистически СССР са едно и също Зло, с различни имена просто. Тоталитарни режими, тъпчещи и мачкащи всеки, живеещ под тяхна власт.

Относно парада - нека си празнуват руснаците, лошо няма. Но да посмалят малко приказките за Добро и Зло. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 15:08

Ей това е истинския ден на Европа 8-) Хората са дали милиони жертви, ама нашите европейски педалчета, са се крили цяла война като мишки, накрая ще ми празнуват заради някаква хартийка, прочетена от някакъв никому известен памперс 8-) Евротолерастите не да се пънат, ами трябва да са по-ниски от тревичките и да целуват краката на братята руси, че са ги спасили, че онова австрийче минаваше през тях в рамките на няколко дни, че и питаше за още 8-)

Изображение

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”