Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Ако погледнем класирането, ще се види нещо любопитно: разликата е 11 точки, като извадим тези 5, с които ни ощетиха-реалната разлика е 6 точки. И тя идва от двете победи на Лц в Разград. Това означава, че в мачовете с другите отбори Левски и Разград са спечелили ЕДНАКЪВ брой точки. Като се погледне разликата в бюджети и играчи, както и тежките условия, в които бяхме, странните съдийски отсъждания в доста мачове, ми е любопитно защо по нас се изля всякаква помия( грозно сме играли, нищо не сме играли, страхливо сме играли и прочее...),а в същото време Лц е обгрижван и хвален. И в четирите преки двубоя ние НЕ БЯХМЕ надиграни. С отбор от детска градина и събрани в последния момент свободни агенти есента, и с чисто нов състав пролетта, това никак не е лошо постижение...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Ако погледнем класирането, ще се види нещо любопитно: разликата е 11 точки, като извадим тези 5, с които ни ощетиха-реалната разлика е 6 точки. И тя идва от двете победи на Лц в Разград. Това означава, че в мачовете с другите отбори Левски и Разград са спечелили ЕДНАКЪВ брой точки. Като се погледне разликата в бюджети и играчи, както и тежките условия, в които бяхме, странните съдийски отсъждания в доста мачове, ми е любопитно защо по нас се изля всякаква помия( грозно сме играли, нищо не сме играли, страхливо сме играли и прочее...),а в същото време Лц е обгрижван и хвален. И в четирите преки двубоя ние НЕ БЯХМЕ надиграни. С отбор от детска градина и събрани в последния момент свободни агенти есента, и с чисто нов състав пролетта, това никак не е лошо постижение...
Интересен поглед върху нещата, не се бях замислял. Това говори доста добре за работата на нашите. Още повече, че както ти спомена, започнахме сезона с децата, а втория полусезон играем с изцяло нов състав. Напоследък Левски демонстрира доста по-добра игра, отколкото в началото на годината. Интересно ще ми е да ги видя тези момчета следващия сезон, вече сработени и водили нормална подготовка. Ако добавим и 2-3 класни попълнения, то предпоставките за добро представяне следващия сезон са изцяло налице.
Виждам, че вече се прави равносметка за сезона. Моята е че ако въпреки всичко, ни бяха зачели два гола и щяхме да сме много близо до дубъл. Един в Разград и един в Ловеч. Ако пък и другите бяха започнали със селекции като нашите и в движение да се сглобяват като нас, вече щяхме да сме шампиони.
Според мен , ако бяхме запазили Миланов и Аниенте, щяхме да сме много по добър отбор, но да изчакваме ЕКТ и тогава да се решава за ГОнзо - Стоев

-
- Контакти:
Аз искам да се поправя за едно - и то е, че мислех, че футболистите вече са изгубили доверие към Стоев и е наложителна смяната му.
Последните мачове показаха, че не е така.
Дали обаче е за смяна СС - според мен да, защото това му е тавана. В тандем с Гонзо те не показаха, че следват някаква последователност и надграждат, а напротив - пак продължаваме с кардиналните промени. Няма яснота за селекцията, освен ако нещо не се е променило драстично за около месец и тн.
Иначе и аз не мисля, че Левски залсужава толкова помия, при все, че разликата с Лудогорец дойде след изваждането на Литекс и съдийския комфорт, който шампионите имат.
А къде е онази приятна изненада, която феновете Левски трябваше да очакваме през месец Май?
Последните мачове показаха, че не е така.
Дали обаче е за смяна СС - според мен да, защото това му е тавана. В тандем с Гонзо те не показаха, че следват някаква последователност и надграждат, а напротив - пак продължаваме с кардиналните промени. Няма яснота за селекцията, освен ако нещо не се е променило драстично за около месец и тн.
Иначе и аз не мисля, че Левски залсужава толкова помия, при все, че разликата с Лудогорец дойде след изваждането на Литекс и съдийския комфорт, който шампионите имат.
А къде е онази приятна изненада, която феновете Левски трябваше да очакваме през месец Май?
-
- Контакти:
Не мога да си обясня непрекъснатото мрънкане срещу СС, а от някои и откровено изливане на помия (абсолютно неоправдано). Та Стойчо ни извади от будна кома и въпреки тежката ситуация нито се предаде, нито се скри. Взимането на повече футболисти на полусезона беше наложително не само заради изгонените, но и заради напусналите по тяхно желание, както и заради трайно контузени. Нормално е при тези форсмажорни обстоятелства да се допуснат и грешки, но като цяло последната селекция е по-сокро успешна, отколкото провал. Лукин и Александров се сработиха добре и без да бъдат "най- добрите защитници", свършиха чудесна работа. Мехди Бурабия има потенциал, просто трябва да го покаже, определено е добър футболист. Нар има много футбол в него, млад и съм сигурен, че ще подобрява играта си. Адениджи след година ще гази, има всички данни за централен нападател- здрав, висок, бърз. Трябва му още малко тактическа грамотност и техническа шлифовка. Достатъчно млад е за да го постигне. Менголо е футболист с качества, но явно психиката му е слаба. Ако успее да го преодолее, ще свърши много работа. За никой от тези футболисти не може да се каже, че е тотален провал.
Кашчей написа:Player написа:Ако ни върнат 7 точки на 23-ти, ще видим дали нямаме шанс за титла.
Че то тогава и на Лудогорец ще върнат две точкиили ти смяташ, че само на "Левски" ще върнат точките
На вниманието на панчаревските подстрекатели:
В случай на краен успех, КАС ще върне (7) точки само на Левски. За останалите клубове решението на СТК е окончателно и влязло в сила, защото те сами избраха да не обжалват и така доброволно се отказаха от възможността да им бъдат върнати неправомерно отнетите точки от мачовете с Литекс".
Това не знам дали важи за аматьорския футбол, но при професионалистите е така.
Лично аз намирам това деяние за несигурно и безпредметно, но справедливо. Не ми е приятно, че главния виновник за създалата се ситуация все още не е санкциониран. И до колкото разбирам от медиите, сега ще остане с пръст в устата и за придобиването на клуба от Панчарево, което беше и крайната му цел. Просто няма как да се бори с Васил Божков.
Serafim написа:А къде е онази приятна изненада, която феновете Левски трябваше да очакваме през месец Май?
Левски ще има нов клубен музей. Очаква се той да бъде готов до 10 дни. Това разкри финансовият директор на клуба Константин Баждеков, който уважи церемонията по отбелязването на 73-ата годишнина на Георги Аспарухов.
Статията е от 4-ти май така, че някъде към 14-ти би трябвало да е готова "изненадата".
Аз се надявам да покажат и пуснат новите екипи преди края на сезона, ама май ще си остана само с надеждите!

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- PorcoRosso
- Контакти:
wilge написа:.....
В случай на краен успех, КАС ще върне (7) точки само на Левски. За останалите клубове решението на СТК е окончателно и влязло в сила, защото те сами избраха да не обжалват и така доброволно се отказаха от възможността да им бъдат върнати неправомерно отнетите точки от мачовете с Литекс".
......
Лично бих препоръчал на Градев да седне и да прочете некой друг член и алинея, щото явно знанията му яко куцат.Правните последици са еднакви за всички засегнати страни.Без значение дали са жалбоподатели или не.

Toй, Градев, до сега, не знам да е спечелил дело в живота си, така че, връщането на тия точки е по-скоро в зоната на фантастиката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага