Като за българските стандарти е доволно гледаем, стегнаха го малко и се завърза някаква интрига, вкараха тук таме малко логика. Вкараха някой и друг лаф, колкото да задоволят зрителя. Няма как сценариста на"Сопрано" да позеленее от завист, гледайки го, но... да, изглежда идиотски, но поне е комично полицай да се надруса с крадена риза...а и за момента са махнали онзи актьор, чиято селска физиономия не би могла да убеди и собствената му майка, че е италианец,камо ли и мафиот.
Пенев за първи път играе някаква увлекателна роля, направо се е вкарал изцяло в нея.На егати и първобитникът е заприличал. Обаче я усеща ролята.А този Захариев, може ли и еротичната сцена да я направи толкова банално скучна(май щеше да е по-добре да си бяха сменили ролята с психоложката, цялостната, не само сексуалната) , този направо убива всяка страст на екрана, без значение от какво е породена.
Вълев пък какво да го правят на екран, те му изкараха лудостта и в момента е заприличал на приличен страхливец, който се чуди какво изобщо прави с другите кретени на една маса, ни посяга към пиенето, ни към яденето. Страшно неориентиран и неадекватен такъв, без някаква конкретна цел в живота, просто се движи около психото и се опитва да го вразумява от време на време. Направо му стана личен психолог на Бахаров.
"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- dreben23
- Контакти:
То гледаемост си има все още, щото първите сезони им бяха доста по-добри, ама сега не съм убеден, че нещо някого го впечатлява до този момент. Самият сценарий в този сезон не е много читав, ама то и как да стане като сменят главните герои с второстепенни. Попов не главен, Мартин не главен вече, Куката и той...То това са им силните характери, които движат този сериалчек. Но в този сезон наблягат на Иво, Ерол некакъв си и трябва нещо много сериозно като развитие на сюжета да ни предложат, за да си съхранят зрителите. Дали не са им орязали и бюджета все пак от толкова печалби и продажби на продукцията по чужди територии? По-скоро е така. Но с личните си реклами на собствената си телевизия вече просто го прекаляват, че чак и на Близнако 100 лв му се паднаха от първо триене.
Таман се спрехме да ги купуваме, айде сега пак ще ни ги натрапват. Дори в другите страни дето им го дават ще се сетят, те хората не са тъпи по света. На третото студио на БНТ и ще им светне. Дано пораздвижат малко нещата, липсва екшъна.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
На мен ми е интересен сериалчека като казва един левент смолянски .Има интрига във всеки един епизод през този сезон .Кара те да тръпнеш в очакване на следващия . 

- Furious_Monk
Силна серия, като динамика, сюжет, музикално оформление. Този път успяха да направят така, че на човек да му запука за почти всички образи, че и Бахаров влезна в час,а неговият образ зае мястото на този на Билалов- една от основите на филма- Лека полека отново изкарват потенциала на този сериал, обаче тези амплитуди са доста крайни и продължителни.
Може би от края на втори сезон, не бяха вкарвали такова вълнение.Тогава нещата изглеждаха доста по-реални и естествени, но за сметка на това сега като че ли придобиха по-подреден и професионален вид.
Може би от края на втори сезон, не бяха вкарвали такова вълнение.Тогава нещата изглеждаха доста по-реални и естествени, но за сметка на това сега като че ли придобиха по-подреден и професионален вид.
Анчелоти.
Анчелоти.
Готина серийка, развиха го интересно.Тоз' Мартин не успя ли да скочи от моста, актьорската му игра толкова ми боде в очите, че няма накъде по-зле вече.Ерол от друга страна кефи отвсякъде 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:Готина серийка, развиха го интересно.Тоз' Мартин не успя ли да скочи от моста, актьорската му игра толкова ми боде в очите, че няма накъде по-зле вече.Ерол от друга страна кефи отвсякъде

Искам някой да го застреля това полицайче....чакай, най-добре той сам да се застреля

Jürgen написа:daduradam написа:Готина серийка, развиха го интересно.Тоз' Мартин не успя ли да скочи от моста, актьорската му игра толкова ми боде в очите, че няма накъде по-зле вече.Ерол от друга страна кефи отвсякъде
![]()
![]()
![]()
Искам някой да го застреля това полицайче....чакай, най-добре той сам да се застреля.
Ако като полицай е толкова некадърен колкото и като актьор като нищо ще се застреля сам.Мистерия е как е в главна роля толкова време.Не съм чул някой досега да каже " Е, Шмекера страшно играе, изпълва ме "
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Абе да ти кажа има и такива, които му се кефят
. Даже познавам един такъв лично
. Не съм го чувал какви ги говори, но беше се снимал 3-4 пъти с него
....

- Furious_Monk
Актьорът е харизматичен такъв, има едно такова добродушно излъчване. Визуално вдъхва доверие и камерата го хваща. Изборът за положителна роля е сполучлив, ако гледаме само външния вид. Само ако можеше и актьорската му игра да не изглеждаше толкова плаха, неумела и неуспешна...
Анчелоти.
Анчелоти.
Е, изкефихте ли се ? Нямаше много екшън, но готин епизод.Ерол накрая може и да стане злодей, въпреки че във финалния епизод изглеждаше, че ще са в един отбор с Дървото.Г-жата следователка и тя май ще ходи на другия брег, нормално за образът, който развиват последните епизоди.Готино, готино.
Трейлърчето на следващия епизод не предполага нищо особено, ама т'ва с Иво и Ния може да е повратно.Ще ядосат Ерол
Ииииииии в заключение, мисля че е време да връщат Попов.Ако не са му измислили роля то тогава що го " държат " на язовирО цял сезон, богу ми....
Трейлърчето на следващия епизод не предполага нищо особено, ама т'ва с Иво и Ния може да е повратно.Ще ядосат Ерол