Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Мнениеот River Plate » 08 май 2016 03:07

paro24 написа:Не знам какво сте гледали, но рундовете си бяха 9:3 за Пулев, който дори нямаше следи по лицето от 3-те по-сериозни удара на негрото,
ако нашия бе по-агресивен можеше да го нокаутира, но според мен до последно тактически се пазеше, понеже мача за него бе по-важен и отново ще има шанс за титла.

Кубрат имаше 2 шанса да направи серия от удари за нокаут, но като че ли такива бяха указанията дадени му от Вегнер, изключително предпазлив и прецизен.
Някои хора забравихте, че Чисора има победа над Малик, изигра достойни мачове с Фюри и Хелениус, въобще не е лош боксьор. Кобрата направи добре, че не рискува.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 май 2016 04:15

Кобрата и да не стане световен шампион си мисля че направи достатъчно като боксьор от държава,която се води една от най-забутаните в Европа.Ще ме извинявате,ама приказки от типа ''нашия нямал шанс срещу по класни съперници'' не вървят в случая.Може и да няма,но човека стана отново европейски шампион.Факт.Тука е пълно с дървени философи.Не случайно сме забутани в г*за на континента.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 май 2016 06:34

Мачът е нагласен :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 08 май 2016 08:35

За всички разбирачи, дето казват че мачът на нашия е бил цирк , ще ги посъветвам да намерят време да изгледат срещата Кличко - Фюри . Гледайте го внимателно и после кажете кой от двамата е клоуна .В сравнение с мача Кличко - Фюри , мачът Пулев - Чисора си беше истински екшън ! Ние българите сме царе да хвърляме помия , без да помислим че тази помия ,може да отиде при всеки , независимо дали е боксьор или водопроводчик !
Майната ви и затова ще си тънете в помията дето и свинята не я яде ! И само за сведение, четете чуждите коментари , там нещата са обективни ,нашенските и за една чекия вече не ги бива !!! Чекиджии смотани !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2016 08:49

Честито на Пулев.Страшен мач,много ми хареса.Надявам се следващата среща на Кобрата да е в София!
П.П.
Като гледам на какво е заприличал Фюри,Кличко ще го размаже на реванша.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 май 2016 09:01

Пишман боксьори.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 май 2016 10:01

Не го гледах мача защото не очаквай да е нещо интересно. Надявах се Кубрат да победи. Няма вече боксьори на Холифилд , Тайсън и т.н.
И затова мачовете не са във Вегас и не ги излъчват по HBO. Колко от вас са гледали мач на живо(по тв) на Тайсън , Холифилд , Л.Люис и Дж.Форман ?!
За разлика от вас аз съм висял до 5 сутрина за да гледам 1 рунд на Тайсън и не съжалявам за това , а вие съжалявате ли че гледахте мача снощи ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2016 10:27

iliev72 написа:Не го гледах мача защото не очаквай да е нещо интересно. Надявах се Кубрат да победи. Няма вече боксьори на Холифилд , Тайсън и т.н.
И затова мачовете не са във Вегас и не ги излъчват по HBO. Колко от вас са гледали мач на живо(по тв) на Тайсън , Холифилд , Л.Люис и Дж.Форман ?!
За разлика от вас аз съм висял до 5 сутрина за да гледам 1 рунд на Тайсън и не съжалявам за това , а вие съжалявате ли че гледахте мача снощи ?!

Най-добрия мач на Кобрата който съм гледал.Цъкай на видеото,няма да съжаляваш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 май 2016 10:57

Някой знае ли как се казва песента при излизането на нашия? :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар