galin56 написа:Alex написа:galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата. А накрая това със съдиите винаги ми е било странно. Какви са тия точки и как си ги измислят само те си знаят(говоря по принцип, не само за тоя мач). Всички дават различни точки, по време на мача няма никакви индикации или броячи, и накрая -хоп всеки си измисля по 2 числа. И обикновено винаги са около 110-115 точки всички мачове по 12 рунда. Абе смешна работа. Май по-добре да си бях легнал по-рано вместо да зяпам някакъв немски стрийм по нощите.
Еми спечелен рунд е 10-9, мисля, че нокдаун е 10-8 и т.н. имаше си някаква схема как се смятаха
А защо в статията си за мача, ГОНГ са писали, че резултата на съдиите отразява ударите в срещата, така и не разбрах.
Аха , това не го знаех. Но пак не разбирам защо резултата от съдиите не се изписва след всеки рунд като на Олимпиадите. Така е супер тъпо и винаги остава нотка на съмнение, че съдиите си пишат накрая каквото искат. Още повече че 3-ма съдии, 3 съвсем различни резултата, а мача е един и същ. Тоест не би трябвало да има разлика в отсъжданията.
еми те не пишат накрая. Идеята е ,че след всеки рунд пишат. Тоя мач беше крив, щото само няколко от рундовете имаше изявено надмощие и повече агресия. Затова и такива разлики има в решенията. Уж, Кобрат имаше надмощие, ама и той нищо не направи в доста от рундовете, за да убеди, че ги заслужава и това води до различните резултати. Аз лично си предпочитам аматьорите, просто са ми по-динамични и интересни.

[/center]