От друга страна - тва май беше някакъв hard mode WWF с елементи на аркади и кръв, и за капак - напрежение в последната секунда - 1:1 съдийски гласа - само дето водещия на сцената не се изцепи да пита "напрегнато ли ви е - кой е победител?"
Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора
Честито на Пулев!
От друга страна - тва май беше някакъв hard mode WWF с елементи на аркади и кръв, и за капак - напрежение в последната секунда - 1:1 съдийски гласа - само дето водещия на сцената не се изцепи да пита "напрегнато ли ви е - кой е победител?"
ебаси капацитетите.
Това за това нема спорт в Бългаия. Или всичко е нагласено или нашите спортисти са слаби - друга опция нема.
Това за това нема спорт в Бългаия. Или всичко е нагласено или нашите спортисти са слаби - друга опция нема.
bobbi написа:Едно време Тайсън какви мачове правеше
Като стане дума за мачовете на Тайсън се сещам за неговите подобни мачове(в смисъл с цирковете преди мача). Истерия, псувни, представяници по един час, няколко седмици напрежение, почва мача и в 20-тата секунда нокаут. И хората почват да псуват : Е за 20 секунди бокс ли станах в 3 през нощта.
Alex написа:galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата. А накрая това със съдиите винаги ми е било странно. Какви са тия точки и как си ги измислят само те си знаят(говоря по принцип, не само за тоя мач). Всички дават различни точки, по време на мача няма никакви индикации или броячи, и накрая -хоп всеки си измисля по 2 числа. И обикновено винаги са около 110-115 точки всички мачове по 12 рунда. Абе смешна работа. Май по-добре да си бях легнал по-рано вместо да зяпам някакъв немски стрийм по нощите.
Еми спечелен рунд е 10-9, мисля, че нокдаун е 10-8 и т.н. имаше си някаква схема как се смятаха
А защо в статията си за мача, ГОНГ са писали, че резултата на съдиите отразява ударите в срещата, така и не разбрах.
Аха , това не го знаех. Но пак не разбирам защо резултата от съдиите не се изписва след всеки рунд като на Олимпиадите. Така е супер тъпо и винаги остава нотка на съмнение, че съдиите си пишат накрая каквото искат. Още повече че 3-ма съдии, 3 съвсем различни резултата, а мача е един и същ. Тоест не би трябвало да има разлика в отсъжданията.
chiphead написа:Честито на Пулев!
Ами, то боксът отдавна заприлича на кеча .... почти всичко се режисира предварително, няма да се учудя вече и ако и мачовете ги нагласят.
И далеч не говоря само за този двубой, то това си е тенденция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
galin56 написа:bobbi написа:Едно време Тайсън какви мачове правеше
Като стане дума за мачовете на Тайсън се сещам за неговите подобни мачове(в смисъл с цирковете преди мача). Истерия, псувни, представяници по един час, няколко седмици напрежение, почва мача и в 20-тата секунда нокаут. И хората почват да псуват : Е за 20 секунди бокс ли станах в 3 през нощта.![]()
![]()
Еми, то нокаутите са солта на професионалния бокс.
Иначе си прав, едно време си беше истинско, и цирковете, и после на ринга яки тупаници падаха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не знам за вас,ма на мене мача ми хареса много.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Alex написа:Айде спомнете си 2-3 силни и отчни удари да са направили.
Брато, не ме разсмивай, само едно от тея крошета дето си ги размениха примерно в осмия рунд и после майка ти щеше да ти идва на свиждане 2 седмици у болницата, аре малко по-сериозно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Alex написа:Айде спомнете си 2-3 силни и отчни удари да са направили.
Брато, не ме разсмивай, само едно от тея крошета дето си ги размениха примерно в осмия рунд и после майка ти щеше да ти идва на свиждане 2 седмици у болницата, аре малко по-сериозно...
Смисъл, че трябва да съм впечатлен, че Европейска титла се дава за кроше, което би нокаутирало някой хванат от улицата??? Аз даже и 3 седмици ще изкарам у болницата, идеята е, че на тях няма да им стане нищо особено. Пълна скука. Чисора очаквах, че ако не загуби мача в периода 3-7ми рунд, ще влезе по-разчупено, ще тръгне на атаки, размяни, а, у... явно толкова си можеше момчето де, ама скука. Дано не съм прав, но Кубрат няма шанс срещу някой наистина много класен и разчупен боксьор (каквото ще го очаква в евентуален нов мач с/у Кличко). Поне даа беше влязъл Кобрата в правенето на шоу преди мача, там да се дразниха и да се обиждаха, та поне простотии да погледаме.
[center]
[/center]
[/center]Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора
Не съм голям фвн на бокса, но американците превърнаха и този спорт в цирк, като почнеш от маймунджалъците преди мача, минеш през задължителния бой на кантара и накрая цирк дьо солей на ринга. Колкото до мача, нашия има фигура на пехливански борец. Останалите боксьори едни стегнати, оформени, на нашия му се тръскат сланините, отделно чисто технически е много зле. Носи на бой, но дотам,постоянно търси прегрътката, нанесе два удара и това му е за рунда. Затова харесвам повече аматьорите, защото та са истинските, профитата вечв е само пари. На претерндента му дават половин милион...за кво да се бие? Дори да спечели пак толкова ще вземе. Да кажат победителя взема два милиона и да ги оставят, а те предварително разпределят парите
Интериорни врати - Врати хармоника