Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа присъда за гаврите над жени в Кьолн - оправдателна
Еми аз се върнах преди няколко месеца от там.Работих известно време.Виждам с очите си какво става.Тумби мангали из улиците и кафенетата.Първи са за помощи.Наи жалкото е че вървят със децата си напред.Злоупотребяват със това зверски.Съпругата ми не може да се запише на курс по немски към бюрото им защото месеци напред е заето от всякакви мангали.Но само мъже.Жените им нямат никакво намерение да учат език..... камо ли да работят....Те си искат помощите и детските въпреки че нямат и един ден работен.Срам и резил.Верно Германия има нужда от евтина работна ръка....но тези цървули никога няма да се хванат на нещо тежко и трудно.
sbornaq написа:dzhambov написа:sbornaq написа:dzhambov написа:Жертвата обаче не го разпозна и окръжният съд в Кьолн реши, че няма доказателства
Те ако искаха , досега сто пъти да бяха разкрили виновниците! Явно в Германия са "толерантни" към пришълците от африкански произход, дори и да изнасилят бели момичета!
Щом така искат ок,не живея там и не ме вълнува,не знам защо сте се притеснили толкова.
Защото българите са длъжни да знаят истината какво ги очаква, ако емигрират в Западна Европа!
Айде стига,всеки решил да емигрира си има глава на раменете.Във века в който живеем трудно може да се скрие нещо в северна Корея,а какво остава в Европа.
язе написа:dzhambov написа:Жертвата обаче не го разпозна и окръжният съд в Кьолн реши, че няма доказателства
Е как да го разпознае? Те тия талибани са еднакви всичките!
Честит ви башибозук, европейки!
Аз затова избрах красивия руски град Санкт Петербург пред мангализирана Западна Европа!Тук животът е много по-спооен и над 95% от населението се състои от бели хора и християни!Факт!
Пък наивниците нека емигрират в мангализирания Запад!
Вълчан написа:Еми аз се върнах преди няколко месеца от там.Работих известно време.Виждам с очите си какво става.Тумби мангали из улиците и кафенетата.Първи са за помощи.Наи жалкото е че вървят със децата си напред.Злоупотребяват със това зверски.Съпругата ми не може да се запише на курс по немски към бюрото им защото месеци напред е заето от всякакви мангали.Но само мъже.Жените им нямат никакво намерение да учат език..... камо ли да работят....Те си искат помощите и детските въпреки че нямат и един ден работен.Срам и резил.Верно Германия има нужда от евтина работна ръка....но тези цървули никога няма да се хванат на нещо тежко и трудно.
Много ценно мнение , което трябва да се прочете от повече хора от човек, живял в Германия!
sbornaq написа:язе написа:dzhambov написа:Жертвата обаче не го разпозна и окръжният съд в Кьолн реши, че няма доказателства
Аз затова избрах красивия руски град Санкт Петербург пред мангализирана Западна Европа!Тук животът е много по-спооен и над 95% от населението се състои от бели хора и християни!Факт!![]()
Сега ми е още по-чудно защо ги блещиш тея теми
dzhambov написа:sbornaq написа:язе написа:dzhambov написа:Жертвата обаче не го разпозна и окръжният съд в Кьолн реши, че няма доказателства
Аз затова избрах красивия руски град Санкт Петербург пред мангализирана Западна Европа!Тук животът е много по-спооен и над 95% от населението се състои от бели хора и християни!Факт!![]()
Сега ми е още по-чудно защо ги блещиш тея теми
Почему?
Не ми е за първи път да работя там.За съжаление вече масово се дава около 8.80-9.50 евро бруто.Което си е около 1200-1300 чисто при нормален ден.При положение че квартирите скочиха драстично и една гарсонера е около 500-600евр...храна около 400 евро и бензин около 150 евр нека сам си направи сметката човек струва ли си да ходи там.Говора за сам човек със нормален начин на живот.Ако има съпруга и тя поработва се спестява нещо въпреки по големият данък наложен на вторият работещ във семеиството.
Вълчан написа:Не ми е за първи път да работя там.За съжаление вече масово се дава около 8.80-9.50 евро бруто.Което си е около 1200-1300 чисто при нормален ден.При положение че квартирите скочиха драстично и една гарсонера е около 500-600евр...храна около 400 евро и бензин около 150 евр нека сам си направи сметката човек струва ли си да ходи там.Говора за сам човек със нормален начин на живот.Ако има съпруга и тя поработва се спестява нещо въпреки по големият данък наложен на вторият работещ във семеиството.
Минаха вече тези времена, когато се изкарваха добри пари на Запад!
sbornaq написа:Вълчан написа:Не ми е за първи път да работя там.За съжаление вече масово се дава около 8.80-9.50 евро бруто.Което си е около 1200-1300 чисто при нормален ден.При положение че квартирите скочиха драстично и една гарсонера е около 500-600евр...храна около 400 евро и бензин около 150 евр нека сам си направи сметката човек струва ли си да ходи там.Говора за сам човек със нормален начин на живот.Ако има съпруга и тя поработва се спестява нещо въпреки по големият данък наложен на вторият работещ във семеиството.
Минаха вече тези времена, когато се изкарваха добри пари на Запад!
Бе ти живееш вече година в Питер, дали си научил руския вече:
Чем ты в Питере занимаешся и кем работаеш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:
Бе ти живееш вече година в Питер, дали си научил руския вече:
Чем ты в Питере занимаешся и кем работаеш?
Оппааа.....
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]