Русия ще спечели Евро 2016!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Русия ще спечели Евро 2016!
Не пич съвсем сериозно ти говоря, вземи най-накрая си изпий хапчетата, че стана за смях - това да не ти е първенство по пиене на водка!!!!! това е футбол
- vladovichev
- Контакти:
Каква Русия, там колектив НЯМА. Групата ще я прескочат, заради глупавите правила и многото отбори, които трябва да продължат. Ама после са аут. Изненади могат да са Хърватска и Уелс според мен.
-
veselin68 написа:Не пич съвсем сериозно ти говоря, вземи най-накрая си изпий хапчетата, че стана за смях - това да не ти е първенство по пиене на водка!!!!! това е футбол
Именно! Артьом Дзюба,Олег Шатов и Александър Кокорин ще се подиграват с всички противникови защити!Факт!

-
vladovichev написа:Каква Русия, там колектив НЯМА. Групата ще я прескочат, заради глупавите правила и многото отбори, които трябва да продължат. Ама после са аут. Изненади могат да са Хърватска и Уелс според мен.
Русия в момента имат много класни футболисти като Олег Шатов, Игор Смолников , Юри Жирков, Александър Кокорин, Алан Дзагоев, Артьом Дзюба и так далее , които могат да се подиграят с всяка една противникова отбрана!Напълно съм убеден в това!

kazan_arena77 написа:vladovichev написа:Каква Русия, там колектив НЯМА. Групата ще я прескочат, заради глупавите правила и многото отбори, които трябва да продължат. Ама после са аут. Изненади могат да са Хърватска и Уелс според мен.
Русия в момента имат много класни футболисти като Олег Шатов, Игор Смолников , Юри Жирков, Александър Кокорин, Алан Дзагоев, Артьом Дзюба и так далее , които могат да се подиграят с всяка една противникова отбрана!Напълно съм убеден в това!
Тея всичките параолимпийци,ботушари,дървари и балерини дето си ги изброил и в Ситомир Никопол ще са дълбоки резерви и терен ще виждат само на тренировка

sandi74 написа:kazan_arena77 написа:vladovichev написа:Каква Русия, там колектив НЯМА. Групата ще я прескочат, заради глупавите правила и многото отбори, които трябва да продължат. Ама после са аут. Изненади могат да са Хърватска и Уелс според мен.
Тея всичките параолимпийци,ботушари,дървари и балерини дето си ги изброил и в Ситомир Никопол ще са дълбоки резерви и терен ще виждат само на тренировкаФАКТ
Чирпанския бек пак се изказа неподготвен по темата!Факт!

Ааааа какъв виц,те трудно групата ще прескочат той шампиони вика хахаха.
Артьом Дзюба ще разкъсва противниковите мрежи! Помнете ми думата!
Преди началото на Евро 2016 фаворитите могат да бъдат много, но Русия не е сред тях. Разбира се винаги има някакъв шанс автора на темата да се окаже прав щом дърварския отбор на Гърция с голяма доза късмет стана европейски шампион. Според мен Франция, Германия и Испания си остават най-големите фаворити, но има поне още 10 отбора, които могат да изненадат и отново Русия не е сред тях. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:Преди началото на Евро 2016 фаворитите могат да бъдат много, но Русия не е сред тях. Разбира се винаги има някакъв шанс автора на темата да се окаже прав щом дърварския отбор на Гърция с голяма доза късмет стана европейски шампион. Според мен Франция, Германия и Испания си остават най-големите фаворити, но има поне още 10 отбора, които могат да изненадат и отново Русия не е сред тях.
Много грешна представа за футбола имаш! Факт!

Артьом Дзюба ще ниже гол след гол!

Върни се в “Кошче за отпадъци”