Украинския президент смело посече Русия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kazan_arena77

Re: Украинския президент смело посече Русия!

Мнениеот kazan_arena77 » 06 май 2016 19:52

Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт! :!:

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 06 май 2016 20:51

kazan_arena77 написа:Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт! :!:

А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство?Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич 8-)

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 06 май 2016 20:55

Mitko-Levskar написа:
kazan_arena77 написа:Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт! :!:

А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство.Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич 8-)

Да русофил съм , защото Русия е близка на България страна и по език , и по религия, и по писменост, и по порядки! Това , че живея в Санкт Петербург и съм привърженик на Зенит не ме прави по-малко българин! :!:
Ако не беше Русия да ни освободи от турското РОБСТВО и до ден днешен нямаше да имаме държава! Затова съм благодарен на братска Русия , че ни освободи от пет вековно тежко турско РОБСТВО! :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2016 21:03

Mitko-Levskar написа:

А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство?Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич 8-)

А би ли разяснил на невежите, като мен, какво означава русофил? Аз, примерно, харесвам руски език, харесвам песните им, литературата им, хумора им (колко сме далеко от тях), дори и национализма им е по за харесване от нашия, който е ...без думи. Та сега платен руски трол ли съм или обикновен рубладжия?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 май 2016 21:14

Има тема за политика.

Върни се в “Кошче за отпадъци”