Украинския президент смело посече Русия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Украинския президент смело посече Русия!
Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт! 

- Mitko-Levskar
- Контакти:
kazan_arena77 написа:Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт!
А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство?Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич

Mitko-Levskar написа:kazan_arena77 написа:Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт!
А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство.Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич
Да русофил съм , защото Русия е близка на България страна и по език , и по религия, и по писменост, и по порядки! Това , че живея в Санкт Петербург и съм привърженик на Зенит не ме прави по-малко българин!

Ако не беше Русия да ни освободи от турското РОБСТВО и до ден днешен нямаше да имаме държава! Затова съм благодарен на братска Русия , че ни освободи от пет вековно тежко турско РОБСТВО!

Mitko-Levskar написа:kazan_arena77 написа:Американофилите-туркофили-русофоби не могат да бъдат никакви патриоти! Те са чуждопоклонници, служещи на чужди интереси на България!Факт!
А русофилите като теб какви са бе,или това не е предателство?Ако си мислиш че като завършваш изречение с "факт"(като един друг тъпак тук)те прави по умен---объркал си рейса пич
А би ли разяснил на невежите, като мен, какво означава русофил? Аз, примерно, харесвам руски език, харесвам песните им, литературата им, хумора им (колко сме далеко от тях), дори и национализма им е по за харесване от нашия, който е ...без думи. Та сега платен руски трол ли съм или обикновен рубладжия?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- paceto
- Контакти:
Има тема за политика.
Върни се в “Кошче за отпадъци”