Черно море - Берое

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Берое

Мнениеот ShooterMan » 03 май 2016 13:43

Onq написа:Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал

Или Румен Николов в атаката?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 май 2016 20:06

ShooterMan написа:

Че какво му е на Румен?От нападателите на които се нагледахме в последните години,Румен беше един от най добрите.А Ернандес ако беше останал,щяхме да се насладим на ОГРОМЕН спад във формата му.Простоо Тича ВЪОБЩЕ не отговаря на качествата на този играч и само щяха да си хвърлят парите на вятъра босовете.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 май 2016 21:05

Готвача написа:
ShooterMan написа:

Че какво му е на Румен?От нападателите на които се нагледахме в последните години,Румен беше един от най добрите.А Ернандес ако беше останал,щяхме да се насладим на ОГРОМЕН спад във формата му.Простоо Тича ВЪОБЩЕ не отговаря на качествата на този играч и само щяха да си хвърлят парите на вятъра босовете.

Относно ЕРНАНДЕС не знам,как би запазил формата си при нас....но такъв тип футболист ни е много нужен!!!Техничар,с поглед върху играта и тънък конструкторски нюх!!!Такива много трудно се намират и струват луди пари!!!Съвсем оправдано разбира се!!!С нашите не особено раздути финанси,не можем и да мечтаем,да дойде някой с такива качества....като свободен агент!!! КОЛЬО,както и всички ние,много се надяваше БЕКИ да заеме тази позиция,но засега уви.....не се получава!!!Мисля,че е крайно време това момче да се вземе в ръце и да се нахъси!!!Имаше доста шансове,дори изигра няколко добри мача,но поне според мен е още много далеч от истината!!!Относно РУМЕН НИКОЛОВ,съм на мнение,че освобождаването му от онзи жалък физкултурник беше огромна грешка!!!Само опитайте да го сравните с ЖИВКО ПЕТКОВ или с ВАСЕВ например!!!Разликата в полза на РУМБАТА е огромна и повече от очевадна!!!С лека ръка изпускаме доста футболисти,с добри перспективи и също с лека ръка се доверяваме на издухани футболни туристи!!!Предстои селекция,по която както КОЛЬО каза,вече се мисли!!!Дано ръководството реши,че докато се строи новият супер стадион,може да започне да се гради отбор,съответстващ на такова съоръжение!!!Сега му е времето за подобно начало!!!Не знам дали е осъществимо,но ми се иска да стане!!!Относно мача с Берое : САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 04 май 2016 00:17

[quoteот КироВарна на 03 Май 2016 20:05

Готвача написа:
ShooterMan написа:
Onq написа:
Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал

Относно ЕРНАНДЕС не знам,как би запазил формата си при нас....но такъв тип футболист ни е много нужен!!!Техничар,с поглед върху играта и тънък конструкторски нюх!!!Такива много трудно се намират и струват луди пари!!!Съвсем оправдано разбира се!!!С нашите не особено раздути финанси,не можем и да мечтаем,да дойде някой с такива качества....като свободен агент!!! КОЛЬО,както и всички ние,много се надяваше БЕКИ да заеме тази позиция,но засега уви.....не се получава!!!Мисля,че е крайно време това момче да се вземе в ръце и да се нахъси!!!Имаше доста шансове,дори изигра няколко добри мача,но поне според мен е още много далеч от истината!!!Относно РУМЕН НИКОЛОВ,съм на мнение,че освобождаването му от онзи жалък физкултурник беше огромна грешка!!!Само опитайте да го сравните с ЖИВКО ПЕТКОВ или с ВАСЕВ например!!!Разликата в полза на РУМБАТА е огромна и повече от очевадна!!!С лека ръка изпускаме доста футболисти,с добри перспективи и също с лека ръка се доверяваме на издухани футболни туристи!!!Предстои селекция,по която както КОЛЬО каза,вече се мисли!!!Дано ръководството реши,че докато се строи новият супер стадион,може да започне да се гради отбор,съответстващ на такова съоръжение!!!Сега му е времето за подобно начало!!!Не знам дали е осъществимо,но ми се иска да стане!!!Относно мача с Берое : САМО ЧЕРНО МОРЕ !!][/quote]

Изцяло адмирирам смекчавенето на тона.Не мисля,че трябва да има конфронтация между еднакво мислещи.Все пак всеки милее за отбора,но вие двамата влизате в крайности.Дали едното е добро или другото....Времето ще покаже.За момента бележим антирекорди и за съжаление ще продължим,както отива.Твърдя,че Кольо изгуби баланса отдавна.На тази база и доверието на голяма част от привържениците.Не вярвам да му се получи в мачовете до края,ако има логика в до сегашното представяне.Ако треньора иска да получи и доза доверие е време да каже нещо за предстоящият сезон.Оправдание с бюджета е нелепо.Нима Пирин,Монтана,Славия,Ботев разполагат с по-голям!?И въпреки това нямат,такива серии от не спечелени мачове!?

П.С. Не случайно оптимистите за мача с Берое са малко.Все пак това е следствие на показаното до тук.Аз лично съм песимист,дано ме опровергаят!!!Киро не те познавам,но намали удивителните,ако е възможно !Това не прави коментарите ти по-силни,а е тотална липса на пунктоация ( надявам се да ме разбереш правилно ! )В мнението си визирам ShooterMan и КироВарна,като крайности.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 май 2016 08:36

piconero написа:[quoteот КироВарна на 03 Май 2016 20:05

Готвача написа:
ShooterMan написа:
Onq написа:
Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал

Относно ЕРНАНДЕС не знам,как би запазил формата си при нас....но такъв тип футболист ни е много нужен!!!Техничар,с поглед върху играта и тънък конструкторски нюх!!!Такива много трудно се намират и струват луди пари!!!Съвсем оправдано разбира се!!!С нашите не особено раздути финанси,не можем и да мечтаем,да дойде някой с такива качества....като свободен агент!!! КОЛЬО,както и всички ние,много се надяваше БЕКИ да заеме тази позиция,но засега уви.....не се получава!!!Мисля,че е крайно време това момче да се вземе в ръце и да се нахъси!!!Имаше доста шансове,дори изигра няколко добри мача,но поне според мен е още много далеч от истината!!!Относно РУМЕН НИКОЛОВ,съм на мнение,че освобождаването му от онзи жалък физкултурник беше огромна грешка!!!Само опитайте да го сравните с ЖИВКО ПЕТКОВ или с ВАСЕВ например!!!Разликата в полза на РУМБАТА е огромна и повече от очевадна!!!С лека ръка изпускаме доста футболисти,с добри перспективи и също с лека ръка се доверяваме на издухани футболни туристи!!!Предстои селекция,по която както КОЛЬО каза,вече се мисли!!!Дано ръководството реши,че докато се строи новият супер стадион,може да започне да се гради отбор,съответстващ на такова съоръжение!!!Сега му е времето за подобно начало!!!Не знам дали е осъществимо,но ми се иска да стане!!!Относно мача с Берое : САМО ЧЕРНО МОРЕ !!]

Изцяло адмирирам смекчавенето на тона.Не мисля,че трябва да има конфронтация между еднакво мислещи.Все пак всеки милее за отбора,но вие двамата влизате в крайности.Дали едното е добро или другото....Времето ще покаже.За момента бележим антирекорди и за съжаление ще продължим,както отива.Твърдя,че Кольо изгуби баланса отдавна.На тази база и доверието на голяма част от привържениците.Не вярвам да му се получи в мачовете до края,ако има логика в до сегашното представяне.Ако треньора иска да получи и доза доверие е време да каже нещо за предстоящият сезон.Оправдание с бюджета е нелепо.Нима Пирин,Монтана,Славия,Ботев разполагат с по-голям!?И въпреки това нямат,такива серии от не спечелени мачове!?

П.С. Не случайно оптимистите за мача с Берое са малко.Все пак това е следствие на показаното до тук.Аз лично съм песимист,дано ме опровергаят!!!Киро не те познавам,но намали удивителните,ако е възможно !Това не прави коментарите ти по-силни,а е тотална липса на пунктоация ( надявам се да ме разбереш правилно ! )В мнението си визирам ShooterMan и КироВарна,като крайности.[/quote]
..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... На всеки мач съм на ТИЧА,седя под КОЗИРКАТА зад скамейката на ЧЕРНО МОРЕ !!!Всички ме познават и ако смяташ за пропуск,това че не се познаваме с теб.....поправимо е!!!Относно крайностите,които визираш с мое участие,безкрайно не съм съгласен!!!Според скромното ми мнение,крайност се получава,ако изказвайки мнението си,обиждаш някого....или пресилваш нещата!!!Макар,че на стадиона често седя между плювалници,семкаджии и мърморковци,аз никога никого(от нашите) не съм обидил или нагрубил!!!Макар,че и на форума често общувам с хора,които използват (за своите)думички като "малоумници","дърводелци"или"глупаци",се старая да спазвам добрия тон и да не засягам никого персонално!!!Относно съвета ти да намаля удивителните,съм ти благодарен,но засега няма да се възползвам!!!Между пълните с правописни грешки мнения,на доста от съфорумниците,моите три удивителни ,намирам че не са толкова голям проблем!!!За мен по важно е това,което пиша между тях!!!Винаги си казвам,какво ми лежи на сърцето и съм повече от откровен!!!Оценявам загрижеността ти за облика на моите постове,затова ще ти отвърна със същото!!!Пише се не "пунктоация",а "пунктуация"!!!На другата ти правописна грешка "смекчавенето",няма да се спирам,защото я намирам за случайна и не толкова важна!!!Надявам се и ти да ме разбереш правилно!!!За мача с Берое,не съм голям оптимист,но ще бъда на ТИЧА както винаги и ще подкрепям ЧЕРНО МОРЕ!!! Както винаги!!!

HANIBAL
Контакти:

Мнениеот HANIBAL » 04 май 2016 10:18

Киро евала брато за търпението.Как имаш нерви да отговаряш на разни дребни човечета?Аз на твое място.отдавна да съм ги сиктирдосал.Който обича Черно море,да идва на мач.Който не ще,да върви във Франкфурт на Майн.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 май 2016 17:30

При наказанието на БАКАРИ и напускането на ПЕДРО,дали КОЛЬО няма да даде шанс на МАРТИН КОСТАДИНОВ и ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ!!!Ако КАРТЕЧНИЦАТА е здрав разбира се!!!Четох някъде,че на тренировка е получил болки в бедрен мускул!!!Съгласен съм с HANIBAL,че насила никого не можеш да накараш да подкрепя отбора!!!Аз съм на ТИЧА !!!Всеки решава,сам за себе си !!!

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 05 май 2016 18:28

КироВарна написа:При наказанието на БАКАРИ и напускането на ПЕДРО,дали КОЛЬО няма да даде шанс на МАРТИН КОСТАДИНОВ и ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ!!

Това ми звучи като виц , Кольо да пусне някой от младоците че и титуляр, абсурд. По вероятно ми се вижда Кулибали да е на десния бек в краен случай Стенио !! Йосков е извън групата!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2016 19:21

Абе вие в ред ли сте? Кольо и юноши - това са две несъвместими понятия! Тоя тиквеник ще умре, но няма да пусне наши юноши.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2016 00:43

Юноши....я сложи Курьор отпред, да му преебеш мача, дай шанс на Васев, момчето все пак лятото си заминава и да се сетят, че е жив...Основното, обаче е, че ще го направи на инат. И ако пусне някой юноша, то този ще е отдавна ОТКАЗАЛИЯ СЕ САМ да е професионалист - Расим! Точно Бекир баш не трябва да играе, докато покаже характер и желание за това. Но на 21 г. мисля, че му е късничко и е време да ходи в Б група на стаж. Започвам да следя Илиан Илиев - Младши, чувам, че е наследил таланта на именития си баща и очевидно след двамата големи Илиевци, то няма Бекир да е техен наследник. Не, че няма талант, няма характер, а и не ще. Може да се връща в Медовец, но тука не е санаториум...нито за чужденци куци, нито за селяни от типа на Васев, нито за безхарактерни юноши.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”