Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пич незнам защо се тормозиш.MoNteSo написа:То да ми преведат последните пари, после знам как да действам..
Санди74 написа:Ако не го направиш,ти прекратяват регистрацията.
MoNteSo написа:Точно така. Бях поставен пред избор или-или. Не ми беше обяснено, че мога да откажа. Лошото е, че не съм запознат с правата си, и не за първи път ме подлъгват в държавните институции.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:MoNteSo написа:Точно така. Бях поставен пред избор или-или. Не ми беше обяснено, че мога да откажа. Лошото е, че не съм запознат с правата си, и не за първи път ме подлъгват в държавните институции.
Пич идеята е да не отказваш, а им обясняваш че условията не ти вършат работа. Не ти се работи на смени, с тези пари не можеш да се издържаш и т.н. обяснения, но за това вече е късно. Отиваш на интервю и се правиш на леко ударен, че не можеш на смени, че се притесняваш да работих с хора, когато някой те гледа, се притесняваш и ти треперят ръцете. Абе правиш се на улав, те пишат на нас този идиот не ни трябва, разбира се с по-меки думи и си готов.
organzata написа:ММ1914 написа:MoNteSo написа:Точно така. Бях поставен пред избор или-или. Не ми беше обяснено, че мога да откажа. Лошото е, че не съм запознат с правата си, и не за първи път ме подлъгват в държавните институции.
Пич идеята е да не отказваш, а им обясняваш че условията не ти вършат работа. Не ти се работи на смени, с тези пари не можеш да се издържаш и т.н. обяснения, но за това вече е късно. Отиваш на интервю и се правиш на леко ударен, че не можеш на смени, че се притесняваш да работих с хора, когато някой те гледа, се притесняваш и ти треперят ръцете. Абе правиш се на улав, те пишат на нас този идиот не ни трябва, разбира се с по-меки думи и си готов.
Браво!
Чудесни препоръки,и после българина се оплаква,че няма работа!
Те това е то,всичко в бг е улаво,що са ми минали такива "тарикати'' през офиса не ееееееееее истина.
Бе ние работодателите да не сме малоумни!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта