Зенит спечели купата на Русия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зенит спечели купата на Русия!
Тея дървари нали щяха да печелят ШЛ
Иначе да им е честито тенекето на Матушка РОССИЯ

-
kazan_arena77
sandi74 написа:Тея дървари нали щяха да печелят ШЛ![]()
Иначе да им е честито тенекето на Матушка РОССИЯ
![]()
Чирпанският бек пак се изказа неподготвен по темата!Факт!
-
gecata99999
- Контакти:
Пич, ти знаеш ли че думата "факт" е чуждица дошла от запада? Що тъй напористо я повтаряш, щом си комунист? Няма ли да те накажат за това? 
Не зная дали Зенит имат толкова фенове, колкото този човек профили.
-
Емигрант 45
kazan_arena написа:Моля в тази тема да се пускат тролски мнения от привържениците на западно-европейските отборчета!![]()
Тази тема е за почитателите и ценителите на истинския футбол , който се играе в Руската Премиер Лига!Факт!
Оправи ми настроението с поредната си тъпотия.Продължавай да лижеш здраво!
-
ShooterMan
- Контакти:
Абе само мене ли ме дразнят тези теми за някакъв селски отбор Зенит Ленинград?! Честно казано, никога не съм правил разлика между Зенит, Рубин, Ростов и не знам си още какви дървари. Нито пък се интересувам от измислицата руски футбол, някаква клоака за пране на петродолари. Да си гледат хокея там 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
kazan_arena77
ShooterMan написа:Абе само мене ли ме дразнят тези теми за някакъв селски отбор Зенит Ленинград?! Честно казано, никога не съм правил разлика между Зенит, Рубин, Ростов и не знам си още какви дървари. Нито пък се интересувам от измислицата руски футбол, някаква клоака за пране на петродолари. Да си гледат хокея там
Зенит е много повече от отбор!
Зенит е религия!
Зенит взима трофей след трофей!
Руския футбол е в пъти по-интересен отколкото измислемите английски, германски , френски, испански и исталиански тото първенства, в които бъка от наредени мачове!Освен това Западно-европейските отбори са силно подкрепяни от съдии и лобита в Мафията УЕФА, която поддържа с всички сили и средства Западно-европейските отбори!Факт!
Руското първенство е най-интересното и най-качественото първенство в света!Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!