Титлата за Лестър в английското първенство е нагласена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kazan_arena

Re: Титлата за Лестър в английското първенство е нагласена!

Мнениеот kazan_arena » 04 май 2016 14:48

botevist_75 написа:
kazan_arena написа:
botevist_75 написа:Залагай апартамента в "Пи́тер" ,за шампионска титла на Поморие следващата година.Рокфекер,Ротшилд,евреите,масоните и рептилите са го планирали.

Моят апартамент в Санкт Петербург не го залагам за нищо на света!

Аз ти казвам,че е сигурно.Враговете на Путин са го планирали.

Лични вещи не залагам и заеми за залози НЕ взимам!
Ако заложа нещо , ще е само лични пари , спечелени с честен труд!
Понял???

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 04 май 2016 14:51

Абе паляк, що като е нагласено не заложи къщата си и всичките си пари на Лестър, сега да си милионер. И ако въобще ми отговориш, отговорът ще е нещо от сорта на аз на мафията уефа пари не давам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Аз не знам, някой какво му се ловят на този, който е някой 15 годишен чикибоец, къде си няма работа по цял ден и е решил да пусне въдицата у форума с заучените си фрази :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 май 2016 14:53

И аз това си мислех. Разбира се, че е титлата е нагласена. Единственото честно първенство е руското. Там такива работи не могат да станат. 8-) Само не знам защо руските отбори не бият бойкот на УЕФА и не се откажат от участие в ШЛ и ЛЕ. За какво им е на такива светци като руските отбори да си цапат ръцете с мафията на УЕФА. :evil:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 04 май 2016 14:54

barca4ever написа:Абе паляк, що като е нагласено не заложи къщата си и всичките си пари на Лестър, сега да си милионер. И ако въобще ми отговориш, отговорът ще е нещо от сорта на аз на мафията уефа пари не давам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Аз не знам, някой какво му се ловят на този, който е някой 15 годишен чикибоец, къде си няма работа по цял ден и е решил да пусне въдицата у форума с заучените си фрази :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Защото нямах информация за това, кой са решили да стане шампион на Англия!Информация имат само определени хора - президентите на английските отбори и високопоставените лица в структурите на Мафията УЕФА!Факт!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 04 май 2016 15:00

Само дето не Лестър спечели титлата а Плимут Аргайл. ФАКТ :idea: :idea: :) :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 04 май 2016 15:01

Тоя е болен, сега ще гледаме сеира на Русия и на Еврото, те преди 2 години не можаха да минат, една от най-лесните групи, където Белгия си беше топ фаворита, а Русия не можа да хване 2рото място :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 04 май 2016 15:07

barca4ever написа:Тоя е болен, сега ще гледаме сеира на Русия и на Еврото, те преди 2 години не можаха да минат, една от най-лесните групи, където Белгия си беше топ фаворита, а Русия не можа да хване 2рото място :mrgreen: :mrgreen:

Тогава съдиите сериозно ни ощетиха в последния ни мач!Освен това треньо ни беше некадърник - Фабио Капело! Сега треньор на Русия е Леонид Слуцки , който е много добър треньор с много футболен интелектФакт!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 04 май 2016 15:09

Фабио Капело е некадърник а Слуцки бог.Факт.

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 04 май 2016 15:11

saract написа:Фабио Капело е некадърник а Слуцки бог.Факт.

Слуцки наистина е много добър треньор!
Ако бях президент на Зенит , щях да го назнача за треньор!
Убеден съм, че ако от лятото новият ни треньор е Леонид Слуцки , Зенит ще играе много по-добре , отколкото сега!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 04 май 2016 15:20

Добре бе човек, къде беше да пуснеш тази тема семптември или октомври ? Щях да сложа 1 бон и днес щях да си пусна молбата на работа и да резервирам билета за някое слънчево и топло кътче в южна Америка ! Всеку път ги познавате , големи разбирачи сте , думи нямам. Тъй като темата е такава, кажи довечера мача как ще приключи, без значение дали на точен, голове, корнери, картони итн. Обещавам пред всички съфорумци, 20 % от печалбата за теб !

Върни се в “Кошче за отпадъци”