Liga BBVA: Реал Сосиедад - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Сосиедад - Реал Мадрид / 30.04 / 17:00ч.

Мнениеот paceto » 29 апр 2016 23:29

sapio0o написа:Паце обаче един път не съм те видял да кажеш добра дума за юношите.

Какво има да казвам след като рядко ги гледаме в отбора. Майорал е добър, ама добър за вторият отбор и има какво да се доказва за мъжете.
Хесе можеше и да стане нещо много по-добро ако не беше онази контузия, а сега просто не е за цял мач и силата му е като резерва иначе има хубав и плътен удар и добре пипа топката.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 30 апр 2016 18:36

Гареееетттт, яко избухване :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2016 18:51

Голяма мъка беше да падне този гол и се радвам, че накрая го сторихме. Цял мач се мъчехме само с Бейл да прави нещо и нормално нищо не се получи в предни позиции, но пък ми харесваше как стоим на терена и как владеем мача през цялото време.

Честита победа, продължаваме напред. :mrgreen:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 апр 2016 18:52

Много ценна победа в тежко гостуване. Като видях стартовите 11 и вече се надявах да не загубим мача. Определено мислите на всички бяха повече към реванша, но трябваше и този мач да го изиграем. И го спечелихме! :) Гарет Бейл пак избухна и в момента е лидер на отбора. Поздравления за всички, защото хвърлиха доста усилия в атакуващ и дефанзивен план- търсеха победата (колкото им позволяват възможностите), а не бяха на терена просто да отбият номера! Гледаме към мача в сряда! :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2016 18:55

TodorT написа:а не бяха на терена просто да отбият номера!

М да това може би е едно от най-важните и положителни неща в този мач след победата разбира се.
Имаше голям хъс и раздаване от всички въпреки осакатеният състав ако може да се нарече така. :)

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Реал Сосиедад - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот Furious_Monk » 30 апр 2016 18:57

Бейл просто е много различен като профил флангови нападател. Има по-технични от него крила, умеещи да играят и с двата крака, да работят по-здраво от него на терена, но няма друго такова крило, което в наказателното поле да поеме функцията на тарана.

Реално погледнато винаги когато започваме с Бейл, ние си имаме типичен централен нападател, само че той може да играе на всяка офанзивна позиция на терена.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2016 19:02

Аз не бих нарекъл този състав осакатен. Реал има талантливи юноши и трябва да се разчита на тях, вместо да се дават десетки милиони за медийни звезди.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2016 19:04

LaRgO написа:Аз не бих нарекъл този състав осакатен. Реал има талантливи юноши и трябва да се разчита на тях, вместо да се дават десетки милиони за медийни звезди.

Осакатен имам предвид без основни играчи на Роналдо, Бензема, Кроос, Марсело, Пепе и Карвахал.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 апр 2016 19:15

Честита победа! Аз се радвам, че показахме желание от първата минута, а не видяхме обичайното отбиване на номера и оставяне на противника да се убие сам. Нямаше мисли за Сити или поне така изглеждаше. Важен гол на Бейл, дано тези му няколко последни мача спомогнат най-после да придобие увереност и да си повярва, че става за тоя отбор.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2016 19:19

paceto написа:
LaRgO написа:Аз не бих нарекъл този състав осакатен. Реал има талантливи юноши и трябва да се разчита на тях, вместо да се дават десетки милиони за медийни звезди.

Осакатен имам предвид без основни играчи на Роналдо, Бензема, Кроос, Марсело, Пепе и Карвахал.

Така е, но и мисля, че срещу такъв съперник, споменатите имат достойни алтернативи, като изключим Роналдо и Карвахал.
Да, победата беше трудна, но победа. Без мачове няма как да се развиват.

Върни се в “Реал Мадрид”