Умря ли футболът в Плевен ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Умря ли футболът в Плевен ???

Мнениеот Siegfried » 06 яну 2010 17:26

Днес прочетох във вестник 7 дни Спорт - че не е сигурно участието на Белите орли в Б група през пролетния полусезон . А и по принцип .
След като Спартак Плевен беше заличен от футболната карта на България - дойде ли и редът на Плевен ? Как може два славни плевенски отбора от недалечното минало да са напът да изчезнат като институция и традиция ?!? Аз знам - че тук има фенове и на двата клуба - нека да споделят малко повече подробности - ако е възможно ! Просто не ми се вярва - че един футболен град остава без футбол ! Първо Спартак Варна е на ръба - Спартак Плевен го няма - Ботев Пловдив и той е на ръба - какво става ??? Традицията дали сама си умря или беше убита ? Вие ми кажете !
Надявам се Белите орли да намерят някакъв начин да оцелеят и да запазят последната искрица футбол в иначе красивия и славен футболен град Плевен...............

Повече инфо -

Закриват Белите орли?
Плевен може да остане без отбор в професионалния футбол. След като Спартак се разпадна, същата съдба може да сполети и Белите орли. Президентът на клуба Веселин Ванев призна, че вече не може да издържа отбора сам и не вижда как Орлите ще започнат пролетния дял в Западната "Б" група. Според него единственото спасение е общината да подаде ръка.
Клубът е в тотално безпаричие. Футболистите имат да взeмат по две заплати. Президентът Ванев е извадил документи, че клубът не дължи нищо, и е готов да го подари на всеки, който пожелае. Орлите се спасиха от изпадане едва в последния кръг миналото първенство, а сега отново са на опашката.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Умря ли футболът в Плевен ???

Мнениеот ЕМИЛ » 06 яну 2010 17:46

След като закриха Спартак Плевен тогава още умря футбола в Плевен.Плевен това е Спартак.Всичко друго е измишльотина.

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 06 яну 2010 17:55

Да, за съжаление!В другите градове е на смъртно легло!
Последна промяна от stas1990 на 06 яну 2010 17:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2010 17:55

Колкото и тъжно да звучи футбол в Плевен отдавна няма.
Все по-малко са балъците които искат да наливат пари в бездънни ями.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 06 яну 2010 17:57

Ами аз например съм фен на Орлите.Много ме е яд на това,че гари като Своге и Мездра имат клубове в елита,а градове като Плевен,Русе и Видин духат супата.
България !!!!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 яну 2010 18:03

В Плевен няма футбол от много години. Жалкото е, че има много талантливи момчета, които сега няма да има къде да се развиват. Да се недяваме, че ФК Плевен Атлетик (приемникът на Спартак), ще получи финанси от общината и ще се добере до професионалните ешалони.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 яну 2010 18:08

mrw8 написа:Ами аз например съм фен на Орлите.Много ме е яд на това,че гари като Своге и Мездра имат клубове в елита,а градове като Плевен,Русе и Видин духат супата.

За съжаление си много прав , аз съм от Смолян и местното отборче също го тикаха да играе в "А" група , ама като няма традиции нищо не става ;) и малко по малко отбора пак си тръгна към "В" група , както ще стане и с мездра и своге след някоя и друга годинка (както стана с видима , беласица , сандански ). А на всичкото от горе от Б-групите идат още села - Банско , Каварна , Несебър вместо Дунав , Академик София , Марица , Спартак Плевен го затриха отдавна
Последна промяна от kokic1986 на 06 яну 2010 18:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 06 яну 2010 18:15

mrw8 написа:Ами аз например съм фен на Орлите.Много ме е яд на това,че гари като Своге и Мездра имат клубове в елита,а градове като Плевен,Русе и Видин духат супата.

И не само, ами Враца, Търново, Кюстендил, Пазарджик, Хасково, Дупница...
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 яну 2010 18:19

Забравихме вече Марек , Хебър , ЕТЪР , Велбъжд , Ботев Враца ;)

Върни се в “Футбол - България”