След като Спартак Плевен беше заличен от футболната карта на България - дойде ли и редът на Плевен ? Как може два славни плевенски отбора от недалечното минало да са напът да изчезнат като институция и традиция ?!? Аз знам - че тук има фенове и на двата клуба - нека да споделят малко повече подробности - ако е възможно ! Просто не ми се вярва - че един футболен град остава без футбол ! Първо Спартак Варна е на ръба - Спартак Плевен го няма - Ботев Пловдив и той е на ръба - какво става ??? Традицията дали сама си умря или беше убита ? Вие ми кажете !
Надявам се Белите орли да намерят някакъв начин да оцелеят и да запазят последната искрица футбол в иначе красивия и славен футболен град Плевен...............
Повече инфо -
Закриват Белите орли?
Плевен може да остане без отбор в професионалния футбол. След като Спартак се разпадна, същата съдба може да сполети и Белите орли. Президентът на клуба Веселин Ванев призна, че вече не може да издържа отбора сам и не вижда как Орлите ще започнат пролетния дял в Западната "Б" група. Според него единственото спасение е общината да подаде ръка.
Клубът е в тотално безпаричие. Футболистите имат да взeмат по две заплати. Президентът Ванев е извадил документи, че клубът не дължи нищо, и е готов да го подари на всеки, който пожелае. Орлите се спасиха от изпадане едва в последния кръг миналото първенство, а сега отново са на опашката.