Drunken_Master написа:Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:iliev72 написа:Имаш предвид турските, македонските, полските и т.н. селяни, нали!?... Щото нашите отдавна се преселиха я в София, я в другите по-големи градове...

П.П. Към Дамянов: Колега, за пеуничани магазинът е Уидъл...

Кептън, ти скоро да си си удрял силно главата в нещо твърдо, защото всяко твое включване е повече от неадекватно, независимо от темата?!?
Мастър, не знам какво разбираш под "един от най-добрите ресторанти в Русе", но аз обикновено (като Борис Скарлатов и Драган Терзиев

) предпочитам по-малките, като Пинко и Останкино, или в краен случай Кръстника-определено се чувствам по-добре в тях, а в Останкино и кухнята е страхотна.
Пфуу.. има продуктово позициониране в поста ми, съжалявам

АХАХАХААХАХХА "Останкино и Пинко" ... :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:ДДДДДДДДДДДДДДДД
Ти да не си клошар бе ?
Който не е "ут РусИ" да знае,че тия двете заведения са в топ 5 на най-долнопробните и мизерните...Това Останкино има меню сигурно 400 страници...все едно книга на Достоевски...:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д
Бе не ме интересува книгата с менюто, защото си имам любими, които си поръчвам. Освен това обстановката е в пъти по-добра от други места. Преди 5-6 години се мотахме в едно "Ловна среща", но беше все по обяд или следобяд. Една вечер отидохме компания вечерта и оттогава там не стъпваме.
Иначе няма лошо да ти поднесат ордьовър с фантазия направен, но ако ще трябва да съм нащрек цяла вечер-не, благодаря!
И друго-има вкусове всякакви и не съм убеден, че трябва непременно да рупам нещо, което не ми допада, само заради името и звездите.
ПП- Ненапразно споменах литературни герои-Борис Скарлатов и Драган Терзиев. Ако си чел пенталогията на Свобода Бъчварова ще знаеш какво имам предвид! Поне за нашите ресторанти е така, убедил съм се отдавна.