ЛЕ - Полуфинал | Виляреал - Ливърпул - 28.04.2016
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ - Полуфинал | Виляреал - Ливърпул - 28.04.2016
Бе, рехава си ни е защитата, не знам как я очаквате тази чиста мрежа.По-вероятно е да се класираме ако вкараме 3 гола...И преди да ме контрирате - посредствен вратар, посредствен ляв бек, дядо Кольо остарява вече и понякога просто не става с него ( за жалост, много го харесвам ) + Алън, Лукас, Милнър, от които във всеки един момент можеш да очакваш невероятна глупост.Повечето ви виждам, че сте оптимисти, разбирам ви, особено след мача с Борусия, но реално погледнато ще е много тежко.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Вкараха ни гол само защото Туре е на години и е бавен.Мача беше равностоен и хикса беше най-логичния резултат не разбирам защо някои се радват толкова много и защо някои правят драма.В Англия ще играем по-офанзивно и съм убеден че защитата на Виляреал, въпроса е нашата защита да не допусне някой глупав гол.
Мачът си вървеше към логичен Х.
Нелепият гол в края може и да е за добро. На Айнфилд няма да има място за тънки сметки - излизаме и забиваме як хеви метъл от първата минута!
Аз вярвам в отбора!
Нелепият гол в края може и да е за добро. На Айнфилд няма да има място за тънки сметки - излизаме и забиваме як хеви метъл от първата минута!
Аз вярвам в отбора!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
Бесен съм ,че Клоп не пусна Стъридж ,който от половин положение вкарва гол . Няма нищо по важно от гола на чужд терен в тия турнирни мачове .Сега ако ни шибнат един гол на Анфийлд ,иди ги гони ,ще трябват цели три . А на тия трудно се вкарва гол ,играят много прибрано и добре тактически .
Иначе ние почти през целия мач контролирахме топката и разигравахме добре в средата и по фланговете ,но нямахме голови положения .Най чистото беше на Морено ,който много добре дръпна ,но завършващия удар не му се получи .Алън също пропусна чисто положение в началото ,ударихме и греда .
Виляреал също нямаха положения ,може би две три ,очаквах повече да нападат а те паркираха автобуса в по голямата част от мача и нямаше пространства за нас . Дори и един Бентеке пак щеше да помогне в тоя случай и да създаде някое друго положение или да вкара . Просто ни трябваше чист нападател а не Фирмино .
Най добрия на терена беше Джо Алън . Изключителен халф ! Най добрия и от двата отбора ,не само от нашия а от двата отбора !! Много добре я изнасяше ,нямаше грешен пас ,вкара свежи идеи и креативност ,помагаше и в двете фази на играта . Затвори още веднъж устата на болните хейтъри и на Клоп ,който го пренебрегваше през целия сезон за сметка на паляка Фифата . Единственото ,което имам като забележка към Алън е да бъде по добър и опасен в завършващата фаза ,като му се отдаде възможност да стреля .Просто трябва да си оправи завършващия удар ,да му даде малко повече сила и точност и да си повярва ,че може да вкарва голове .
Трудно ще е на реванша ,но Клоп е длъжен да елиминира испанците .Кофти отбор са ,възползват се от всяка грешка ,мръсни са ,хитри ..освен това и много лежат по терена и просят картони за противника ...представям си какво лежене ще бъде ,симулиране и бавене на време в реванша от тия мангали .
Гледам и медиите в Англия грабнаха Клоп ,че не е пуснал Стърдиж . И тая смяна на Коутиньо също не я разбрах .Може би търсеше по чисто крило на фланга с пускането на Ибе ,но той не се включи по най добрия начин . Аз лично не бих пуснал толкова неопитен играч в толкова важен мач и то на мястото на Коутиньо ,от който може би се очаква най много от целия отбор да я вкара .
Чакам реванша и се надявам този път Клоп да не обърка състава и тактиката ..
Иначе ние почти през целия мач контролирахме топката и разигравахме добре в средата и по фланговете ,но нямахме голови положения .Най чистото беше на Морено ,който много добре дръпна ,но завършващия удар не му се получи .Алън също пропусна чисто положение в началото ,ударихме и греда .
Виляреал също нямаха положения ,може би две три ,очаквах повече да нападат а те паркираха автобуса в по голямата част от мача и нямаше пространства за нас . Дори и един Бентеке пак щеше да помогне в тоя случай и да създаде някое друго положение или да вкара . Просто ни трябваше чист нападател а не Фирмино .
Най добрия на терена беше Джо Алън . Изключителен халф ! Най добрия и от двата отбора ,не само от нашия а от двата отбора !! Много добре я изнасяше ,нямаше грешен пас ,вкара свежи идеи и креативност ,помагаше и в двете фази на играта . Затвори още веднъж устата на болните хейтъри и на Клоп ,който го пренебрегваше през целия сезон за сметка на паляка Фифата . Единственото ,което имам като забележка към Алън е да бъде по добър и опасен в завършващата фаза ,като му се отдаде възможност да стреля .Просто трябва да си оправи завършващия удар ,да му даде малко повече сила и точност и да си повярва ,че може да вкарва голове .
Трудно ще е на реванша ,но Клоп е длъжен да елиминира испанците .Кофти отбор са ,възползват се от всяка грешка ,мръсни са ,хитри ..освен това и много лежат по терена и просят картони за противника ...представям си какво лежене ще бъде ,симулиране и бавене на време в реванша от тия мангали .
Гледам и медиите в Англия грабнаха Клоп ,че не е пуснал Стърдиж . И тая смяна на Коутиньо също не я разбрах .Може би търсеше по чисто крило на фланга с пускането на Ибе ,но той не се включи по най добрия начин . Аз лично не бих пуснал толкова неопитен играч в толкова важен мач и то на мястото на Коутиньо ,от който може би се очаква най много от целия отбор да я вкара .
Чакам реванша и се надявам този път Клоп да не обърка състава и тактиката ..
Последна промяна от suareshampion на 29 апр 2016 19:23, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- KOPScousers
- Контакти:
Така, сега като се поуспокоих след снощните емоции, единственото, което мога да кажа, че мачовете тази седмица, като за полу-финали в ЕКТ ме разочароваха доста. Може би Шахтьор - Севиля е бил най-интересният мач, въпреки, че само него не съм гледал. Нямаше го онзи заряд, който би трябвало да присъства на такъв мач. За това аз силно се надявам на Анфийлд нещата да стоят по друг начин и публиката да си каже думата, да излезем и от първата до последната минута да ги смачкаме от игра, пък каквото е писано! Вярвам, че Ливърпул може да спечели с 2 гола разлика реванша!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]