Левски - Черно море / 28.04.2016 / 20.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно море / 28.04.2016 / 20.15ч.
Благодарим за поредното страхотно представяне през този сезон 

Последна промяна от boys85 на 28 апр 2016 21:48, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
И най-важното - тоя е гьонсурат мръсник! Следващия мач - със същия състав ще излезе измекярина долен! Тоя докато не се замери с камъни няма да си замине!!! Крути мерки трябват срещу тоя щото ние ръководство нямаме, очевидно никой не го ебе, че ставаме за посмешище! Тоя плъх няма нито чест, нито достойнство! И да го плюеш - дъжд вали! Само камъни ги оправят такива 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Срещу нас ..играхте финал за ШЛ, натискахте като озверели..последните минути....
Днес , 5 парцала (а можеше да са 10) и подпомагахте Венци да вкарва- браво моряци !

Днес , 5 парцала (а можеше да са 10) и подпомагахте Венци да вкарва- браво моряци !

Сега, ако има някакво Ръководство или поне някой който плаща на играчите, за да се разхождат след този позор трябва моментално да изгони 3-ма/те се знаят кои са и за какво ще ги изгонят/, а на останалите яки глоби 

- levski4ever86
Пак ли сте загубили нечестно? Нещо съдията ви е порязал или сте ни легнали?
Кога ще приемете загубата като големи хора и ще си признаете, че загубихте напълно заслужено без да търсите конспирации? 

[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]
Вън бездушните футбилисти и треньори от Черно море !
И най вече вън скапаните мутри от Черно море и Варна !
И най вече вън скапаните мутри от Черно море и Варна !
За пореден път,Кольо надскочи себе си.Е няма такива безумия !Защо се стига до тук?!Изгуби се баланса да няма класиране и срамни загуби.Уж се работи по селекцията,а се поставят заминаващи си играчи като титуляри без мотивация ( нагледали се на простотии )?!За какво ги пускаш!?На кои от сегашните ще разчиташ и не пускаш тях за да докажат,че си струват?!
С тази кашотина,като стартов състав,нямаше какво друго да стане.Пак разбъркани позиции спрямо възможностите и противопоставяне на противника.Най-вече никаква мотивация. Яд ме е за Еуженио,че с много усилия успя да го обезличиш!Яд ме е за Йосков,че не му даваш шанс !Яд ме е ,че продължаваш на всяка цена с Мишо Венков ( Супер е,но не му се получава във всеки мач,както и на Жоро Илиев ).Би трябвало да подходиш мноооооого по-сериозно с Жоро Китанов ( отдавна зацикли ).
Не зная,какво си говориш или дали изобщо го правиш със собствениците,но поне опитай и спри с тези простотии !!!!
С тази кашотина,като стартов състав,нямаше какво друго да стане.Пак разбъркани позиции спрямо възможностите и противопоставяне на противника.Най-вече никаква мотивация. Яд ме е за Еуженио,че с много усилия успя да го обезличиш!Яд ме е за Йосков,че не му даваш шанс !Яд ме е ,че продължаваш на всяка цена с Мишо Венков ( Супер е,но не му се получава във всеки мач,както и на Жоро Илиев ).Би трябвало да подходиш мноооооого по-сериозно с Жоро Китанов ( отдавна зацикли ).
Не зная,какво си говориш или дали изобщо го правиш със собствениците,но поне опитай и спри с тези простотии !!!!
Дано всяко зло е за добро!
Нищо не е нито толкова лошо, нито толкова добро колкото изглежда на пръв поглед.
Успяха да ме настроят философски... И все пак - наистина ли сме толкова слаби или "Левски" - толкова добри?
Нищо не е нито толкова лошо, нито толкова добро колкото изглежда на пръв поглед.
Успяха да ме настроят философски... И все пак - наистина ли сме толкова слаби или "Левски" - толкова добри?
-
- Контакти:
levski4ever86 написа:Пак ли сте загубили нечестно? Нещо съдията ви е порязал или сте ни легнали?Кога ще приемете загубата като големи хора и ще си признаете, че загубихте напълно заслужено без да търсите конспирации?
Нормално ли е, когато играе Черно море във Варна, съдията да е от Варна и да помага на Черно море?
Смятам че по изключение за Черно море е нещо вън от съмнение!
Черно море-първият шампион по футбол в България
Дай пет! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!