Като цяло пап владеем топката но няма идея.
Кога ще гледаме Бабатунде повече от 10 мин ?
Защо не пробваме 4-4-2 ?
Левски (София) - Черно море (Варна) |5:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) |28.04.2016г. 19:30ч
Тоя Адениджи пак ли не играе ??! Баси гаврата, тези мачове са си направо контроли, нямат никакво значение, ако сега не се "адаптира", кога ще го "адаптират" ??! 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
batmanlevski написа:goro_man написа:Не знам на който му харесва как играем му си извинявам но моето мнение не такова.Батмане явно ходим на различни стадиони,каде я видя тая подкрепа за Стоев?Мненията са меко казано 60/40 и то не в полза на тренера...
къде видя да съм писал ,че има подкрепа за Стоев, бъркаш ме с някой!!! Стоев никой не го иска в Левски , просто Емо Велев е зает с Монтана за финала за купата иначе щеше вече да е в Левски, но ще изтърпим още 1 месец този страхлив и безидеен треньор
Извинявай обърках се от мнението на синчеца,а иначе и този мач е напълно безидеен...лошото е че няма надежда изкара Краев и пусна халф
1982 написа:Тоя Адениджи пак ли не играе ??! Баси гаврата, тези мачове са си направо контроли, нямат никакво значение, ако сега не се "адаптира", кога ще го "адаптират" ??!
Всички желаем да играе, но Стойчо мисли инак .
Всички желаем Левски да играе 4_4_2 с Адениджи и Венци напред , а халфове Краев -Джери -Бедоя -Прохазка ...
Последна промяна от ЕМИЛ на 28 апр 2016 21:01, променено общо 2 пъти.
ЕМИЛ написа:1982 написа:Тоя Адениджи пак ли не играе ??! Баси гаврата, тези мачове са си направо контроли, нямат никакво значение, ако сега не се "адаптира", кога ще го "адаптират" ??!
Всички желаем дажиграе, но Стойчо мисли инак .
Да го пусне 1 мач да видим поне става ли нестава ли ,а той последните 10мин какво ще видим от това като нашите вече са прибрани и ...
П.С:Убивам го Стойчо щеше да го сменя и вкарахме гол и го върна сигурно ще пусне 2ма защитници да пазим мача
Доволно ги изпердашихме. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Искам ОЩЕ! МАЛКО ИМ Е!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Най- накрая Адениджи, срещу кого трябва да играем, за да играе той, не знам!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Браво на Венци Христов, така трябва един нападател да играе. Втория и третия гол си бях майсторски от всякъде.
Много ме е яд как играем последните 20 мин