KIL написа:ГОООООООООЛ!!! Браво,Дани!
Колега, вие подфорум нямате ли си? Нека да не се провокираме, защото точно след 5 минути ще настане мазало в темата.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
KIL написа:ГОООООООООЛ!!! Браво,Дани!
futbolqga написа:KIL написа:ГОООООООООЛ!!! Браво,Дани!
Колега, вие подфорум нямате ли си? Нека да не се провокираме, защото точно след 5 минути ще настане мазало в темата.
futbolqga написа:KIL написа:ГОООООООООЛ!!! Браво,Дани!
1Neutralen написа:Доста празни места виждам...що така?
1Neutralen написа:Доста празни места виждам...що така?
futbolqga написа: Израснал съм в къща на стотина метра от Герена, минал съм през всяка една възрастова група на юношеските формации на отбора, а първата си сезонна карта взех на възраст от 14 години, със събраните стотинки от това, че не съм си купувал обяд в училище. Но, както казах, падам си малко далтонист - нямам идея с какъв цвят екипи играем. Просветли ме, о Батмане!
ЕМИЛ написа:1Neutralen написа:Доста празни места виждам...що така?
Щото хората пътуват към курортите да празнуват Велик ден .
Добруджа написа:futbolqga написа: Израснал съм в къща на стотина метра от Герена, минал съм през всяка една възрастова група на юношеските формации на отбора, а първата си сезонна карта взех на възраст от 14 години, със събраните стотинки от това, че не съм си купувал обяд в училище. Но, както казах, падам си малко далтонист - нямам идея с какъв цвят екипи играем. Просветли ме, о Батмане!
Като си на 100 метра от Герена защо не си на мача, а драскаш по форума?
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 20 госта