Не вярвам Мюлер да е резерва и в другия мач, а той е най-добрия играч на БМ.
Надеждата ми е, че пак ще пусне Алонсо и той няма да избухне
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
jusi написа:kingofpop написа:Чоло се възползва от безидейността на Луис Енрике и Пепо и крачи към финала
В Мюнхен ще е съвсем различно.. (освен че Атлетико ще са пак с 11 в наказателното си поле)
Днес много от играчите на Байерн не показаха нищо..
MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
Честно, колко мача си гледал Байерн през последните почти 3 години?
Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
4-5 Аз гледам испанското главно и имам представа как се гостува на Калдерон. Ако сте очаквали да си цъкате като срещу Вердер или Кьолн, може би ще си останете разочаровани.
MCMXIII написа:Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
4-5 Аз гледам испанското главно и имам представа как се гостува на Калдерон. Ако сте очаквали да си цъкате като срещу Вердер или Кьолн, може би ще си останете разочаровани.
Вердер сцепиха г**а на Бавария у сред Мюнхен. Беше страшно![]()
Това тази вечер бе друг турнир, но ти коментираш тез от Мюнхен...
Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
Вердер сцепиха г**а на Бавария у сред Мюнхен. Беше страшно![]()
Това тази вечер бе друг турнир, но ти коментираш тез от Мюнхен...
Гледах този мач, коментирам този мач. При идея, че съм гледал не малко мачове играни на Калдерон, смятам, че Байерн се справиха повече от прилично. Отсреща е може би най-коравият отбор в Испания и въпреки това имаше дузина възможности за гол второпо полувреме. Резулатът е кофти, ама и късмет липсваше на Байерн.
Der Führer написа:Hohohoho написа:MCMXIII написа:Hohohoho написа:Бая прилично играха Байерн, като се има предвид на кой стадион са. Ако в реванша играят като второто полувреме днес хич не са за отписване.
Като изключим Видал , Нойер , Лам и Хави Мартинес , всички останали не бяха на ниво . Някои си бяха направо посредствени . Атлетико са сериозен отбор , но който е напълно по силите на Байерн . Просто Чоло е поне една класа над комплексираната каталунска медийна звезда .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта