Цитирам Veso 1913:
"Отново се връщаме към званието,,най-добра халфова линия в България+най-добра защита!"
Аз не виждам тук "полусезон"(ако греша,някой да ме поправи).Между впрочем,част от тази "на-добра" халфова линия не беше ли Кривия(избран за най-добър полузащитник за 2008,за футболист на Варна за 2007 и 2008г.),дето толкова го плюете сега?
Гонят Електричката и Керчев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: Гонят Електричката и Керчев
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
А, другия Нищо Лазаров докога ще го търпят 

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Е, не им потръгна.. можеше и да им се получи, защо не. На Електричката много му се кефех в периода му в Славия.. ама на Тича, нападател без гол.. леле мале..
Ти остави, че Баджанака взе да влиза в страхотна форма напоследък
Sole написа:А, другия Нищо Лазаров докога ще го търпят
Ти остави, че Баджанака взе да влиза в страхотна форма напоследък

Ти май нещо не си разбрал друже.Ние не плюем футболиста Алекс.Ние плюем не-човека Кривия.Само че на теб ти е трудно да разбереш нещо толкова сложно за твоята тиква.То да е разлика между люцерна и трева,сигурно до сега да си я разбрал 1000 пъти,ама не е.Кривото спокойно можеше да отиде при шефовете преди да започне новия сезон и да им каже че иска да си ходи.В Черно море има прецеденти.Никой никого не кара да играе насила.Примери-Моралес каза че иска в ЦСКА-готово.Без проблеми,без драми.Иво Петров и той.Веднага го пуснаха.Какво му пречеше на кривото?Ами това че Левски не го искаха по това време.А ние какво сме виновни,че вие не го искахте?Че и да му търпим номерата?И между другото-Кривия каза че МИСЛИ,че шефовете на двата отбора са се разбрали.Тогава чий го дири сега във Варна?Да се разбира с босовете?Мнооооого интересен факт!И то при положение че вече се е разбрал с Гонзо и същия каза с половин уста че е платен?При това положение не следва ли жълтата карта да се прати в БФС и всичко да приключи?Аз си мисля че нищо по трансфера на Кривото не е приключило.И тепърва ще има интересни новини по темата!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- deepblue1963
Veso1913 написа:Ти май нещо не си разбрал друже.Ние не плюем футболиста Алекс.Ние плюем не-човека Кривия.Само че на теб ти е трудно да разбереш нещо толкова сложно за твоята тиква.То да е разлика между люцерна и трева,сигурно до сега да си я разбрал 1000 пъти,ама не е.Кривото спокойно можеше да отиде при шефовете преди да започне новия сезон и да им каже че иска да си ходи.В Черно море има прецеденти.Никой никого не кара да играе насила.Примери-Моралес каза че иска в ЦСКА-готово.Без проблеми,без драми.Иво Петров и той.Веднага го пуснаха.Какво му пречеше на кривото?Ами това че Левски не го искаха по това време.А ние какво сме виновни,че вие не го искахте?Че и да му търпим номерата?И между другото-Кривия каза че МИСЛИ,че шефовете на двата отбора са се разбрали.Тогава чий го дири сега във Варна?Да се разбира с босовете?Мнооооого интересен факт!И то при положение че вече се е разбрал с Гонзо и същия каза с половин уста че е платен?При това положение не следва ли жълтата карта да се прати в БФС и всичко да приключи?Аз си мисля че нищо по трансфера на Кривото не е приключило.И тепърва ще има интересни новини по темата!
"Сашо Александров се върна във Варна ден след като бе на Герена и се разбра с ръководството на Левски да облече отново „синия” екип.
Халфът за последно бе във Варна в началото на есента на миналата година, когато напусна Черно море. Тогава той не се разбираше с някои от тогавашните му съотборници и ръководството на „моряците” реши да се раздели с него.
Днес Кривия отново е във Варна като целта на посещението му е окончателната раздяла с Черно море. Александров ще се срещне с шефовете на тима за да подпишат нужните документи за РАЗТРОГВАНЕ на договора, който е до лятото на 2010-а година.
Както заяви във вторник Георги Иванов Левски ще заплати трансферна сума на Черно море за привличането на халфа.
Очаква се Сашо Александров да присъства в четвъртък от 11.30 часа на първата тренировка на шампионите за сезона.
Нещо неясно има ли?
1.Мога да ти предложа поне 10 "поста",в които фенове на Ч.море ме убеждаваха колко слаб бил Кривия.Искаш ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Кривия беше слаб в последните месеци.Това е факт.Никой черноморец няма да си изкриви душата и да каже че Кривия не ни помогна много,когато дойде при нас.Благодаря му за добрите моменти които ни достави и дано има късмет в Левски.Факт е едно негово изказване,когато се прибра в България,Левски го отхвърли(по-точно гения с правилния футбол),Кривия е бил пред отказване.Тогава нашите го вземат и му възраждат кариерата.Някой левскар ще го отрече ли,това нещо?
Само Черно море.
- deepblue1963
Veso1913 написа:И между другото-Кривия каза че МИСЛИ,че шефовете на двата отбора са се разбрали.Тогава чий го дири сега във Варна?Да се разбира с босовете?Мнооооого интересен факт!И то при положение че вече се е разбрал с Гонзо и същия каза с половин уста че е платен?При това положение не следва ли жълтата карта да се прати в БФС и всичко да приключи?Аз си мисля че нищо по трансфера на Кривото не е приключило.И тепърва ще има интересни новини по темата!
Току що по Дарик обясниха,че Кривия ВЕЧЕ се е срещнал с шефовете на Ч.море,подписали са каквото трябва там и КРАЙ.Чакаш ли "още интересни новини по темата"?Още ли смяташ,че 'нищо по трансфера на Кривото не е приключило"?Разбирам неистовото желание на феновете на Ч.море Левски и Александров да бъдат хванати в някакви нелегетимни контакти.Съжелявам!
- deepblue1963
garfild8 написа:Кривия беше слаб в последните месеци.Това е факт.Никой черноморец няма да си изкриви душата и да каже че Кривия не ни помогна много,когато дойде при нас.Благодаря му за добрите моменти които ни достави и дано има късмет в Левски.Факт е едно негово изказване,когато се прибра в България,Левски го отхвърли(по-точно гения с правилния футбол),Кривия е бил пред отказване.Тогава нашите го вземат и му възраждат кариерата.Някой левскар ще го отрече ли,това нещо?
Едно само не разбрах.След като е бил слаб в последните месеци(сигурно говорим за миналия сезон,защото,доколкото знам,този полусезон той не е играл),как договорът му от 1,5г. стигна до юни 2010?Ей това,ако може някой да ми обясни?
deepblue1963 написа:garfild8 написа:Кривия беше слаб в последните месеци.Това е факт.Никой черноморец няма да си изкриви душата и да каже че Кривия не ни помогна много,когато дойде при нас.Благодаря му за добрите моменти които ни достави и дано има късмет в Левски.Факт е едно негово изказване,когато се прибра в България,Левски го отхвърли(по-точно гения с правилния футбол),Кривия е бил пред отказване.Тогава нашите го вземат и му възраждат кариерата.Някой левскар ще го отрече ли,това нещо?
Едно само не разбрах.След като е бил слаб в последните месеци(сигурно говорим за миналия сезон,защото,доколкото знам,този полусезон той не е играл),как договорът му от 1,5г. стигна до юни 2010?Ей това,ако може някой да ми обясни?
Първоначалния договор на Кривия,изтече през лятото на 2009 година и имаше опция в него за удължаване с още 1 година.2+1 години му беше договора.
Само Черно море.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Стига с тоз Крив, бе, хора
От толкоз приказки взе да ми се изкривява леко нагоре и наляво

От толкоз приказки взе да ми се изкривява леко нагоре и наляво