Готвача написа:thisisthelife написа:Аз лично не помня някога на Герена да сме правили добър мач. Надявам се да намерим начин да спечелим някакви точки, било то и една. Сякаш тази победа над Славия изчисти напрежението в отбора до някаква степен и радостното е, че Бакари се връща към головете. Дано да стане интересен сблъсък и нека по-добрият отбор победи!
Аз пък си спомням един мач,когато ги бяхме смачкали на Герена и тогава чернодрешкото се взе в ръце и ни разказа играта.Червен картон за Танко Дяков и дузпа,при положение че нито имаше нарушение и контакт ВЪОБЩЕ,а и цялата ситуация беше на около 2-3 метра пред пеналта.А каква рибка направи играча на Левски със скок все едно скача в басейн...Ноо там са си нормални тези неща отт тяхна гледна точка.А когато си ни бият нормално питат защо не ревем от съдията.
Гледал ли си мача,който описваш?
Съмнявам се, в онзи мач бяхте прегазени и 3:0 е най-малкото с което можехте да се отървете. Не знам какво сте смачкали ,но в този мач Левски можеше да го играе и без вратар , общо взето Левски поведе още с първата по-сериозна атака (някъде около 10-мин). Забравил си ,че доста преди споменатата от теб ситуация Т.Дяков трябваше да бъде изгонен , още в самото начало на мача спря с ръка влизаща във вратата топка. Неизвестно защо съдията(мисля че беше малката Баничка)му показа само жълт картон. Малко по-късно същия Т.Дяков без причина в центъра спъва отзад играч на Левски. Тогава съдията му каза "при следващ фаул ще те изгоня". Има няма 2-3 минути по-късно същия този Т.Дяков в безобидна ситуация направи безумен шпагат ВЪТРЕ в наказателното поле(в клипа пределно ясно се вижда ,че е вътре в наказателното поле) срещу Гаджев. Удара в корите на Гаджев се чу на повече от 50 метра,ако Гаджев не беше скочил най-вероятно Т.Дяков щеше да му счупи краката.
Но както се казва, по-добре един път да видиш отколкото 10 пъти да чуеш. Наслаждавай се на "смачкването" и "подпирането на Левски от съдията":
https://www.youtube.com/watch?v=S00H4PZxWsA