Teo написа:Мача е на Васил Левски. Само сектор А ще е отворен и билета е 5 лв. Картите важат!
@ За тебе пеееме, за теб живееееме, за тебееееееее ще умрееееееем
Мерси Тео,сега ще променя инфото в превюто.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Мача е на Васил Левски. Само сектор А ще е отворен и билета е 5 лв. Картите важат!
@ За тебе пеееме, за теб живееееме, за тебееееееее ще умрееееееем
angelofdeath написа:героя също ще мине под-ножа с два-три гола. Важното е момчетата да усетят терена на В. Левски, защото съм сигурен, че повечето едва ли са играли на него. Ясно е, че ЦСКА ще е първи, но остават две важни битки. Финала с Монтана, който няма да е лесен и къде ще играе напролет. За първото съм обеден, че ще се справим, но се притеснявам да не е за нищо.
Teo написа:Хаха... нещо не ни се играе? Шивача и Пепи са много слаби... плачат за смяна....
С защитника на героя - Виктор Георгиев съм играл над 4 години... лично съм го учил това момче на занаята с топка в Септември
Kostichkov написа:Teo написа:Хаха... нещо не ни се играе? Шивача и Пепи са много слаби... плачат за смяна....
С защитника на героя - Виктор Георгиев съм играл над 4 години... лично съм го учил това момче на занаята с топка в Септември
Защо не си на мача на великите червени войни?![]()
![]()
Teo написа:Тия сини подлоги на Дебелян правят мача на живота си!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта