JackPackage написа:kingofpop написа:Джак що подмина и не отговори за отменения гол на Меси, който верно беше напълно редовен и аз лично не разбрах що го отмениха, ама от тогава никой и дума не е обелил за него....а реши една титла

....ако беше обратното и ви бяха отменили гола на Годин за 1-1 да сте ревали 5 сезона

Кво да му отговарям на тоя дето няма 1 мнение писано тук???
Честно ли ме питаш що е отменен?
Меси е в малка (за вашите стандарти) засада от около 238 см

Не знаех, че трябва да имам 25к мнения в реване за съдиите за да ми се отговаря.
Засада няма по на нито един отбор стандартите (освен по тези на невинните+никога неподпирани Атлетико) - когато Алвес центрира Меси НЕ Е в засада след това топката рикушира в Хуанфран
Единствената титла на Атлетико М на която си бил свидетел(тъй като не вярвам да си на повече от 25) ти е подарена от съдията след порязване на Барса.
И да ако беше се случило същото нещо, но в обратната посока, щеше да се говори с години как на Барса им подаряват направо цели титли и да се споменава до онзи мач с Челси
Малко заглавия -
"Messis would-be League winning goal was wrongly disallowed for offside. Video replay proves ball bounces off of Atlético player Juanfran towards Messi."
"Replays Show Lionel Messi Has Potential Liga-Winning Goal Wrongly Disallowed vs Atletico Madrid (Video)"
"Messi not offside in goal against Atlético
Atlético Madrid played a draw on the road against FC Barcelona on the last matchday in the current season of the La Liga.
As a result, Atlético were declared the Spanish champions.
In the 64th minute of the game, however, Argentina national football squad and Barça striker Lionel Messi scored a goal, but the referees disallowed it on the grounds that he was offside.
The replay video, on the other hand, clearly shows that Messi was not offside because the ball had come to the Argentine’s foot from an Atlético defender. "
"Barcelona’s Lionel Messi has goal wrongly disallowed in title decider v Atletico Madrid [Video]"