Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 7 е добро число
Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Как бе ще ги бъде , днес в програмата освен Силата на вишата религия са сложили някакъв смешен Бокс от Швеция и Френски футбол . 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Диема Спорт
Да бяхте взели правата за някоя контрола! Стига сте въртяли повторения. За това ли плащаме? 

Re: Диема Спорт
Тъпак като не харесваш диема а спри кво ни занимавате с тъпизми
murko написа:Да бяхте взели правата за някоя контрола! Стига сте въртяли повторения. За това ли плащаме?
Лаик,като не ти харесва не плащаш и всичко е ОК.Понял

Какво му се нахвърлихте на човека???
Плаща си и има право да пита-защо вместо да предават нещо интересно въртят 2о годишни записи на мачове?!?
Плаща си и има право да пита-защо вместо да предават нещо интересно въртят 2о годишни записи на мачове?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Първо пишат, после мислят тези момчета ицо и санди. Аз също се дразня че няма да дават някоя контролна среща! Много постни ми идват диема и скоро може да се откажа да им плащам!
Leeroy написа:Първо пишат, после мислят тези момчета ицо и санди. Аз също се дразня че няма да дават някоя контролна среща! Много постни ми идват диема и скоро може да се откажа да им плащам!
Вие въобще защо плащате?Аз си ги гледам през компа без да плащам..

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Наиграха се:
Операторите "Мтел" и "Близу" придобиха правата за излъчването на английската Висшата лига от новия сезон. Това информира Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО).
Мобилният и цифров оператор е спечелил битката за правата с Нова Броудкастинг груп. Така за първи път от доста години насам шампионатът на Англия няма да се излъчва по Диема.
Премиер лийг ще може да се гледа от август само в мрежата на "Мтел" и "Близу". Ще бъде направен и специален канал. Висшата лига ще върви там в следващите три години (дo май 2019-a), кaтo според запознати "Мтел" е платил колосална сума за правата, каквато досега не е вадена у нас.
Според информациите почти целият екип журналисти, който в момента прави Висшата лига по Диема спорт, Нова спорт и Диема, ще се пренесе в новия дом на шампионата у нас.
Това е сериозен удар по каналите на Нова Броудкастинг група, на която реално остават само "А" група и Формула 1.
Операторите "Мтел" и "Близу" придобиха правата за излъчването на английската Висшата лига от новия сезон. Това информира Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО).
Мобилният и цифров оператор е спечелил битката за правата с Нова Броудкастинг груп. Така за първи път от доста години насам шампионатът на Англия няма да се излъчва по Диема.
Премиер лийг ще може да се гледа от август само в мрежата на "Мтел" и "Близу". Ще бъде направен и специален канал. Висшата лига ще върви там в следващите три години (дo май 2019-a), кaтo според запознати "Мтел" е платил колосална сума за правата, каквато досега не е вадена у нас.
Според информациите почти целият екип журналисти, който в момента прави Висшата лига по Диема спорт, Нова спорт и Диема, ще се пренесе в новия дом на шампионата у нас.
Това е сериозен удар по каналите на Нова Броудкастинг група, на която реално остават само "А" група и Формула 1.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
-
- Контакти:
Това е много добра новина. Само да махнат Драгоев и нещата заспиват.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
То 100% има хора, които са им се вързали на промоционалния "годишен абонамент" дето рекламираха по едно време. Тоя канал отиде, освен ако не вземат испанското и германското.
Но и на МТЕЛ не минавам де, ще гледам в нета и тва е.
Но и на МТЕЛ не минавам де, ще гледам в нета и тва е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага