ЕМИЛ написа:Изложихме се с посещаемостта стабилно .
За мача играхме над очакванията ми .Трябваше да победим дори и с половин гол ....
Сърбят ме ръцете да ви бъзна, разбира се, но няма да го направя. Респект за тези като теб, които се стараят да са обективни и нямат проблем да направят подобно признание, когато го мислят! Излагация би било на фона на изхвърлянията за 20 000, но пък за тях не могат да носят отговорност тези, които не са го казвали. При нас също сега има такива, които предричат, че едва ли не ще напълним В.Левски на 25ти, но то си е за тяхна сметка и аз не се чувствам отговорен за техните безумни според мен прогнози. Посещаемостта нито е лоша, нито толкова далеч от нашата в Сряда, ако трябва да сравняваме. Дали 12, 13 или 14 000 - няма особено значение. Проблемът е, че Сектор А беше изненадващо празен за откриването и то срещу Лудогорец. Не знам защо при такъв повод не се събрахте повече и от другите сектори, за да го напълните поне за този мач... Неприятен момент, но пък важното най-накрая се случи, там си е, няма кой да ви го вземе, ще си го ползвате дълги години и ще имате възможности да компенсирате за днес

Честитя ви новата придобивка, без значение кой, какво и как - такива неща трябва да се случват по-често в България, ако искаме да правим нещо! На мен лично не ми харесва как изглежда, не защото е на Левски - ВИПовете на Армията на Майкъла също са ми грозни, но новото си е ново, а и предполагам е до въпрос на вкус - на мой приятел също цесекар пък му харесва сектора ви. Ще си позволя обаче да изкажа и едно мое предположение, а пък вие си преценете има ли основание. Ако трябва да се направи адекватен извод от вчера, то според мен той е следния - и най-добрите стадиони да ни направят, хора няма да има, докато качеството на самия продукт на терена не се вдигне. Не са проблем 20те лева – проблемът е, че това долу не заслужава и толкова. Медиите последните години създадоха едно усещане у доста хора, че едва ли не проблемът е в базите, ако ги оправим - хоп, и ще се напълнят стадионите като с магическа пръчка, а това е пълен мит... Армията не се напълни в Сряда, защото е станала по-приятен стадион, а защото феновете повярваха на играчите, най-малко заради себераздаването им, ако не друго на този етап. И защото имахме благоприятен резултат от Стара Загора де, но какво да се прави – такъв си ни е манталитета на повечето в тази държава/територия...