Локомотивци спрете да влизате в нюз 4000
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Локомотивци спрете да влизате в нюз 4000
Излезна новина за Шансой,че е пристигнал на Лаута.В същата стаийка пише,че първата тренировка е на 11януари,човек си мисли,тия са се объркали!Да,ама не! Жълтурския сайт го прави преднамерено.Двама потребителя постнаха,че тренировката е на 10.01.10. И от нюза им изтриха коментарите.Пуснах и аз един с корекция за датата и моя,беше изтрит!Пичове спрете да влизате в жълтурския нюз!Новените са АнтиЛокомотив Пловдив!
Re: Локомотивци спрете да влизате в нюз 4000
не си прав че са жалтурски само небивалици пишат и за нашите май повече ми прилича на непрофисионализъм
селски вземи си скункса не се сърди
- Alternative
- Контакти:
bambam написа:Излезна новина за Шансой,че е пристигнал на Лаута.В същата стаийка пише,че първата тренировка е на 11януари,човек си мисли,тия са се объркали!Да,ама не! Жълтурския сайт го прави преднамерено.Двама потребителя постнаха,че тренировката е на 10.01.10. И от нюза им изтриха коментарите.Пуснах и аз един с корекция за датата и моя,беше изтрит!Пичове спрете да влизате в жълтурския нюз!Новените са АнтиЛокомотив Пловдив!
Хайде бе,мери си приказките...Точно този сайт не спря да пише глупости по адрес на Ботев!

Alternative написа:bambam написа:Излезна новина за Шансой,че е пристигнал на Лаута.В същата стаийка пише,че първата тренировка е на 11януари,човек си мисли,тия са се объркали!Да,ама не! Жълтурския сайт го прави преднамерено.Двама потребителя постнаха,че тренировката е на 10.01.10. И от нюза им изтриха коментарите.Пуснах и аз един с корекция за датата и моя,беше изтрит!Пичове спрете да влизате в жълтурския нюз!Новените са АнтиЛокомотив Пловдив!
Хайде бе,мери си приказките...Точно този сайт не спря да пише глупости по адрес на Ботев!
Сайта,подържали се изцяло от ботевисти-подържа се!
Да пишат,каквото си искат!но да трият коментари преднамерено,минава всички граници!
- Alternative
- Контакти:
bambam написа:Alternative написа:bambam написа:Излезна новина за Шансой,че е пристигнал на Лаута.В същата стаийка пише,че първата тренировка е на 11януари,човек си мисли,тия са се объркали!Да,ама не! Жълтурския сайт го прави преднамерено.Двама потребителя постнаха,че тренировката е на 10.01.10. И от нюза им изтриха коментарите.Пуснах и аз един с корекция за датата и моя,беше изтрит!Пичове спрете да влизате в жълтурския нюз!Новените са АнтиЛокомотив Пловдив!
Сайта,подържали се изцяло от ботевисти-подържа се!
Да пишат,каквото си искат!но да трият коментари преднамерено,минава всички граници!
Ако ще и от папата да се поддържа този сайт.Аз чета какви глупости пишат за Ботев.

Независимо от клубната принадлежност,не четете този сайт.Там има всичко друго освен верна информация и за двата отбора
hetfield написа:Независимо от клубната принадлежност,не четете този сайт.Там има всичко друго освен верна информация и за двата отбора
Абсолютно! никой пловдивчанин,не трябва да го чете,независимо от клубните пристрастия!
Бареков се е изложил значи. Сефте 

- dagger1912
- Контакти:
Fichango написа:Бареков се е изложил значи. Сефте
То зе да му става навик ...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
hetfield написа:Независимо от клубната принадлежност,не четете този сайт.Там има всичко друго освен верна информация и за двата отбора
Прав си.Там пускат само "партенки" и пишат глупости.И за двата отбора.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg