КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Мнениеот BRF » 22 апр 2016 16:21

RockSeeker написа:
BRF написа:А бе пълен стадион си е пълен стадион в крайна сметка!Пеенето се получаваше перфектно на база на бройката хора.В зарата също беше уникално!

А бе не е като да не съм бил на пълна Армия и пеенето да е било далеч по-добро, но каквото било - било. Ако се вземат някакви поуки би било добре... Най-хубавото в случая е страстта и желанието на момчетата в червени екипи и Христо Янев! В Зарата си беше направо велико като усещане и качество на трибуната, за мен лично няма база за сравнение! Иначе си прав за пълния стадион - в случая обаче за мен беше само наслада за окото, не и за ухото и...окосмяването по ръцете да кажем хахаха ;) Винаги е страхотно да видиш Армията пълна :)

Зарата ,заедно с едно гостуване във Варна през 2000г и геренските мачове са ми топ гостуванията,спор няма!Да видиш Армията отново пълна или по-скоро препълнена си е голям кеф!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 апр 2016 16:23

Иначе поздравявам диктора на стадиона :lol: !
Особено в края на мача беше му се качил адреналина :lol: !"Днес номер 23 има рожден ден,да го поздравим" :mrgreen: , преди да е свършил мача:Следващия мач на ЦСКА от турнира за КБ ще се проведе на стадион Васил Левски!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 апр 2016 16:35

BRF написа:преди да е свършил мача:Следващия мач на ЦСКА от турнира за КБ ще се проведе на стадион Васил Левски!

В 90-та минута не е трудно да го кажеш ! Берое да вкарат 4 гола за 2 минути ! ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 16:48

BRF написа:Зарата ,заедно с едно гостуване във Варна през 2000г и геренските мачове са ми топ гостуванията,спор няма!Да видиш Армията отново пълна или по-скоро препълнена си е голям кеф!

Спор няма ;) :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 16:50

MASTER_COOL написа:
BRF написа:преди да е свършил мача:Следващия мач на ЦСКА от турнира за КБ ще се проведе на стадион Васил Левски!

В 90-та минута не е трудно да го кажеш ! Берое да вкарат 4 гола за 2 минути ! ;)

Даже може потискащо да повлияе на противника - да пуснат още един гол :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 апр 2016 16:53

3-тия беше на косъм , точно в 90 + минута :oops: 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 апр 2016 17:01

MASTER_COOL написа:

Ама трябва да си сетиш да го кажеш :lol: ,пълна гавра си беше с отбора от ТОП 3 на А група

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 17:34

MASTER_COOL написа:3-тия беше на косъм , точно в 90 + минута :oops: 8-)

Направо го виждах...не съм доволен! :mrgreen:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 апр 2016 19:14

Като футбол, трябва да си призная, че гледах или поне виждах много малка част от мача, та трудно мога да съм обективен. И двата гола ги изтървах, ма видях гредата на Борко.
Обаче няма как да не се съглася с колегата, че може да се очаква много повече от хореото. Причините обаче са далеч от ушев.
До мен и около мен имаше няколко фена, които си признаха, че последния мач, на който са били е било с/у Леверкузен. Без да обиждам или нещо, но имаше доста туристи. Само едно ръкомахане и т'ва им беше участието.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 19:37

За туристите е факт, разбира се, но те влияят на частта с пеенето. Частта с пирото и хореото нямат отношение с тях - всеки може да вдигне един картон и да помогне да се разпъне знаме. Факлите и димките не ги разпределят и палят туристите. Едно, че бяха малко - друго, че бяха кофти използвани и разпределени. В този ред на мисли конфискуваните димки са основната причина хореото да е по-слабо от очакваното! ;)

Върни се в “ЦСКА”