КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)
ЦСКА показа какво е дух и старание към целта . НАПРЕД АРМЕЙЦИ ! 

RockSeeker написа:BRF написа:Усещането на стадиона беше неуписуемо!Който и бил-знае,който не е успял нека съжалява!Обичам те мой ЦСКА
Не знам за теб, но за мен в Стара Загора беше пъти по-вълнуващо, а и качествено по трибуните! Особено с този гол в 3та минута, усещането си беше като на пореден протоколен мач, но този път пред много публика. Та най-хубавото в това отношение беше да видиш стадиона толкова пълен, защото се случва рядко, за съжаление... На финала не очаквам да сме много повече обаче, дано бъркам
На финала стадиона би трябвало да е пълен

Леевски, оле

- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако си остане мача за Сряда 25.05 ще има към 20к- 25к на стадиона !
Обаче ако го преместят за Събота 28.05 , ще се пръска по шефовете над 30 000

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
[offtopic]Кой питаше за него 
[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/13012841_538923959645553_7749637596508080402_n.jpg?oh=28a0dc6030ac9e43c3a5f63d63b2d368&oe=57BD619E[/wrapimg][/offtopic]

[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/13012841_538923959645553_7749637596508080402_n.jpg?oh=28a0dc6030ac9e43c3a5f63d63b2d368&oe=57BD619E[/wrapimg][/offtopic]
- radoslav_rashkov
- Контакти:
На 25-ти май има кръг в Узбекистан и Естония. Ще си изберем друг мач за гледане.

Аз искам да ви поздравя за хореографията по повод 140 години от Априлското въстание
Според мен дойде ли реч за почитане на национални герои, национални празници, въобще всякакви национално значими събития от славната история на майка България, трябва да се абстрахираме от фенските си пристрастия, в името на запазване националното самосъзнание и ценности на Родината.
За мача нямам мнение, защото не съм го гледал, а репортажите не ми казват много.

Според мен дойде ли реч за почитане на национални герои, национални празници, въобще всякакви национално значими събития от славната история на майка България, трябва да се абстрахираме от фенските си пристрастия, в името на запазване националното самосъзнание и ценности на Родината.
За мача нямам мнение, защото не съм го гледал, а репортажите не ми казват много.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

RockSeeker написа:BRF написа:Усещането на стадиона беше неуписуемо!Който и бил-знае,който не е успял нека съжалява!Обичам те мой ЦСКА
Не знам за теб, но за мен в Стара Загора беше пъти по-вълнуващо, а и качествено по трибуните! Особено с този гол в 3та минута, усещането си беше като на пореден протоколен мач, но този път пред много публика. Та най-хубавото в това отношение беше да видиш стадиона толкова пълен, защото се случва рядко, за съжаление... На финала не очаквам да сме много повече обаче, дано бъркам
А бе пълен стадион си е пълен стадион в крайна сметка!Пеенето се получаваше перфектно на база на бройката хора.В зарата също беше уникално!
- RockSeeker
- Контакти:
TristaNNN написа:Аз искам да ви поздравя за хореографията по повод 140 години от Априлското въстание![]()
Може би първият ти пост, който аз лично виждам и с който напълно мога да се съглася! Поздравления за което и от моя страна, а по повод хореографията - честно казано според мен можеше и доста по-добре в случая, но това далеч не е най-важното!

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

MASTER_COOL написа:Ако си остане мача за Сряда 25.05 ще има към 20к- 25к на стадиона !
Еми натискайте .Знаете къде е БФС и колко им е здрава дограмата ....
- RockSeeker
- Контакти:
BRF написа:А бе пълен стадион си е пълен стадион в крайна сметка!Пеенето се получаваше перфектно на база на бройката хора.В зарата също беше уникално!
А бе не е като да не съм бил на пълна Армия и пеенето да е било далеч по-добро, но каквото било - било. Ако се вземат някакви поуки би било добре... Най-хубавото в случая е страстта и желанието на момчетата в червени екипи и Христо Янев! В Зарата си беше направо велико като усещане и качество на трибуната, за мен лично няма база за сравнение! Иначе си прав за пълния стадион - в случая обаче за мен беше само наслада за окото, не и за ухото и...окосмяването по ръцете да кажем хахаха

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]