Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 13:59

RockSeeker написа:
Teo написа:Хващам се на бас, че ще сме над 30 000 хиляди.
Това е. За другото просто предположих, а за това съм готов да играя. :idea: ;)
Които се навие бутилка водка руски стандарт 1л. е облога!

За точна бройка винаги може да има спорове, но ако уточним предварително източника на информация или страничен "арбитър" - готово. Какво ще кажеш за това, че аз съм сигурен, че и в деня на мача до започването му ще има билети за сектор(и) на ЦСКА? При над 30 000 продадени трябва да са свършили до започването на срещата ;)

Които искаш кажи да е съдия. Ето предлагам нашите модове да се включат като рефери - Делянски и Васконти, а в крайна сметка сайта на клуба ще даде най-ясно и крайно решение. :idea:
@ Имате честта да се запознаете лично с мое величество... не изпускайте възможността 8-)

Казвам, че ще сме над 30 000 хиляди, ти под 30 000 хиляди. След 25 май ще видим кой ще спечели.
@ Аз бас никога не съм губил и винаги играя когато съм 100% сигурен. Това е. Които иска да играе срещу мене да пише!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 14:01

http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4
http://bulgarian-football.com/yugozapadna-v-grupa.html

Ето ти пример за източник на информация, който съм следил и сверявал през целия сезон и има само 2-3 по-фрапантни разминавания. Мога да ти ги изредя, ако искаш. Ако го приемеш за достоверен или предложиш друг такъв, който аз да приема - хващаме се за под/над 30 000 ;) Водка не пия, но може да почерпя 1982 :lol: От мен я имаш, ако се окажеш прав ;)

П.С.: Делянски и Васконти също става - чакаме дали ще се съгласят! :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 апр 2016 14:05

Тоя сайт преди години и аз го следях, и наистина даваше обективна информация за бройката публика, не вальогрънчаровщини или никиалександровщини, с някакви надути числа .... сега не го следя, но като гледам дадените за полуфиналите, явно пичовете все още са "на земята". :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 14:08

RockSeeker написа:http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4
http://bulgarian-football.com/yugozapadna-v-grupa.html

Ето ти пример за източник на информация, който съм следил и сверявал през целия сезон и има само 2-3 по-фрапантни разминавания. Мога да ти ги изредя, ако искаш. Ако го приемеш за достоверен или предложиш друг такъв, който аз да приема - хващаме се за под/над 30 000 ;) Водка не пия, но може да почерпя 1982 :lol: От мен я имаш, ако се окажеш прав ;)

П.С.: Делянски и Васконти също става - чакаме дали ще се съгласят! :lol:

http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4

Съгласен съм.
Това гледаме за достоверен източник.
Ако пише 30 000 или повече хиляди аз печеля... всичко по-малко от това число ти :lol:
Ох... как ми се е допило водчица с количка :idea: :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 14:26

1982 написа:Тоя сайт преди години и аз го следях, и наистина даваше обективна информация за бройката публика, не вальогрънчаровщини или никиалександровщини, с някакви надути числа .... сега не го следя, но като гледам дадените за полуфиналите, явно пичовете все още са "на земята". :mrgreen:

То като цяло винаги това е бил статистически сайт, който бяга от пристрастни оценки. Последно съм го "сверявал" след мача ни с Велбъжд, т.е. срещите от 20 Март нататък не съм. Дотогава имаха няколко основни "прегрешения":

ЦСКА - Беласица 8:0 са го писали 7 000 при около 4 000
Чико Бяга - ЦСКА 0:2 са го писали 3 000 при поне 6 000
ЦСКА - Созопол 3:0 са го писали 4 500 при около 7 000

Струмска слава - ЦСКА 0:2 също са го писали 3 000, което ме съмнява от видяното по ТВ, но понеже не можах да присъствам, не взимам отношение.

Сега гледаме, че и Берое - ЦСКА 0:2 са го писали 8 800, което вероятно е леко занижено при положение колко хора влязоха без билети, но все пак е по-близо до реалността от горните... вероятно е около 10 000.

Засечката я правя по сравнение с други сайтове и лична преценка от видяното на място.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 14:33

Teo написа:http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4

Съгласен съм.
Ако пише 30 000 или повече хиляди аз печеля... всичко по-малко от това число ти :lol:

Надявам се да пиеш тогава! ;) Ако искаш погледни изложените от мен примери за неточности в този сайт и прецени дали това или Делянски и Васконти - за мен и двете са ок! :) Слагаме ли го в подписите до 25ти Май? хаха ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 14:55

RockSeeker написа:
Teo написа:http://bulgarian-football.com/kupa-na-bulgaria.html#4

Съгласен съм.

Надявам се да пиеш тогава! ;) Ако искаш погледни изложените от мен примери за неточности в този сайт и прецени дали това или Делянски и Васконти - за мен и двете са ок! :) Слагаме ли го в подписите до 25ти Май? хаха ;)

Добре, имаме сделка значи. Има го черно на бяло тука. Ем.. до след 25 май. 8-)

Ръководството на ПФЛ обяви официално, че до този момент са продадени над 30 хиляди билета за финала за Купата на България. ЦСКА и Монтана ще спорят за отличието на 24 май. Мачът е на стадион "Васил Левски" от 20:00 часа.

Ето какво съобщават от ПФЛ:

Уважаеми колеги,

Бихме желали да информираме всички желаещи да посетят финалния мач на турнира за Купата на България, че в продажба са единични бройки билети от върнати заяви за сектор "А" на стадион "Васил Левски".

Билетите за секторите "Г" и "В" са изчерпани, а вече над тредесет хиляди души са осигурили своето място на мача Монтана - ЦСКА от 20 часа на 24 май 2016 г. Призоваваме всички приятели на футбола, които още не са успели да се снабдят с билет, да направят това в предстоящите работни дни чрез над хиляда точки в системата на EVENTIM.

Опа... ще се черпи :idea: 8-)
Последна промяна от Teo на 18 май 2016 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 апр 2016 15:14

Поради невиждан от векове насам интерес към финала за Купата , същият е преместен на Мала Маракана в Белград с капацитет 60 000 навиячи .При увеличен интерес ще се заяват Бернабеу , Камп Ноу или в най- лошия случай Сигнал Идуна парк .Билети ще се продават докато червения отбор не вдигне трофея .Така че прииждайте ,никой няма да остане отвън .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 15:16

ЕМИЛ написа:Поради невиждан от векове насам интерес към финала за Купата , същият е преместен на Мала Маракана в Белград с капацитет 60 000 навиячи .При увеличен интерес ще се заяват Бернабеу , Камп Ноу или в най- лошия случай Сигнал Идуна парк .Билети ще се продават докато червения отбор не вдигне трофея .Така че прииждайте ,никой няма да остане отвън .

Хахахаха забавен си Емиле :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 15:22

Teo написа:Добре, имаме сделка значи. Има го черно на бяло тука. Ем.. до след 25 май. 8-)

Подписано! :) Даже и количката я смятай в облога като бонус от моя страна, ако познаеш ;)

Върни се в “ЦСКА”