Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Невиждана еуфория: над 50 000 искат да гледат ЦСКА на фи
Хайде, стига глупости, Тео, нямаме нужда от подобни комплексарски изхвърляния - "невиждана еуфория", "50 000" и т.н., нека дойде финалът, колкото отидат, толкова, на предишните ни финали въобще не напълнихме и 3-те сектора, които можеше да напълним, надали и сега ще ги напълним. Нека бъдем реалисти, няма нужда от подобни изхвърляния. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- RockSeeker
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
В случая си прав, но е като да се бориш с вятърна мелница
Не можем да минем и ние без някой такъв за цвят
Ако трябва да говорим сериозно - няма да се изненадам да сме по-малко от мача с Берое, но пък може и да се задържи тази еуфория до 25ти и да се съберем подобна или малко по-голяма бройка. В най-добрият случай 25 до 30 хиляди, което ще е приятна изненада за мен лично. Мисля си как билет от левче щеше да е много по-резонен за финала, отколкото за мач, в който беше ясно, че Армията при този капацитет ще се пръска по шевовете така или иначе... Но не знам всъщност дали за тогава можем да си определим сами цената за нашите привърженици - как стои въпроса?

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

Re: Невиждана еуфория: над 50 000 искат да гледат ЦСКА на фи
1982 написа:Хайде, стига глупости, Тео, нямаме нужда от подобни комплексарски изхвърляния - "невиждана еуфория", "50 000" и т.н., нека дойде финалът, колкото отидат, толкова, на предишните ни финали въобще не напълнихме и 3-те сектора, които можеше да напълним, надали и сега ще ги напълним. Нека бъдем реалисти, няма нужда от подобни изхвърляния.
А защо да не бъдем оптимисти

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Това ме кефи в 1982, че винаги може да го хванеш в различно настроение 
@ Един път кисел, друг път весел, трети път оптимист, четвърти път песимист и т.н

@ Един път кисел, друг път весел, трети път оптимист, четвърти път песимист и т.н

- RockSeeker
- Контакти:
Защото е крайно нереалистично, а медиите само си търсят евтини сензации. Много ми е любопитно как изчислиха този "очакван интерес"
Оптимисти можем да бъдем за нещо от сорта на 25 до 30 хиляди, което също е леко изхвърляне, но да кажем в рамките на допустимото и евентуално постижимото
Реалистично е да съберем между 15 и 20 хиляди като не е изключено и да сме по-малко, което няма да е особено приятно и се надявам да не се случи. Разбира се, това си е моя преценка и мнение
След месец ще видим кой е имал по-добрата преценка, а дотогава има да се случат и някои неща, които може да повлияят на посещаемостта на този мач 

[/center]

Цените на билетите тоя път трябва да са:
Г - 5 лв.
В - 7 лв.
А - 10 лв.
Да си ги разделят момчетата и треньорски щаб след мача и всички които работиха в клуба почти 10 месеца, че да стигнем дотук.
Г - 5 лв.
В - 7 лв.
А - 10 лв.
Да си ги разделят момчетата и треньорски щаб след мача и всички които работиха в клуба почти 10 месеца, че да стигнем дотук.

- RockSeeker
- Контакти:
Каза и отсече

[/center]

RockSeeker написа:В случая си прав, но е като да се бориш с вятърна мелницаНе можем да минем и ние без някой такъв за цвят
Ако трябва да говорим сериозно - няма да се изненадам да сме по-малко от мача с Берое, но пък може и да се задържи тази еуфория до 25ти и да се съберем подобна или малко по-голяма бройка. В най-добрият случай 25 до 30 хиляди, което ще е приятна изненада за мен лично. Мисля си как билет от левче щеше да е много по-резонен за финала, отколкото за мач, в който беше ясно, че Армията при този капацитет ще се пръска по шевовете така или иначе... Но не знам всъщност дали за тогава можем да си определим сами цената за нашите привърженици - как стои въпроса?
Не, няма да са по-малко, лично аз очаквам да са малко повече дори - около 20 000. Максимум - 25 000.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:RockSeeker написа:В случая си прав, но е като да се бориш с вятърна мелницаНе можем да минем и ние без някой такъв за цвят
Не, няма да са по-малко, лично аз очаквам да са малко повече дори - около 20 000. Максимум - 25 000.
Над 30 000 хиляди ще сме, ако искаш да ловим бас

@ Само ще кажа, че аз когато ловя бас съм 100% сигурен, че ще го спечеля, иначе не се хващам.
За какво да ловя бас, после да стискам палци да има по-малко ли ??!
Нямам нищо против и да се окажеш прав, никакъв бас няма да ловя, просто ти казвам моето реалистично предположение. Ние, на финалите с доста по-атрактивни съперници като Славия и Черно море, бяхме далеч от 30 000, та срещу Монтана ли ?!
Как да е, ще дойде финалът, ще видим кой крив, кой прав.
(дано ти да познаеш)

Как да е, ще дойде финалът, ще видим кой крив, кой прав.