Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 21 апр 2016 13:27

demy27 написа:Просто така наречените русофили, си показват привързаността към Русия, основно като плюят по запада. Интересно е, че стоящите от двете страни на спора имат разлики във вижданията. Привържениците на запада изтъкват, че на запад има много проблеми, над които трябва да се работи и там не всичко е идеално. Също така признават, че Русия е страна с огромно културно-историческо наследство, руският народ е народ с богата душевност. Докато стоящите от другата страна гръмко тръбят как в Русия всичко е перфектно, а на Запад всичко е зле.

Ехааа :lol: Хайде посочи ми го този русофоб, дето ги пише тия врели некипели 8-) Ако искаш, можеш да се поровиш и в Ivo.bg като ваш флагман, пък да ми изкараш едно негово мнение, в което признава за недостатъците на запада и възхвалява културно-историческото наследство на мтушка Россия 8-) Опорните ви точки ги знаем ;) А лицемерието ви преминава всякакви нормални граници 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 апр 2016 13:31

1982 написа:Да, не сте уж западофоби, ама се скъсвате да плюете същия тоя Запад, нали ??! ;) Същия тоя запад, чийто продукт, материален и нематериален, консумирате всеки ден. Ето и Станк У, нЕма да иде у Россия да захлеби, а у гадната Германия. :mrgreen: :mrgreen:

А това, че съм мразел и Запада, и Изтока, че даже съм се и хвалел с това .... честно, не знам откъде си го измисли ?!

Ами не съм с инженерна специалност и затова отивам в Германия ;) Ако бях инженер, в Германия ли щях да отида :?: Естествено, че в матушка Россия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 14:47

Да, повярвах ти почти .... "ако", "ако", само на думи сте готови да идете в Русия, на дела съвсем други ги вършите. Цялата ви работа е такава, иначе всеки ден плюете гадния Запад и хвалите великата Россия. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 14:50

pampi написа:
1982 написа:Да, не сте уж западофоби, ама се скъсвате да плюете същия тоя Запад, нали ??! ;) Същия тоя запад, чийто продукт, материален и нематериален, консумирате всеки ден. Ето и Станк У, нЕма да иде у Россия да захлеби, а у гадната Германия. :mrgreen: :mrgreen:

А това, че съм мразел и Запада, и Изтока, че даже съм се и хвалел с това .... честно, не знам откъде си го измисли ?!

Първото изречение - лъжа, понеже няма колективна вина, а ти използваш множествено число. Пак повтарям, човек мразещ Запада е западофоб, не е русофил. Слагането на синоним между двете понятия си е гнусна манипулация.
Второто изречение- отново лъжа. Не ми се обяснява защо. Този, дето си мисли, че светът е на двеста-триста години да се спасява сам.
И трето - Станко, ако можеше да отиде да бачка за руска фирма, щеше да печели повече от треторазрядната работа, дето ще я кюта в Дойчланд, ама му миришат краката на долнокачествено българско образование. Имам колеги инженери, от старата школа,бачкат из "Изтока", хич и не мислят за връщане..

Дали е лъжа, хм ??! Никак не ви четем тук всеки ден плювните по Запада и хваленето на всичко руско ?! ;) Но, щом казваш, аз лъжа. Как да е, всеки чете, може да си направи преценка сам кой лъже и кой не.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

tosno77

Мнениеот tosno77 » 21 апр 2016 15:23

СТАНКО, мой приятелски съвет към теб - не припарвай в Гермния, защото там има квартали, където да си бял е направо опасно! Животът в Санкт Петербург е далеч по-спокоен и далеч по-добър град за живеене , отколкото Мюнхен, Берлин, Франкфурт, Дортмунд и так далее!Факт! :!:
Така че моят приятелски добронамерен съвет не прави тази грешка, ами си изкрай виза за Русия! Уверявам те, че тук ще се чувстваш много по-добре и много по-спокоен, поне няма да срещаш "бежанци" на всеки ъгъл , както е в Германия!Русия е бяла,християнска и правослвна държава! Факт! :!:
Дали ще ме послушаш е твой личен избор! :!:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 апр 2016 15:52

CTAHKO написа:
demy27 написа:Просто така наречените русофили, си показват привързаността към Русия, основно като плюят по запада. Интересно е, че стоящите от двете страни на спора имат разлики във вижданията. Привържениците на запада изтъкват, че на запад има много проблеми, над които трябва да се работи и там не всичко е идеално. Също така признават, че Русия е страна с огромно културно-историческо наследство, руският народ е народ с богата душевност. Докато стоящите от другата страна гръмко тръбят как в Русия всичко е перфектно, а на Запад всичко е зле.

Ехааа :lol: Хайде посочи ми го този русофоб, дето ги пише тия врели некипели 8-) Ако искаш, можеш да се поровиш и в Ivo.bg като ваш флагман, пък да ми изкараш едно негово мнение, в което признава за недостатъците на запада и възхвалява културно-историческото наследство на мтушка Россия 8-) Опорните ви точки ги знаем ;) А лицемерието ви преминава всякакви нормални граници 8-)

Няма какво да се ровя из разни сайтове. Това е мое мнение и аз заставам зад думите си. Жалкото е, че трябва да споря с малоумници, които непрекъснато се опитват да сложат чужди думи в устата ми и ме упрекват, че този или онзи бил казал това или онова и аз съм на същото мнение. Върха на малоумието е да приемаш, че с еднакви виждания, но сме от двете страни на спора, въпреки очевидните разлики в мненията. Проекциите си ги запази за себе си, защото само издават колко елементарно разсъждаваш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 апр 2016 19:33

Встреча с Премьер-министром Израиля Биньямином Нетаньяху

http://www.kremlin.ru/events/president/news/51765

А между другото, Бангладеш и Шри - Ланка вероятно ще купят фрегати от Русия, става въпрос за Гепард клас. :)
Вероятно ще има и други подобни новини, тъй като Русия представи над 300 продукта на военното изложение в Азия(състояло се в Куала-Лумпур, Малайзия), което приключи днес.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 19:49

Боли ни уя.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 апр 2016 20:10

Kъм момента продажбата на оръжие, е сламката, за която се хваща Русия.
Но само с този бизнес, трудно ще си възвърнат икономическата мощ от преди срива на петрола ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 апр 2016 21:01

Военни джипове са падали без парашути на голямо учение на НАТО :shock:
Има и видео. Някой ако иска, нека го намери и постне...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”