Teo написа:ММ1914 написа:Teo написа:ММ1914 написа:Teo написа:Темата покрива абсолютно всички точки на форума... които не ги е чел да ходи да ги чете.
@ Мнението на малкия Тошко е от значение при положение, че баща му ви е най-успешния собственик в историята... момчето ви обижда в прав текст, дори не цензурира някой обидни думи. Има нещо гнило в цялата ситуация. Имам предвид, че няма да напише такива неща, ако не са истина.![]()
Замислете се върху тях... то не вие тука де, но тия дето споменава.
Най-успешният ни собственик почина, преди Тодар да стане собственик на Левски. Малкия е папагал това изчерпва темата.
Айде не говори глупости... играхте шампионска лига, купа на уефа, шампионски титли, купи и прочие... всичко се дължи на безграничната подкрепа на Тодор Костадинов Батков които даваше сърце и душа за Левски в продължение на дълги години начело на Титаник.
Я виж колко време президент на Левски беше Грашнов и какво е постигнал за това време.
За ТИТАНик си прав, но той потъна в кафявата субстанция на наустойките, наречена В група.
Значи влизането в Шампионската лига не е благодарение на Бащата? Нали с това се хвалите и биете в гърдите, че след промените пред 1992, вие сте първия клуб влязъл в най-комерсиалния футболен турнир?
Ако ми кажеш че преди промените има друг клуб играл в групите на Шампионската лига, много ще ме учудиш. Написал съм каквото трябва, знам че си спортист момче, но мисля че след известен размисъл ще схванеш какво съм казал. За ТИТАНик кажи потъна ли във В група?