Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 19:30

Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:Темата покрива абсолютно всички точки на форума... които не ги е чел да ходи да ги чете.
@ Мнението на малкия Тошко е от значение при положение, че баща му ви е най-успешния собственик в историята... момчето ви обижда в прав текст, дори не цензурира някой обидни думи. Има нещо гнило в цялата ситуация. Имам предвид, че няма да напише такива неща, ако не са истина. :idea:
Замислете се върху тях... то не вие тука де, но тия дето споменава.

Най-успешният ни собственик почина, преди Тодар да стане собственик на Левски. Малкия е папагал това изчерпва темата.

Айде не говори глупости... играхте шампионска лига, купа на уефа, шампионски титли, купи и прочие... всичко се дължи на безграничната подкрепа на Тодор Костадинов Батков които даваше сърце и душа за Левски в продължение на дълги години начело на Титаник.

Я виж колко време президент на Левски беше Грашнов и какво е постигнал за това време.
За ТИТАНик си прав, но той потъна в кафявата субстанция на наустойките, наречена В група.

Значи влизането в Шампионската лига не е благодарение на Бащата? Нали с това се хвалите и биете в гърдите, че след промените пред 1992, вие сте първия клуб влязъл в най-комерсиалния футболен турнир?

Ако ми кажеш че преди промените има друг клуб играл в групите на Шампионската лига, много ще ме учудиш. Написал съм каквото трябва, знам че си спортист момче, но мисля че след известен размисъл ще схванеш какво съм казал. За ТИТАНик кажи потъна ли във В група?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 21 апр 2016 19:34

Момчето правилно беснее. Да ви изгонят в един сезон ЦСКА и Литекс и накрая , пак да получавате ползван презерватив! Що живеете?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 апр 2016 19:34

ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:
ММ1914 написа:
Teo написа:Темата покрива абсолютно всички точки на форума... които не ги е чел да ходи да ги чете.
@ Мнението на малкия Тошко е от значение при положение, че баща му ви е най-успешния собственик в историята... момчето ви обижда в прав текст, дори не цензурира някой обидни думи. Има нещо гнило в цялата ситуация. Имам предвид, че няма да напише такива неща, ако не са истина. :idea:
Замислете се върху тях... то не вие тука де, но тия дето споменава.

Най-успешният ни собственик почина, преди Тодар да стане собственик на Левски. Малкия е папагал това изчерпва темата.

Айде не говори глупости... играхте шампионска лига, купа на уефа, шампионски титли, купи и прочие... всичко се дължи на безграничната подкрепа на Тодор Костадинов Батков които даваше сърце и душа за Левски в продължение на дълги години начело на Титаник.

Я виж колко време президент на Левски беше Грашнов и какво е постигнал за това време.
За ТИТАНик си прав, но той потъна в кафявата субстанция на наустойките, наречена В група.

Значи влизането в Шампионската лига не е благодарение на Бащата? Нали с това се хвалите и биете в гърдите, че след промените пред 1992, вие сте първия клуб влязъл в най-комерсиалния футболен турнир?

Ако ми кажеш че преди промените има друг клуб играл в групите на Шампионската лига, много ще ме учудиш. Написал съм каквото трябва, знам че си спортист момче, т.е. но мисля че след известен размисъл ще схванеш какво съм казал. За ТИТАНик кажи потъна ли във В група?

ТИТАНик потъна, ние се спасихме с лодки :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 19:35

ММ1914 написа:Я виж колко време президент на Левски беше Грашнов и какво е постигнал за това време.

Лесно е да постигаш, когато разполагаш с безкрайните милиони на Чорни.
Последна промяна от 1982 на 21 апр 2016 19:36, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 19:35

bezpanika написа:Момчето правилно беснее. Да ви изгонят в един сезон ЦСКА и Литекс и накрая , пак да получавате ползван презерватив! Що живеете?

Ако си мислиш че Кърпачев и Отбор насила влязъл са мерило, много се лъжеш.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 19:36

1982 написа:
ММ1914 написа:За ТИТАНик си прав, но той потъна в кафявата субстанция на наустойките, наречена В група.

Лесно е да постигаш, когато разполагаш с безкрайните милиони на Чорни.

Па Черепа да не е социално слаб? Илийката Павлов май също не беше на социални помощи.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 19:37

Съжалявам, но за мен темата е некоректна, за което съм писал, където трябва. Инак очаквайте серия от типа : "Бранеков: ЦСКА се огъзи в Пловдив" и прочее...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 19:38

Teo написа:
ММ1914 написа:Ако ми кажеш че преди промените има друг клуб играл в групите на Шампионската лига, много ще ме учудиш. Написал съм каквото трябва, знам че си спортист момче, т.е. но мисля че след известен размисъл ще схванеш какво съм казал. За ТИТАНик кажи потъна ли във В група?

ТИТАНик потъна, ние се спасихме с лодки :lol:

Колко сте се спасили видяхме вчера, спасьете ЦСКАту, нашто мило ЦСКА моят живот, моето сърце. Всичко за ЦСКА, освен пари де щото повече от левче за билет не даваме. :mrgreen: Жалка история.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 апр 2016 19:38

Не е срамно да си признаете, че момчето дето ви обижда в публичното пространство, баща му със златни букви се е запечатал в историята на Левски като най-успешния собственик и президент.
Ако си мислите, че с тия думи се опитва да става известен се лъжете жестоко... на тоя не му трябват медийни изяви, че да си прави реклама, по-скоро е, че на герена става нещо странно. Повечето футболни хора вече знаем какво е... все някъде ще избие тръбата, ама къде не се знае. Скоро ще бъде.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 19:44

Teo написа:Не е срамно да си признаете, че момчето дето ви обижда в публичното пространство, баща му със златни букви се е запечатал в историята на Левски като най-успешния собственик и президент.
Ако си мислите, че с тия думи се опитва да става известен се лъжете жестоко... на тоя не му трябват медийни изяви, че да си прави реклама, по-скоро е, че на герена става нещо странно. Повечето футболни хора вече знаем какво е... все някъде ще избие тръбата, ама къде не се знае. Скоро ще бъде.

Странно е, да-някой си плаща дълговете...докато вий за 8 години една стотинка не сте дали в НАП, ама сте първа линия по протести как всички ви пречат!
Има и още странни неща-открива се нов сектор. 20 000 отиват на мач без значение и плащат за това над 300 000 лева, които са добре дошли за клуба. Не стават за посмешище с билети за лефче,
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”