sin4ec написа:Ма тоя ли кукер е Батков-младши?
Не е кукер, а папагал. И това е Борат джуниър. Нова звизда на БГ бизнеса, ако е като татко си, жална им майка на бачкаторите при него.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Ма тоя ли кукер е Батков-младши?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
drizhelev1 написа:Ама верно ли няма да има козирка?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:iliev72 написа:Отворко не знам ти кога си стъпвал на Раковски , но аз съм там 2 пъти седмично и може да ти кажа , че не знам дали всички лапета които ползват база са лекета , но задължително всички лекета са в синьо.Не само аз и повече хора им се канят и досега не за яли бой заради уважението на хора към легендите на Левски които са там.Рано или късно , дали аз или някой друг колега ще накаже някое такова лекенце защото си го просят са и "умни" като теб.И тогава всички медии ще ревнат , че МВР бият "примерни" момчета от школата на Левски !
Sin4ec в момента говориш врели-некипели и много интересно защо част от легенди които се събират на Раковски никой не обелва дума за този мач.
Най-вероятно защото не са от антуража на собственици - без значение дали Тонев или тези която стоят зад него.И явно няма да са на новата трибуна.
Ама ти си и фуражка и налиташ да биеш деца? Я сега кажи според кой член от закона за МВР имаш право да биеш малолетен? Дали полицай на държавна заплата има право да заплашва граждани? Дали полицаите са хора, абе това няма да го дискутираме, все пак сте една от най-уважаваните професии, известна с умните хора които я упражняват. Кажи сега кой братовчед те уреди на работа или просто по наследство си ченгелар? Като излезете на протест за заплати да дойдем ли да ви подкрепим. Все пак родната полиция ни пази.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Демба_Ба написа:Смятам обаче че следващия сезон титлата ще е наша
iliev72 написа:Не разбрах колко покани има за ГЕРБ и за БокоИ на Боко колко човека са му поръчали да доведе за да изглежда сектора празен
![]()
![]()
sin4ec написа:iliev72 написа:Не разбрах колко покани има за ГЕРБ и за БокоИ на Боко колко човека са му поръчали да доведе за да изглежда сектора празен
![]()
![]()
Абе 15 000 билета ги прехвърлихме, по последни данни, а вие си говорете още!![]()
И от ТикетПро ли ги раздават без пари, че аз се преебах, та си ги платих?
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 3 госта