Ливърпул - Евертън 20.04.2016 |22:00| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън 20.04.2016 |22:00|

Мнениеот Milkoy » 21 апр 2016 16:25

Много, много ми харесва Клоп. Пак ще си позволя да го цитирам - "Всички говорят за трансфери, а малко говорят за работа". Както и, принципът му, че ако не играеш най-големия "булшит" в живота си (справка Богдан) получаваш една година кредит на доверие. Не искам да се заяждам на фона на прекрасното настроение, но не разбирам какъв е проблемът с Джо Алън. Всеки път, когато получва шанс, го оправдава. Какво е виновен, че Роджърс малоумно му лепна прякора Уелския Шави, което освен за повод за подигравки, не му послужи за друго. Много интелигентен и смислен играч, който успява да компенсира слабите си физически качества с футболен интелект и интензивност. Който не го вижда си е негов проблем. Вярвам, че Клоп го вижда и ще му предложи нов договор. Всички момчета се борят със зъби и нокти за местата си в отбора и затова не вярвам на голямата чистка, която всички очакват. Мисля, че 4 нови попълнения, освен вече привлечените Груич и Матип ще са максимумът. Вратар, бек, вътрешен халф и крило. Надявам се Коло, Алън и дори Лукас да останат. Ще видим.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 апр 2016 16:37

Не всички приятелю :) И аз отдавна съм казал , че не вярвам Клоп да прави чистка , но тук някои решиха , че Клоп ще смени поне 11 играча.
Вчерашният мач беше радост за окото защото видях настроение в играта. Има ли настроение няма как да няма резултати.Не знам какво им говори Клоп и не знам как ги тренира заедно с екипа , но нека да продължава да го прави защото резултата са видими и не само резултатите , а и самата игра.
Не знам защо си мисля , че няма да остави дядо Кольо при условия за попълнения които си писал и връщането на Джо Гомез.Не виждам къде ще се намерят минути за Коло.И вече се чудя при тази игра на Ориги дали ще има място и за Дани Ингс.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 21 апр 2016 17:01

Milkoy написа:Много, много ми харесва Клоп. Пак ще си позволя да го цитирам - "Всички говорят за трансфери, а малко говорят за работа". Както и, принципът му, че ако не играеш най-големия "булшит" в живота си (справка Богдан) получаваш една година кредит на доверие. Не искам да се заяждам на фона на прекрасното настроение, но не разбирам какъв е проблемът с Джо Алън. Всеки път, когато получва шанс, го оправдава. Какво е виновен, че Роджърс малоумно му лепна прякора Уелския Шави, което освен за повод за подигравки, не му послужи за друго. Много интелигентен и смислен играч, който успява да компенсира слабите си физически качества с футболен интелект и интензивност. Който не го вижда си е негов проблем. Вярвам, че Клоп го вижда и ще му предложи нов договор. Всички момчета се борят със зъби и нокти за местата си в отбора и затова не вярвам на голямата чистка, която всички очакват. Мисля, че 4 нови попълнения, освен вече привлечените Груич и Матип ще са максимумът. Вратар, бек, вътрешен халф и крило. Надявам се Коло, Алън и дори Лукас да останат. Ще видим.

Доста точен коментар за Алън, но трябва да призная, че го бях отписал като играч, имащ качествата за Ливърпул. Сега, честно казано, надявам се да му продължат договора.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2016 17:03

iliev72 написа:Не всички приятелю :) И аз отдавна съм казал , че не вярвам Клоп да прави чистка , но тук някои решиха , че Клоп ще смени поне 11 играча.
Вчерашният мач беше радост за окото защото видях настроение в играта. Има ли настроение няма как да няма резултати.Не знам какво им говори Клоп и не знам как ги тренира заедно с екипа , но нека да продължава да го прави защото резултата са видими и не само резултатите , а и самата игра.
Не знам защо си мисля , че няма да остави дядо Кольо при условия за попълнения които си писал и връщането на Джо Гомез.Не виждам къде ще се намерят минути за Коло.И вече се чудя при тази игра на Ориги дали ще има място и за Дани Ингс.

Бентеке и Шкъртел са сигурни пътници. Коло взима малко пари, нека остане точно децата да израстнат покрай такъв играч. Ингс с Ориги и Стъридж няма да има проблеми да играе.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 21 апр 2016 17:09

wolf написа:
chakalat написа:
wolf написа:Статистиката която извадих е показателна, отстъпваме само на очевадните фаворити Тотнъм и Лестър. Като имаме 1 2 1 баланс срещу тях. С много по-слаб състав и ужасяваща защита. Следващия сезон нито Тотнъм нито Лестър ще са на това ниво. Трябват ни няколко попълнения световна класа и всичко ще се нареди.

Така е, но следващия сезон едва ли Сити,Челси,Арсенал и МЮ ще са толкова зле като този сезон или поне не всички.Според твоята статистика те са на едно ниво с нас( а не ние с тях) а в края на сезона спечелените точки няма да са с много повече от миналия сезон, допуснатите голове също, прогреса в отбелязаните също няма да е сериозен макар че го има.Разликите от миналия са в играта и наличието на мениджър който знае какво прави.Миналия сезон по това време бяхме с по-добри шансове за зона ШЛ, но играта беше .......а за мениджъра не искам да се сещам.
Мисълта ми е че има поводи да сме оптимисти, но трябва да сме наясно че трябва да се отървем поне частично от ирландските недоразумения и да ги подменим с качество.Прави ми впечатление че много хора например хвалят хора като Алън които играят когато някой трябва да почива срещу отбори срещу които няма голямо значение кой ще играе или поне 3-ма в зоната му са контузени.На мен все още ми настръхва косата дори само като го видя в групата и все още губя желание да гледам мача като го видя на терена.Пределно ясно е че ако ще разчитаме на хора като него максимума които ще видим е някое жалко участие в ШЛ веднъж на няколко години.

Сам виждаш, че Юнайтед трайно изпуска влака по същия начин по който и ние преди време. Около топ 4 и дотам. Сити ги чака смяна на целия отбор, Челси са ми енигма все още. Арсенал са си редовно посредствени и винаги 4ти.

Това че всички фаворити този сезон бяха ужасни не означава че и другия ще е така :) .Не става дума за трансферен прозорец топ "ирландски галош" а за малко но премерени трансфери.Имаме постове на които трябва повече постоянство,сигурност,разнообразие и всички ги споменават във всички форуми.Всеки е наясно че ако Де Хеа например беше при нас а Миньоле в МЮ сега ние може би щяхме да сме в борбата за титлата а те около Челси и класирането ни в топ 4 нямаше да подлежи на съмнение.Имаме не малко футболисти които изобщо не са ни нужни и всички го знаят и евентуалната тяхна продажба може спокойно да ни усигури средства за 2-3 класни трансфера на постове на които имаме нужда.

ПС: Специално за тези които защитават Алън - дори в последния мач много от отиграванията му бяха комични и непривични за футболист от нашата Б група а какво остава за отбор с претенции.Всеки има право да мисли каквото си иска но в отбора има хора които от петилетка се опитват все повече да докажат че не са за топ отбор.Всеки куц кон може да изиграе 3-4 мача по 15-20 мин или поне да изглежда че играе добре на фона на останалите.1-2 гола и 1-2 асистенции на 4-5 години без значение от мениджъра са сериозно постижение.Всеки път като видя специално това Уелско джудже се чудя кой по дяволите го е направил професионален футболист и ще за идиот би дал 10+ млн паунда за него.Еуфорията от добрата игра и резултати в последните няколко мача ви е замъглила тотално погледа - по добре разгледайте мненията си само от преди около месец и помислете как ви се промени мнението за 4-5 мача за човек чиито принос за тези мачове е близък до моя ....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 апр 2016 17:35

pzahariev написа:
Milkoy написа:Много, много ми харесва Клоп. Пак ще си позволя да го цитирам - "Всички говорят за трансфери, а малко говорят за работа". Както и, принципът му, че ако не играеш най-големия "булшит" в живота си (справка Богдан) получаваш една година кредит на доверие. Не искам да се заяждам на фона на прекрасното настроение, но не разбирам какъв е проблемът с Джо Алън. Всеки път, когато получва шанс, го оправдава. Какво е виновен, че Роджърс малоумно му лепна прякора Уелския Шави, което освен за повод за подигравки, не му послужи за друго. Много интелигентен и смислен играч, който успява да компенсира слабите си физически качества с футболен интелект и интензивност. Който не го вижда си е негов проблем. Вярвам, че Клоп го вижда и ще му предложи нов договор. Всички момчета се борят със зъби и нокти за местата си в отбора и затова не вярвам на голямата чистка, която всички очакват. Мисля, че 4 нови попълнения, освен вече привлечените Груич и Матип ще са максимумът. Вратар, бек, вътрешен халф и крило. Надявам се Коло, Алън и дори Лукас да останат. Ще видим.

Доста точен коментар за Алън, но трябва да призная, че го бях отписал като играч, имащ качествата за Ливърпул. Сега, честно казано, надявам се да му продължат договора.

Проблема и слабата му игра идваха от това ,че Брендън го третираше като резерва .И оттам му липсваше и увереност да покаже истинските си качества ,когато излезе в малкото минути на терена . Липсата на доверие от треньора ,пречи на самочустивето на един играч и това той да покаже максимума от възможностите си. Няма да се повтарям ,но Джо наистина много добре чете играта . Освен това се бори за всеки сантиметър от терена и помага и в двете фази на играта . Много по смел ,примерно от един Данчо ,има поглед ,подава я напред ,почти не я губи ..влиза много смело в единоборства и я отнема без фаул . Отчитам като голяма грешка ,факта ,че Клоп не му се довери през сезона и също го третираше като резерва за сметка на по слаби играчи от него.
Незнам дали Клоп ще му продължи договора ....мисля ,че по скоро не .Аз ако съм на мястото на Джо ,ще поискам промяна .Нека да отиде момчето в някой отбор ,където ще му имат пълно доверие и ще играе редовно а не да му се подиграват ,както в Ливърпул .
А за попълненията да ...повтарям се и казвам ,че с много малко попълнения този отбор ще стане машина .Най вече трябва да се намери по добър вратар ! Брендън остави много добро наследство ,което Клоп ще доразвие .Германеца гради и обиграва една година отбор и ще е абсурдно да има голяма чистка .Това би го върнало отначало . Този отбор има голямо бъдеще и само един слепок би твърдял обратното .А със слепоци е пълно ,особено по форумите ,така че Милко препоръчвам ти да не обръщаш голямо внимание ,аз се пукам от смях като ги чета .
http://www.gol.bg/liverpool/2016-04-21/ ... futbolisti
Последна промяна от suareshampion на 21 апр 2016 19:21, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 апр 2016 18:57

chakalat написа:
ПС: Специално за тези които защитават Алън - дори в последния мач много от отиграванията му бяха комични и непривични за футболист от нашата Б група а какво остава за отбор с претенции.Всеки има право да мисли каквото си иска но в отбора има хора които от петилетка се опитват все повече да докажат че не са за топ отбор.Всеки куц кон може да изиграе 3-4 мача по 15-20 мин или поне да изглежда че играе добре на фона на останалите.1-2 гола и 1-2 асистенции на 4-5 години без значение от мениджъра са сериозно постижение.Всеки път като видя специално това Уелско джудже се чудя кой по дяволите го е направил професионален футболист и ще за идиот би дал 10+ млн паунда за него.Еуфорията от добрата игра и резултати в последните няколко мача ви е замъглила тотално погледа - по добре разгледайте мненията си само от преди около месец и помислете как ви се промени мнението за 4-5 мача за човек чиито принос за тези мачове е близък до моя ....

Това е супер манипулативно твърдение. Джо се включи прекрасно вчера, както и във всички мачове напоследък. Искам да ми дадеш дори един пример за комично отиграване, за което да се сетя, като например шутовете на Коу и Лукас, на които дори Клоп се присмя вчера. Начинът, по който говориш за него по-скоро показва, че ти си замъглен от предразсъдъците си, а не останалите.

Колкото до Коло. според мен той има по-голям шанс да остане в отбора, отколкото Шкъртел примерно. Защо Коло е ок да е пети избор, докато Шкъртел ще иска да е титуляр. А с идването на Матип и добрата игра на Сако и Ловрен, това няма как да му се получи. Освен това от километри си личи какво настроение носи дядо Коло на отбора, както и Мамаду впрочем.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 21 апр 2016 19:18

Разликата която аз наблюдавам при Алън от преди и сега е опростеният му футбол . Получава топката , оглежда се , освобождава се от нея . Въпрос на ситуацията е футболният му интелект как ще заработи от към изострянето на атаките . Преди при Бренди напускаше центъра, навлизаше от дълбочина , на фланга се откриваше , изобщо крайно нетипични функции изпълняваше .Едва ли не трябваше да е същият като в Суонси и да бъде навсякъде по терена . Това навлизане от втора линия дето Хендерсън го правеше перфектно предните два сезона не му се получаваше на Алън . Сега си стои в центъра , отнема топки и подава точно . Според мен си заслужи новият договор още преди месец .

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 21 апр 2016 22:03

Безсмислено е да изпадам в спорове и да давам примери.Футболист който играе по 20 мин предимно в решени мачове, с почти нулев принос, който губи 90% от единоборствата които не липсват в Англия, с нулева способност да направи дори една асистенция, с физика на недоразвит петокласник който нито е някаква конкуренция нито пък класа.Със сигурност младоците който имаме ще се справят доста по-добре от него в ролята на смъртна резерва като например Роситър и Кевин Стюард.Ако ще чакаме титла с Алъновци и други подобни трансферни недоразумения на ирландския тиквеник ще почакаме доста надявам се че го разбирате.
Вчера който и да беше пуснал Клоп щеше да се включи добре, Евертън доиграваха мача с единствената цел да не отидат на прекалено голяма разлика.След втория гол и особенно след червения картон рухнаха напълно и мача се превърна в тренировка.Дори имаше пост в който един наш фен се беше подиграл с Евертън като беше казал че се чувства прецакан да даде 45 паунда да гледа тренировка на отбора.
Изобщо не ми е манипулативно или каквото и да било мнението а много обективно.Клоп промени отбора което и очаквахме, но имаме нужда от класа и конкуренция на някой постове а Алън(давам го само като пример, не е единствения) не може да осигури нито едно от двете.Ролята която има Алън в Ливърпул може да се изпълнява успешно че и по - добре от 90% от халфовете във ВЛ и от поне 3-ма от младежите ни.
Аз поне се надявам брендито да си намери отбор лятото и да си го вземе при него за аналогична сума, но всеки има право на мнение, аз просто смятам че сте заслепени от успешната серия в която сме :)

ПС: Хендерсън може за мнозина да е дърво, но е с няколко класи над Алън.Ако Хендерсън няма място в отбора(както мнозина се изказват) то на Алън трябва да му се забрани дори да гледа футбол камо ли да го играе някъде !

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 апр 2016 05:43

Не се карайте бе хора,той Клоп вече си купи Груич,а комедийната версия на Пирло,ако иска не титуляр,ами президент да ходи да става в Нефтохимик Бургас(от там най-силно го искат титуляр,не знам за президент :lol: ) Нали вчера бил подал напред,а следващия Йордановден пак щял и да вкара . Само по-далеч от Ливърпул да е,че на такива им се нагледах вече 20 г,на вас не ви ли стига :?: Добре,че Клоп е сложил големите очила иначе и досега щеше да налага Митко Рангелов в Борусия,вместо да си намери играчи,като Бариос...Левандовски...Обамеянг... Айде и Лалана и Хендерсън със Шавито,щото той Клоп вече ги научи как да създават положения,ама надали ще ги изтрае да се учат на 26г как да уцелят вратата,вместо вратаря ;)

Върни се в “Ливърпул”