Гриша vs Гриша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Гриша vs Гриша

Мнениеот Brannik82 » 21 апр 2016 14:02

djd написа:
sin4ec написа:Не съм никак убеден как отбор без профи и евро лиценз чисти нещо, но щом казвате...

В турнира за купата участват и аматьорски отбори (без лиценз), а спечелването на трофея дава право на участие в ЕКТ.
Би трябвало някъде по правилниците да има описано нещо по въпроса.
Ако не е така, какъв е смисълът аматьорски отбори да участват в турнира? Какъв е техният стимул?
Т.е. ако спечелим купата сега, би трябвало наказанието ни да изтече.

Малко над теб човека е постнал решението - сезони 2016-2017, 2017-2018, т.е. за 2018-2019 изтича.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 21 апр 2016 14:05

Синугите ги реанимираме всеки полусезон. Като им полягаме в Шопия - няма проблем, това е качествен футбол, фейърплей, световната класа на синугите, но когато някой друг бие или спечели нещо - не може да няма наредени мачове.

Никак не са ми симпатични чорбетата, ама пък и от В група да издрапат и купа да вземат, а зад синугите цяла една държава стои и пак КАЛЪФКИ... Няма такъв резил!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 апр 2016 14:07

CTAHKO написа:Литекс отстраняват Монтана за Купата на България и отиват на финал. Какво става :?: Гриша Ганчев сам срещу себе си ли ще играе на финала 8-) ЦСКА пак служебно ли ще взимат трофеи, както при комунизма :? :roll: До кога, питам аз :?: В правилника на БФС няма ли някакви членове и клаузи, относно този казус 8-)

Другарю полицай , през комунизма и вие се облажихте с двайсетина титли за това, трай ! Ако ЦСКА играе на финала с Литекс и победи, не знам защо трябва да се нарича служебна победа , при случай ,че е извоювана в редовен мач. Ако БФС позволява да има два или повече клуба с един и същи собственик, си е проблем на БФС , ако въобще можем да говорим за проблем. Всички знаем ,че в момента ЦСКА се гаври с Българската държава, но това им е позволено от управниците , така че ако имаш някакви претенции се обърни към тях, а ако имаш неизплатени хонорари от ЦСКА се обърни към съда , а не плюй по форумите.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 апр 2016 14:11

Brannik82 написа:
djd написа:
sin4ec написа:Не съм никак убеден как отбор без профи и евро лиценз чисти нещо, но щом казвате...

В турнира за купата участват и аматьорски отбори (без лиценз), а спечелването на трофея дава право на участие в ЕКТ.
Би трябвало някъде по правилниците да има описано нещо по въпроса.
Ако не е така, какъв е смисълът аматьорски отбори да участват в турнира? Какъв е техният стимул?
Т.е. ако спечелим купата сега, би трябвало наказанието ни да изтече.

Малко над теб човека е постнал решението - сезони 2016-2017, 2017-2018, т.е. за 2018-2019 изтича.

Да, знам го текста - наказанието е за 1 участие през следващите две години.
Т.е. ако се класираме два пъти, участваме 1 път.
Ако не се класираме, наказанието просто си изтича.

Но въпросът на синчеца беше дали отбори без лиценз (каквито са и аматьорските) имат право да участват в ЕКТ.
Според мен би трябвало да имат, защото в противен случай трябва да кажат, че турнирът за купата дава право на участие, но аматьорските отбори да не се хабят много, собствениците им да не си харчат спестяванията, защото така или иначе няма да участват.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 апр 2016 14:12

Много сте жалки ,калъфки :oops: ...Тая година ,поредната във витрината на постния ви музей :oops:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 апр 2016 14:15

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
sin4ec написа:Ако това стане, Литекс ще вземе Купата и отива в Европа. ЦСКА не може да играе в ЕКТ, няма смисъл за ГГ да се губи мястото.

Е да ама, ако ЦСКА спечели купата, чисти една година от наказанието.И ако има някакви сериозни намерения ГГ, по вероятно купата да е за ЦСКА.

+ някой и друг от борчовете чрез приходите от тото :)

Парите за трибуна Тонев предната пролет ли ги набавихте? А така вярвахте, че "Купата е синя"! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 21 апр 2016 14:17

djd написа:Да, знам го текста - наказанието е за 1 участие през следващите две години.

Но въпросът на синчеца беше дали отбори без лиценз (каквито са и аматьорските) имат право да участват в ЕКТ.
Според мен би трябвало да имат, защото в противен случай трябва да кажат, че турнирът за купата дава право на участие, но аматьорските отбори да не се хабят много, собствениците им да не си харчат спестяванията, защото така или иначе няма да участват.

Какви са тия свободни съчинения бре?Ясно си е написано в решението.Следващите два сезона аут.По-рано от юли 2018-та няма турнири за ЦСКА.Ако ще да спечели всичките купи до тогава.Без значение е това.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 апр 2016 14:19

greenlandia написа:
анто маина написа:А ако Монтана спечели купата,някои хора няма да има какво да пишат.

Дано я спечелят те! А не червените мастии

Снощи четохме за зелени к*урви, днес четем за сини... :)
Не може да ви насмогне човек!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 апр 2016 14:28

HekakaB написа:
djd написа:Да, знам го текста - наказанието е за 1 участие през следващите две години.

Какви са тия свободни съчинения бре?Ясно си е написано в решението.Следващите два сезона аут.По-рано от юли 2018-та няма турнири за ЦСКА.Ако ще да спечели всичките купи до тогава.Без значение е това.

Свободни, свободни, колко да са свободни?
2. To exclude CSKA from participating in the next UEFA club competition for
which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the
2016/2017 and 2017/2018 seasons).

Ет' ти свободен превод:
2. Да изключи ЦСКА от участие в следващия ЕКТ, за който клубът се класира през следващите два (2) сезона (т.е. сезони 2016/2017 и 2017/2018)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 апр 2016 14:28

Още се занимават с нас :mrgreen:

Айде ходете на касите :idea: :arrow: Мисля , че Левски играе на 23-ти Събота
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”