Liga BBVA: Реал Мадрид - Виляреал - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Виляреал / 20.04 / 23:00ч.

Мнениеот paceto » 21 апр 2016 00:54

Абе Роналдо имаше ли право да напусне така терена след като оставаха около 3 минути до края? Да не вземат сега да ни треснат някоя служебна загуба заради това. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 21 апр 2016 00:59

paceto написа:Абе Роналдо имаше ли право да напусне така терена след като оставаха около 3 минути до края? Да не вземат сега да ни треснат някоя служебна загуба заради това. :lol: :mrgreen:

Ти се моли всичко с него да е ОК, че не знам какво ще става иначе. :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Виляреал - 3:0 FT

Мнениеот sapio0o » 21 апр 2016 01:00

Естествено, че има. Като се контузи играч и нямаш право на смени се прави именно това.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 21 апр 2016 04:32

Аз си го харесах този Ерик Бертран Бейли за заместник на Пепе. Много е чевръст и млад, има накъде да се развива, но пък е африканец,което си е проблем за централен защитник, тъй като ще му се налага да участва за африканската купа.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 апр 2016 09:11

paceto написа:Абе Роналдо имаше ли право да напусне така терена след като оставаха около 3 минути до края? Да не вземат сега да ни треснат някоя служебна загуба заради това. :lol: :mrgreen:

Може когато иска да напуска, но трябва да предупреди рефера ако не ще получи жълт картон когато се върне (ако се върне на терена) ;)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 21 апр 2016 12:06

Вчера като цяло имах лош ден и малко подцених усилията на играчите, та да си изкажа мнението на свежа глава.

Изгледах срещата още веднъж и забелязах изключителното присъствие на халфовете. По такъв начин да контролираме мач аз не съм виждал. Защитата също - излизаха отлично и винаги навреме, когато се налагаше. Данило след първите слаби минути влезе в час и започна да прави това, което се иска от него. Не забравяйте, че все пак не е Карвахал. Марсело не оголваше зоната и хвърляше сили в двете фази, нещото което така искаме всички фенове на отбора. Навас бе брилянтен в малкото пъти, когато му се наложи да го показва. Излиза много уверено при дългите топки, не се притеснява да се кара на съотборници, спаси и силен удар през първото полувреме, при само гол преднина от наша страна. Роналдо и той бе на ниво. Направи 2-3 добри пробива по крилото, един от които доведе до голът на Бензема. Нямаше късмет да вкара португалецът, но това вчера както и резултатът показва не бе важно. Карим за пореден път демонстрира невероятното си качество да участва при всички голове. Изглежда ти тромав, незаинтересован от мача, обаче като видиш статистиката и осъзнаваш, че всичко се върти около него. Голмайстор при първия гол, асистент на втория и с отлично извеждащо подаване към Данило за третия. Васкес с кажи речи блед мач за неговите качества, но пък вкара, което смятам е достатъчно.

Хареса ми, че бихме без особено тичане и че контролирахме срещата от първата до последната минута. Рядко можеш да видиш силен отбор като Виляреал да не създава положения срещу нас. Обикновено изпадащите идват и още до полувремето вече имат няколко разбърквания срещу палавата ни защита.

Играч на мача твърдо Кроос. Уникално развитие показва немецът и дано продължава в същия дух, ще ни е от полза. :twisted:

Сега следва Райо. Дано и там имаме късметът да бием на ходом, макар като ги знам комшиите, очаквам да дадат бая отпор. Ранен гол ще свърши работа де. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 апр 2016 19:16

Значи по често трябва да гледаш мачовете по два пъти. :mrgreen:
Добре си играхме в този мач с оглед съперника, а и това че имаме мачове през 3 дни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 апр 2016 00:36

Абе добре, добре... Зидан не е лошо да направи един "сешоар" на Франциско и Джеймс или да им завре по една пиратка в задниците и да се размърдат малко. И уелсеца да укроти и да престане да се занимава със странични неща, че цялата година изкарва контузен магарето му с магаре.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 апр 2016 02:23

Значи като видя да ми пишеш Джеймс и направо не знам какво ми става отвътре. :lol: На испански си е Хамес, а това че се чете на английски така няма значение и дори коментаторите на английски си го произнасят Хамес. :)

Върни се в “Реал Мадрид”