КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|
Ааааааа, Бобката какъв гол замалко да вкара, големец!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Берое играят колкото могат, или колкото им позволяват да играят! А вие като сте такива "чернототовци" я ми обяснете как отбор пред фалит може да плати на третия в "майсторската" група - държавния отбор, а? 

alexdb написа:love_hurtz написа:Жалки сини коментари !Тото мото, да беше Левски стигнал до полуфинала, тогава пак ли щеше да е тото :D или щеше да има Стоьо оставка !
Зависи от мача.
Сори пич, но все пак доста мачове сме гледали всички и то когато някой ляга, особено пък като го прави по такъв некадърен начин си личи от сто километра.
Сега да изкараш, че ЦУЦА е колос и е на нивото на Барселона или Байрен иди дойди, ама зеленявите правят двата тотално най-слаби мачове за цялата година и то баш на полуфинала.
Червените още нямат ъглов удар в мача. Какво означава това?
Съжалявам, не искам да развалям празника на феновете на ЦСКА, но това, което гледаме , е рядко гнусно и жалко! Позор за Берое, пълни селендури и подлоги, не знам как ще си гледат феновете в очите! Такова демонстративно нежелание за игра и каквато и да е борба в два мача аз не съм виждал. Подобна гадна лайнарщина обезценява и труда и усилията на момчетата в червено, пълен позор!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
КоцеМаца написа:Берое играят колкото могат, или колкото им позволяват да играят! А вие като сте такива "чернототовци" я ми обяснете как отбор пред фалит може да плати на третия в "майсторската" група - държавния отбор, а?
alexdb написа:love_hurtz написа:Жалки сини коментари !Тото мото, да беше Левски стигнал до полуфинала, тогава пак ли щеше да е тото :D или щеше да има Стоьо оставка !
Зависи от мача.
Сори пич, но все пак доста мачове сме гледали всички и то когато някой ляга, особено пък като го прави по такъв некадърен начин си личи от сто километра.
Сега да изкараш, че ЦУЦА е колос и е на нивото на Барселона или Байрен иди дойди, ама зеленявите правят двата тотално най-слаби мачове за цялата година и то баш на полуфинала.
Оня там с минералната водичка виждаш ли го? Той си е редовен тотаджия, а на общинското тимче не е нужно и да дадеш много.
А той прекрасно знае защо го прави и какъв е залога за него

При положение, че половината отбор на Бироя е от бивши чорбари мислите ли, че е трудно да се "оправят" тези мачове в правилната посока 

kambata написа:При положение, че половината отбор на Бироя е от бивши чорбари мислите ли, че е трудно да се "оправят" тези мачове в правилната посока
Дали цесекарите и левскарите в Берое ще се бият след мача?
sin4ec написа:Съжалявам, не искам да развалям празника на феновете на ЦСКА, но това, което гледаме , е рядко гнусно и жалко! Позор за Берое, пълни селендури и подлоги, не знам как ще си гледат феновете в очите! Такова демонстративно нежелание за игра и каквато и да е борба в два мача аз не съм виждал. Подобна гадна лайнарщина обезценява и труда и усилията на момчетата в червено, пълен позор!
Дет се вика "Навирен уй лайнян гъз не признава"

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
kambata написа:При положение, че половината отбор на Бироя е от бивши чорбари мислите ли, че е трудно да се "оправят" тези мачове в правилната посока
Кои са половината аз виждам само трима,които ако бяха добри нямаше да играят за Берое
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Защо има толкова милиционери в тежки доспехи на стадиона? Кой плаща? Границите кой ще ги пази?