Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
NOMER14 написа:sin4ec написа:NOMER14 написа:Това пък какво е?! Вадиш единствено играещия от беройци Иса...
Това е , каквото Е! Аз много циркове съм гледал по нашите терени, но такава гнусна полюция в два мача не съм виждал! Срамна работа!
Каквото и да е, но Цска се гаври втори мач с Берое. Унижението като футболисти си е за тях или за този, който пуска точно определени футболисти за това футболно представление.
Red_Pride написа:тука си беше за чист червен картон
Red_Pride написа:тука си беше за чист червен картон
sin4ec написа: Не е за червен.
Цецо Чука написа:sunscres92 написа:Какъв малоумник трабва дс си, за да палиш димки и да хвърляш бомби на футболен мач. Тотално олицетворява селянията по стадионите. Ако бях на съдията бих прекратил мача, не е нормално да играеш на такъв стадион
Казваме му атмосфера на това в нормалните отбори, при вас на село сигурно е плашещо...
alexdb написа:Зависи от мача.
Сори пич, но все пак доста мачове сме гледали всички и то когато някой ляга, особено пък като го прави по такъв некадърен начин си личи от сто километра.
Сега да изкараш, че ЦУЦА е колос и е на нивото на Барселона или Байрен иди дойди, ама зеленявите правят двата тотално най-слаби мачове за цялата година и то баш на полуфинала.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта