КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2016 12:40

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
Tommi написа:Удобно 1:1. ;) Въпреки че реалният резултат е 1:3. 8-)

"удобно" за кого?
много ми е интересно какво е това яко лоби, дето изкараха ЦСКА, та да ги редят с финал за купата .....

Удобно за цяла България, защото откакто ви пратиха във В група не спряхте да ревете навред, въпреки че сте се омазали до ушите! Наглост не, ами не знам...
Докато като ви пускат разни смешни отборчета за купата, а други съвсем случайно ви "подценяват", забравяте да квичите и почвате да се прехласвате по победите. Така на всички останали в България им е по-спокойно.

Експертно мнение-анализ, достойно за Нобелова награда за литература и Пулицър едновременно :idea:

По-изсмукана от пръстите теза не бях чел скоро ....... :mrgreen:
От 2 седмици време се опитвам да си отговоря на въпроса кой в БФС и защо нареди на Берое да ни легне в Стара Загора и виждам, че ти също срещаш сериозни трудности ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2016 12:41

Как пък го определи като "реален" този резултат?
Реално виждахте, че "купата е синя" миналата година, но реалността се оказа друга! :lol:
[offtopic]Няма ли да каните някой от европалачите ви по случай откриването на стогодишния строеж? Изплащането тепърва предстои. Строителите реват...Глад, мизерия и въшки! :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от russia на 20 апр 2016 12:46, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 апр 2016 12:45

Днес да не обръщаме внимание на сините ни приятелки :lol:
И без това не участват в надпреварата :oops: :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2016 12:49

Гледам някакви прогнозни състави, но не виждам в титулярите Момчил Цветанов. Знам, че беше контузен, но за реванша с Берое казаха, че ще е готов. Някой има ли представа дали е готов за игра?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2016 12:52

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:

"удобно" за кого?
много ми е интересно какво е това яко лоби, дето изкараха ЦСКА, та да ги редят с финал за купата .....

Удобно за цяла България, защото откакто ви пратиха във В група не спряхте да ревете навред, въпреки че сте се омазали до ушите! Наглост не, ами не знам...
Докато като ви пускат разни смешни отборчета за купата, а други съвсем случайно ви "подценяват", забравяте да квичите и почвате да се прехласвате по победите. Така на всички останали в България им е по-спокойно.

Експертно мнение-анализ, достойно за Нобелова награда за литература и Пулицър едновременно :idea:

По-изсмукана от пръстите теза не бях чел скоро ....... :mrgreen:
От 2 седмици време се опитвам да си отговоря на въпроса кой в БФС и защо нареди на Берое да ни легне в Стара Загора и виждам, че ти също срещаш сериозни трудности ;)

Ти може и от 2 години да се опитваш да си отговориш на даден въпрос, но ако сам не искаш да признаеш отговора, няма как да сполучиш. ;)
Сега да не би да искаш да ми кажеш, че произволно избран ръководител в БФС не може да удари по масата и да каже: "Ей, зелените, или лягате на червените, или ще ви разкатаем майката следващия сезон! Искаме да им легнете, за да млъкнат малко, че оквичаха цяла България с наглостта си!" ?
Както виждаш не срещам никакви трудности да ти отговоря на въпроса, който те тормози цели 2 седмици, да ме запомниш с добро! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2016 12:57

TristaNNN написа: "Ей, зелените, или лягате на червените, или ще ви разкатаем майката следващия сезон! Искаме да им легнете, за да млъкнат малко, че оквичаха цяла България с наглостта си!" ?
Както виждаш не срещам никакви трудности да ти отговоря на въпроса, който те тормози цели 2 седмици, да ме запомниш с добро! :)

Дано така лесно си отговаряш и на въпроса: "Кой аджеба нареди на кауните да пуснат 8 парцала?"
На кого му трябваше голова разлика и кой беше прецакан ще е трудно да се сетиш.
И айде най-накрая да пишете за ТОЗИ МАЧ, който предстои днес!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 апр 2016 13:05

Протоколен мач за ЦСКА, каквото и да показаха Берое срещу Локото, не са отбор който може да прави играта.Да руши да, но не и да води играта.Ама топка е и всичко става.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2016 13:09

TristaNNN написа:Ти може и от 2 години да се опитваш да си отговориш на даден въпрос, но ако сам не искаш да признаеш отговора, няма как да сполучиш. ;)
Сега да не би да искаш да ми кажеш, че произволно избран ръководител в БФС не може да удари по масата и да каже: "Ей, зелените, или лягате на червените, или ще ви разкатаем майката следващия сезон! Искаме да им легнете, за да млъкнат малко, че оквичаха цяла България с наглостта си!" ?

Колега, наградите за литература и журналистика са веднъж годишно ..... публикувай новата "теза" догодина ..... така ще имаш голям шанс да убиеш конкуренцията 2 поредни години ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2016 13:31

russia написа:
bilyaletdinov написа:Кога ще трошите БФС-то?

Задължително ли е?
Пак наготово чакате! :lol:

Чакаме вас - безгрешните, да хвърлите първите камъни :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2016 13:37

bilyaletdinov написа:
russia написа:
bilyaletdinov написа:Кога ще трошите БФС-то?

Задължително ли е?
Пак наготово чакате! :lol:

Чакаме вас - безгрешните, да хвърлите първите камъни :lol:

И после минавате "на тараш" и...на кой каквото му трябва, а? Мародери! :)

Върни се в “ЦСКА”