Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 19 апр 2016 20:20

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Че то американски език има ли :roll:
Това ми звучи като австрийски и бразилски :roll:

Остави тестиса настрана, ами ми отговори, как разбра какво пише на гиф-а, след като твърдиш, че не разбираш въпросния език ??

Искаш да кажеш, че трябва перфектно да владея английски, за да знам какво означава фък ю, фък ю ту, асхоле..ми работя и с американски чертежи (все още), имам компютър, гледам филми.. Чак да разбера сложен текст-няма как да стане. Човек от обща култура научава някой и друг често употребяван и чуван израз.

А, не знам, там има и "по-сложни" изрази, като "Не летете отново с нас", "Воните на ташак", "Плюх в кафето ви" и т.н., щом се лендзиш на тях, предполагах, че си ги разбрал .... или ти само на фак Ю-то ??! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 апр 2016 20:23

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Ти убеден ли си, че това е заек ??

Ми не ми прилича на лама, не прилича и на кенгуру, на магаре пък хич..какво ли ще е :roll:

Верно бе-не било заек, а патагонска мара-кръстоска между заек и кенгуру (поне на външен вид)

Ми, вЕрно, бубайко ми гледа зайци, случайно знам как им изглеждат муцунките, редовно ги зяпам.

Някоя зайка, кръстена Симона, има ли :twisted: :mrgreen:

Не, не са ми толкова надарени зайките ..... интелектуално.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2016 20:26

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Че то американски език има ли :roll:
Това ми звучи като австрийски и бразилски :roll:

Остави тестиса настрана, ами ми отговори, как разбра какво пише на гиф-а, след като твърдиш, че не разбираш въпросния език ??

Искаш да кажеш, че трябва перфектно да владея английски, за да знам какво означава фък ю, фък ю ту, асхоле..ми работя и с американски чертежи (все още), имам компютър, гледам филми.. Чак да разбера сложен текст-няма как да стане. Човек от обща култура научава някой и друг често употребяван и чуван израз.

А, не знам, там има и "по-сложни" изрази, като "Не летете отново с нас", "Воните на ташак", "Плюх в кафето ви" и т.н., щом се лендзиш на тях, предполагах, че си ги разбрал .... или ти само на фак Ю-то ??! :lol: :lol:

Да приемем, че съм разбрал всичките, без кафето-това устройва ли те?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 апр 2016 07:37

Кашчей, лъжеш като стар циганин. И за твое сведение - да, има American и British English като разликите са предимно в лексиката.
Отделно, въпросното животно от селфито е кенгуру, а не заек, мишка или к'вото там си написал.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 апр 2016 07:45

Ще успее ли Берое да обърне резултата от първия мач навръх тази зелена дата или ЦСКА ще затвърди тезата, че целият ни футбол е аматьорски, дори номинално А група да не е такава?

Вероятно няма да може да отидете на мача, защото билетите свършиха, което нарежда родния футбол вече по популярност до опита на чалга изпълнител да се прави на революционер, но утехата ви ще е възможността да го проследите в аванс. Ето какво ни говорят звездите:

'Преди мача - На протест феновете на ЦСКА учредяват нова България без външен дълг, на която премиер не е Бойко Борисов, а Христо Стоичков.

'Загрявка - Още преди мача срещу Спас Делев са отсъдени 8 засади.

'Начало - На пистата около терена настава смут, след като се оказва, че 4000 гратисчии са се предрешили като полицаи само и само да могат да гледат мача.

'5 - Първите минути преминават при опит за натиск на Берое. Футболистите на ЦСКА пък сякаш имат какво да губят и изглеждат притеснено. За щастие се появява вест в интернет сайтове, че Васил Божков е готов да оздрави защитата на ЦСКА, докарвайки Роберт Хут от Лестър и Динко от Ямбол.

'9 - По-заможни привърженици дават по 5000 лв на футболистите на резервните скамейки да си ходят и да им освободят местата.

'14 - Политиците, които се сещат за клубните си пристрастия, само ако има камери или изгода, влизат с коли на НСО на пистата, след като дори те не са се уредили с места на стадиона.

'22 - Усеща се вече и недоволство от съдийството, като домакинската публика заплашва Сватбата да го направи кучешка сватба.

'28 - Дузпа за Берое! Защитник на ЦСКА вдига ръка при центриране, за да каже, че Спас Делев е в засада, топката го удря по нея и е даден единадесетметров наказателен удар.

'29 - Пропуск! Спас Делев така и не успява да застане зад топката, за да изпълни дузпата и все пак му е маркирана засада.

'30 - Нова дузпа за Берое! Съдията си слага бурка, за да внуши повече респект сред наобиколилите го домакински футболисти.

'31 - 0:1! Този път Спас Делев се възползва от опит за изкуствена засада и я вкарва на опразнена врата.

'32 - 1:1! След като с много напъни и инициатива Берое повежда, в радостта си старзагорци пропускат да покрият Преслав Йорданов, който като същински гръмоотвод гръмоотвежда центриране на Галчев.

'Полувреме. Зрителите вече са изгледали 50 стотинки от билетите, за които са платили на черно по една великденска пенсионерска помощ.

'51 - Очевидно е, че на Берое им трябват 2 гола, за да се класират, а на ЦСКА - кислород и да запази резултата.

'58 - Нищо.

'65 - Нищо и жълти картони.

'78 - Нищо и червени картони.

'84 - 2:1! Спас Делев получава подарък за юбилейната си 100-на засада за мача да не му бъде отсъдена.

84-98 - Драма. Лежане. Кютане. Плюнки. Червени картони. Няма гол.

Край. Феновете на ЦСКА ликуват и не се впечатляват от уловката - билетите са 1 лев вход и 20 лева изход.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 апр 2016 08:54

Абе, Кашчей, какви са тия чертежи, с които работиш, че да пише "You smell like a ball sack" на тях :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 апр 2016 08:56

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2016 09:33

Те тва са трансформърси. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 апр 2016 09:52

Изображение Честито! :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 апр 2016 09:57

Дърветата в Борисовата харесват това! :lol: :mrgreen:

Едните нов сектор откриват, другите нови кенефи....кво да правиш :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”