КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Teo » 20 апр 2016 08:37

Толкова години изминаха от последното червено море в нашия дом. Време е отново да го видим и почувстваме със сърцето си.
Ще си стъпиме на краката и всичко ще си дойде на мястото. С изхвърлянето на ЦСКА в долните групи си мислеха, че могат да ни закрият, но с тази публика никога няма да стане.
Чувстваме се по-силни и по-уверени от всякога в това което правим. Не може да нараниш нещо, което го обичат хиляди хора, а за малка част от тях дори е и начин на живот.
Преди много време казах, че ЦСКА е социален феномен. Това не е просто един футболен клуб с велика история, а нещо което те изгражда като човек и принципи които трябва да отстояваш още от дете. Във футбола сме видели какво ли не да става - за това тая игра е най-великата в света, защото е наслада за окото и всичко е възможно да се случи.
За нас? Тоя мач е просто един подарък за всички които работят в клуба и феновете които ги подкрепяме навсякъде в страната, защото тези български момчета и Ицо Янев ни донесоха страхотна радост последните 8-9 месеца. Изцяло български отбор - мечта за всеки клуб в България, но в ЦСКА вече става реалност и това трябва да е нашата политика в бъдеще. Максимално 1-2 чужденци, ама класни, а не ментета. Такива които просто да се открояват над останалите и да покажат, че наистина са нещо повече от нашите. Желая да се класираме на финал, но да си го заслужим на терена, а именно втори много силни 90/120 минути битка на терена докрай! Не трябва да е фиксидея или на всяка цена. Пред нас има друга много важна битка и тя е да направим основите клуба които в близко бъдеще да бъде най-добре управлявания футболен клуб в България, да ясна структура и всеки да знае за какво е там и какво трябва да прави.
Мач с мач не си прилича... тази приказка е с над 70 годишна история. Не е случайна.
Покажем ли играта като в СТЗ, с това себераздаване от всички и армейския отборен дух няма да имаме проблеми. Червената фланелка дава криле когато бъде облечена, дори и да си слаб футболист, тя ти дава нужната увереност, самочувствие и сила. Армията е нашата непреодолима крепост. Стените, въздуха дори и тревата помагат.
Такива мачове се печелят с главите, а не с краката.
Искам да ги отстраним, а резултата е без значение.
За свещеното име на ЦСКА София и за момчетата на Ицо Янев...
...играйте за нас, ние ще пеем за вас!
ИГРАЧ №12 е готов за битка!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2016 09:12

Кога ще трошите БФС-то?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

draki75

Мнениеот draki75 » 20 апр 2016 10:05

Ела да видиш, можем да загреем с теб.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 апр 2016 11:00

Удобно 1:1. ;) Въпреки че реалният резултат е 1:3. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2016 11:17

Tommi написа:Удобно 1:1. ;) Въпреки че реалният резултат е 1:3. 8-)

"удобно" за кого?
много ми е интересно какво е това яко лоби, дето изкараха ЦСКА, та да ги редят с финал за купата .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2016 11:33

draki75 написа:Ела да видиш, можем да загреем с теб.

Много ще ми дойдете :lol:
Та кога почва голямото чупене? Надявам се да бъде отразявано на живо :lol:
Последна промяна от bilyaletdinov на 20 апр 2016 11:49, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 апр 2016 11:39

Red_Neck написа:
Tommi написа:Удобно 1:1. ;) Въпреки че реалният резултат е 1:3. 8-)

"удобно" за кого?
много ми е интересно какво е това яко лоби, дето изкараха ЦСКА, та да ги редят с финал за купата .....

Удобно за цяла България, защото откакто ви пратиха във В група не спряхте да ревете навред, въпреки че сте се омазали до ушите! Наглост не, ами не знам...
Докато като ви пускат разни смешни отборчета за купата, а други съвсем случайно ви "подценяват", забравяте да квичите и почвате да се прехласвате по победите. Така на всички останали в България им е по-спокойно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 апр 2016 11:55

ЦСКА трябва да подходи много внимателно към мача и с бистри глави. Троен мач за мен, Берое са достатъчно крив отбор така
че всичко може да стане, заралии имат нападатели които да вкарат от нищото с глава примерно- Божилов, Иса или пък с удар отдалече-Андонов.
Резултата от първия мач е повече от добър за ЦСКА и това прави шансовете за финал много големи още повече че мисля че ще вкараме
поне 1 гол.

draki75

Мнениеот draki75 » 20 апр 2016 12:20

ЛилЯви, що се бутатае тук?!
Вижте там нещо в музейчето да си сложите, че на текстилна фабрика за калъфки ще заприлича.
Да не забравя, подкрепете Берое! Иначе ниенте парно и ток за Стара Загора. :lol: :lol: :lol:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2016 12:38

bilyaletdinov написа:Кога ще трошите БФС-то?

Задължително ли е?
Пак наготово чакате! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “ЦСКА”