КБ Берое-ЦСКА -1/2 реванш 20 април от 20 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: КБ Берое-ЦСКА -1/2 реванш 20 април от 20 часа

Мнениеот ham3r » 20 апр 2016 09:09

Avgusta 1916 написа:
ham3r написа:
balgarin написа:
ham3r написа:Беройци бързайте да се запишете за безплатната екскурзия.Имате също така безплатни билети,обяд и минерална вода.

Ако няма печено прасенце, никъде не тръгвам.

Ще има салата от Марули

Да не ти приседне само , щото аз виждам унижени 12 000 прасета утре вечер ;)

Августа ти сигурно си жената на другия овчар Август Бърнс.Взимай един душ да не миришеш в автобуса и с мъжа си тръгвай към София.Ще отидете да разгледате някой мол.Сега ви е паднало да видите и хора а не само овцете с които се занимавате по цял ден

nyketo
Контакти:

Мнениеот nyketo » 20 апр 2016 09:10

ham3r написа:
August Burns Red написа:Червени смотани селяни !! ВЪШКАРИ НАДУТИ ! цска си получи заслуженото,но трябваше преди доста време чорбата да е в в група защото е отбор на ДС както те така и левски. 2-та най-мръсни и вредни отбора на българия тия евро пробиви,титли купи всичко е дс съдии черно тото и така това са 2-та отбора !!

Забравил си да напишеш любимата си дума "шестак". Ти и останалите фенове на Олимпик Тетевен които тролите във форума ще си останете в селата около Стара Загора. Записвайте се за безплатен транспорт и елате да разгледате Столицата.

кво точно да и се гледа на столицата,безсмъртни надувки и излъскани комплексари...колкото и да го лъскаш,цървула си е цървул,обувка няма да стане

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 20 апр 2016 09:13

radoslav_rashkov написа:До гуша ни дойде от проблемите на един червен и един син отбор. Всеки ден, всяка нощ, всяка секунда... Успех, Берое!

Привърженици на Вихър Айтос да си гледат и подкрепят своя отбор.Всички неудачници мразят Великите!!! Ние вече минахме през твоя отбор така,че нямаш думата.

Gdd
Контакти:

Мнениеот Gdd » 20 апр 2016 10:59

Този мач няма да има нищо общо с първия по простата причина че Берое този път ще играят . Далеч съм от мисълта че ЦСКА са слаби но Берое ще бъде друг . Призовавам феновете и на двата отбора за малко повече уважение едни към други. Не искам да се обичате но все пак се уважавайте. Успех на Берое!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 20 апр 2016 11:04

ham3r написа:
Avgusta 1916 написа:
ham3r написа:
balgarin написа:
ham3r написа:Беройци бързайте да се запишете за безплатната екскурзия.Имате също така безплатни билети,обяд и минерална вода.

Ако няма печено прасенце, никъде не тръгвам.

Ще има салата от Марули

Да не ти приседне само , щото аз виждам унижени 12 000 прасета утре вечер ;)

Августа ти сигурно си жената на другия овчар Август Бърнс.Взимай един душ да не миришеш в автобуса и с мъжа си тръгвай към София.Ще отидете да разгледате някой мол.Сега ви е паднало да видите и хора а не само овцете с които се занимавате по цял ден

Нещо много притеснен и напрегнат ми изглеждаш. Успокой се - няма да играете финал!
Комплексите по темата "столичани" си ги избивай във вашия форум , тъй като половината ви стадион ще бъде с така наречените от теб "овчари" от знайни и незнайни села и паланки , но пък с червени и мазни тениски.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 20 апр 2016 11:41

Успех на Берое!1-3 с гол в 89мин. на Спас Делев.. :mrgreen:
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 20 апр 2016 12:44

Августа ти сигурно си жената на другия овчар Август Бърнс.Взимай един душ да не миришеш в автобуса и с мъжа си тръгвай към София.Ще отидете да разгледате някой мол.Сега ви е паднало да видите и хора а не само овцете с които се занимавате по цял ден[/quote]
Нещо много притеснен и напрегнат ми изглеждаш. Успокой се - няма да играете финал!
Комплексите по темата "столичани" си ги избивай във вашия форум , тъй като половината ви стадион ще бъде с така наречените от теб "овчари" от знайни и незнайни села и паланки , но пък с червени и мазни тениски.[/quote]

Августинке не си ме разбрала под овчар има предвид теб и мъжа ти,защото и двамата се държите като такива.Притеснение нямам никакво.Отивам на мач между един аматьорски отбор с Български футболисти и един богат отбор с много скъпоплатени чужденци и Български национали който е подпомаган от местната община и държавата.Нашите момчета ще бъдат изпратени с аплодисменти както и да завърши мача. Ние си правим шоуто и не се интересуваме от тълпа туристи които ходят на мач без пари и почти насила.Имам приятели в Стара Загора и знам,че от една седмица по училища и фирми се карат хора да се записват за безплатната екскурзия.Станахте като делиорманци мачове и кренвирши без пари.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 20 апр 2016 12:51

ham3r написа:Августа ти сигурно си жената на другия овчар Август Бърнс.Взимай един душ да не миришеш в автобуса и с мъжа си тръгвай към София.Ще отидете да разгледате някой мол.Сега ви е паднало да видите и хора а не само овцете с които се занимавате по цял ден

Комплексите по темата "столичани" си ги избивай във вашия форум , тъй като половината ви стадион ще бъде с така наречените от теб "овчари" от знайни и незнайни села и паланки , но пък с червени и мазни тениски.[/quote]

Августинке не си ме разбрала под овчар има предвид теб и мъжа ти,защото и двамата се държите като такива.Притеснение нямам никакво.Отивам на мач между един аматьорски отбор с Български футболисти и един богат отбор с много скъпоплатени чужденци и Български национали който е подпомаган от местната община и държавата.Нашите момчета ще бъдат изпратени с аплодисменти както и да завърши мача. Ние си правим шоуто и не се интересуваме от тълпа туристи които ходят на мач без пари и почти насила.Имам приятели в Стара Загора и знам,че от една седмица по училища и фирми се карат хора да се записват за безплатната екскурзия.Станахте като делиорманци мачове и кренвирши без пари.[/quote]

Що не си завреш големия пръст ,там дето слънцето не те огрява!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
se_se_ka

Мнениеот se_se_ka » 20 апр 2016 13:03

ТУР за се се ка!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 20 апр 2016 15:28

ham3r написа:...Имам приятели в Стара Загора и знам,че от една седмица по училища и фирми се карат хора да се записват за безплатната екскурзия.Станахте като делиорманци мачове и кренвирши без пари.

Такива басни ги четох и във ФБ от некво заблудено старозагорско чорбарче. И къде ги тия агитатори по училища и фирми де, аз даже не съм чул за подобна агитация. Дай пример за конкретна фирма или училище, иначе издишаш. Казал-рекъл...
Повярвай ми (ако искаш де), довечера на Армията няма да има заведени на сила. Това няма как да се случи при нас.

Върни се в “Берое”