ham3r написа:Августа ти сигурно си жената на другия овчар Август Бърнс.Взимай един душ да не миришеш в автобуса и с мъжа си тръгвай към София.Ще отидете да разгледате някой мол.Сега ви е паднало да видите и хора а не само овцете с които се занимавате по цял ден
Нещо много притеснен и напрегнат ми изглеждаш. Успокой се - няма да играете финал!
Комплексите по темата "столичани" си ги избивай във вашия форум , тъй като половината ви стадион ще бъде с така наречените от теб "овчари" от знайни и незнайни села и паланки , но пък с червени и мазни тениски.[/quote]
Августинке не си ме разбрала под овчар има предвид теб и мъжа ти,защото и двамата се държите като такива.Притеснение нямам никакво.Отивам на мач между един аматьорски отбор с Български футболисти и един богат отбор с много скъпоплатени чужденци и Български национали който е подпомаган от местната община и държавата.Нашите момчета ще бъдат изпратени с аплодисменти както и да завърши мача. Ние си правим шоуто и не се интересуваме от тълпа туристи които ходят на мач без пари и почти насила.Имам приятели в Стара Загора и знам,че от една седмица по училища и фирми се карат хора да се записват за безплатната екскурзия.Станахте като делиорманци мачове и кренвирши без пари.[/quote]
Що не си завреш големия пръст ,там дето слънцето не те огрява!