Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

elit
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот elit » 19 апр 2016 21:39

МНОГО ОТДАВНА НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ И ПИСАЛ ВЪВ ФОРУМА.
ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧА ОТНОВО, БЯХ ПРОВОКИРАН ОТ ТЕМАТА ЗА СТ.СТОЕВ, КАТО СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ И ВАРИАНТИТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ НЕГОВИ ЗАМЕСТНИЦИ.
ЗА ВСЕКИ ЩО ГОДЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА ФУТБОЛА Е ЯСНО, ЧЕ СТОЙЧО Е ДОБЪР ТРЕНЬОР, НО ЗА НИВОТО НА СЛАБИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.
ГРЕШКИТЕ, КОИТО ДОПУСКА СА ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНИ И НЕ СЛУЧАЙНО СА ЗАБЕЛЯЗАНИ ОТ МНОГО УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА.
НО ТОВА КОЕТО НАЙ-МНОГО МЕ ДРАЗНИ Е, ЧЕ ПРИ НЕГО НЕ СЕ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ ДОРИ И НА ТРЕНИРОВКИ. ТРЯБВА ДА Е ПРИНУДЕН, ЗА ДА ТЪРСИ НЯКАКВА НОВИНКА.
МАЛКО ХОРА В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЯТ, ЧЕ ГУНДИ ЗАПОЧНА КАРИЕРАТА СИ КАТО ХАЛФ И ВПОСЛЕДСТВИЕ БЕ ПРЕОРИЕНТИРАН ЗА ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, ИВАН ЗДРАВКОВ, БАЩАТА НА ТОНИ, БЕ ДЯСНО КРИЛО, А ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ ТИПА НА ВОЛЕНТИК ГО ПРЕКВАЛИФИЦИРАХА НА ДЕСЕН ЗАЩИТНИК И ТОЙ СТИГНА ДО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. АНАЛОГИЧНО БЕШЕ И СЪС СТОЙЧКО ПЕШЕВ, КОЙТО ОТ ХАЛФ СТАНА ТИТУЛЯРЕН ДЕСЕН ЗАЩИТНИК НА ЛЕВСКИ И НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. ДЕСЕТКИ СА ПОДОБНИТЕ СЛУЧАЙ И В ПО-НОВАТА ИСТОРИЯ НА ЛЕВСКИ. СИРАКОВ ЗАПОЧНА В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА, ИГРА И ЗАЩИТНИК, ДОКАТО СТИГНА ДО ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, С КОЙТО МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОРИ БИХА СЕ ГОРДЕЛИ.
А СТОЙЧО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ОСМЕЛИ ДА ПУСНЕ КРАЕВ НА МЕСТОТО НА ИСПАНЕЦА, ЗАД ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ, ДО ПОТЪРСИ МЯСТО НА КАРНЕР ИЛИ НА НЯКОИ ОТ ДРУГИТЕ ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ В ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ ИЛИ НА МЕСТОТО НА СТРАНИЧНИТЕ БЕГОВЕ И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМАШЕ МАЧОВЕ С ТРИМА ТИТУЛЯРИ ОТСЪСТВАЩИ В ТЕЗИ ЛИНИИ. НЕ ПОТЪРСИ НИТО ЗА МОМЕНТ ГРАДИВЕН ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ДА ЗАМЕНИ МИГЕЛ БЕДОЯ ПРЕЗ НАСТОЯЩИЯ ДЯЛ.
НЕ МОЖЕ СЪВРЕМЕНЕН ТРЕНЬОР ДА НЕ НАБЕРИ КРИЛО, КОЕТО ДА МОЖЕ ДА НАДБЯГА ПРОТИВНИКОВАТА ОТБРАНА И ДА ИЗПОЛЗВА ЦЕНТРАЛНИ НАПАДАТЕЛИ С РЪСТ НА ПИГМЕЙ.
НО ЗА СТОЙЧО СТОЕВ ДОТУК.
ЯВНО ТРЕНЬОРИ ЗА ЛЕВСКИ НА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ СПОРЕД МЕН, МОГАТ ДА БЪДАТ СТОИЛОВ, ХЕРО, ЯСЕН ПЕТРОВ, БАРДОН В ЕКИП С ТОМАШИЧ, А ЗАЩО НЕ ИЛИЯ ГРУЕВ, КОЙТО Е С МНОГО ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ И ГО ДОКАЗВА И В МОМЕНТА С ДУИСБУРГ.
ИМАМ И ДРУГО ВИЖДАНЕ, КОЕТО СЪМ СПОДЕЛЯЛ С РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ - ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ШКОЛА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВЕРЕНА НА АНДРЕЙ АСПАРУХОВ, КОЙТО СЕ ДОКАЗВА В ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ, ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2016 21:53

Елит, ти говориш за древни времена, когато футболът е бил съвсем друг. Стоев експериментира на тренировка непрекъснато, но това е само тренировка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 22 апр 2016 22:19

ПОДКРЕПЯМ !!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 май 2016 06:56

bilyaletdinov написа:Синчец, целите за следващия сезон са титла и добро участие в ЕКТ. Под добро представяне имам предвид достигане на кръга преди плейофите. Нито повече, нито по-малко.

Ако трябва да съм реалист титла трудно ще видим при това съотношение като финанси между нас и Лудогорец.
Имат добри играчи с големи заплати, могат да си позволят да купят и нови, пак с добри заплати.

Колкото и да се стараят шефовете на Герена ние можем да я докараме до 1-2 евтини покупки, намирането на свободни агенти и опитите да се наложи някое българско момче. Да, резултатите пак може да са добри при успех с подбора на играчите, но е трудно да се бориш срещу пачки.

През следващия сезон надеждата ни би била Лудогорец да е силно ангажиран в Европа. Но пък и това има своите минуси - колкото повече мачове имат там, повече пари ще вземат и повече могат да похарчат за отбора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 май 2016 07:01

sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него.
Ще кажете: ама сините не играят добре, ама трудно печелят...и ще сте прави!
Има обаче едно голямо " НО "...или даже няколко такива относно пролетното ни представяне:
- отборът бе напуснат от титулярната централна двойка защитници, в момента се налага изцяло нова
- отборът заради контузии бе лишен от халфовата двойка Нойер-Костадинов, която изнесе цялата есен
- отборът бе напуснат от Миланов, който определено даваше класа
Няма как при нови централни двойки отзад и в центъра да се търси стабилност в дефанзивен план, че и атрактивна игра. Не е сериозно. Може би някои тук забравиха как кой може-кой не може ни вкарваше по гол, че и повече насред Герена?
Зимната ни селекция не е лоша. Но е с редовния напоследък за клуба проблем-безвъзвратно закъсняла. В хода на първенството играчите трябваше да се запознават един с друг и да влизат във форма. При някои-успешно, при други-не толкова.
Споделям негодуванието на публиката от двете "безумия": Прохазка-десен бег и Краев-ляво крило. Как мислите, дали Стоев не вижда, че на тези хора не им е мястото там?
Така се наложи-така се случи.
Бих искал обаче да върна " вечно критикуващите " в началото на този шампионат, когато тръгнахме за гостувания в Пловдив и Варна с детска градина. Това забравихте ли? Как пишман футболни спецове ни пророкуваха битка за 7-8 място, че и за изпадане-забравихте ли?
Забравихте ли как миналата пролет този треньор беше без заплата 5 месеца, и играчите му-също?
Забравихте ли как миналата есен към Стоев имаше оферта от Лудогорец?
Днес клубът с декларацията си застана категорично зад треньора. Преди дербито с Лудогорец, редно е и публика, и играчи да го направят. Никой не ламтеше за мястото му миналото лято( защо ли :o ), нито пък тази зима.
Сега ( защо ли :o ) такива мераци определено има.
Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.

Стойчо Стоев съвсем не е лош треньор, пък и дойде в кофти момент. Вярно е, че докара нещата до второ място, но пък не мисля, че първото е достъпно в момента ако ще Раниери да е на Герена.

Аз обаче очаквам да стане следното: когато се наложи подсилването на отбора (особено ако някой напусне) Стоев ще бъде оставен да гледа как всичко се мотае до последно. Възможности да бъде забавен тоя процес през главата на треньора няма да липсват.

И дойдат ли слаби резултати, а всеки отбор записва такива.. него ще обвинят. И ако тия резултати дойдат в ЛЕ ще го обвинят, че е провалил сезона. А аз няма да се учудя заради нечии интереси да се съсипе евроучастието ни.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 04 май 2016 11:01

Имаме най-бавните футболисти на света. Индивидуално всеки е надбяган от противников играч, включително и на последния мача с морето.
И въпреки това Стойчо ги нареди и ги научи да си подават. За този състав резултатите са гениални. Не пипайте тренера

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 май 2016 12:15

И Гуардиола е отличен специалист, но тавана на възможностите му стига само до полуфинал за ШЛ. Повече не може. И за това си отива от Мюнхен. Всеки отбор си гони неговите цели и намира треньорът с който може да ги постигне. Който не може просто си отива. И си намира отбор чийто цели може да постигне. Пък отборът си намира треньор който може да постигне набелязаните цели. Така е в живота. Всякакви сръдни и трагедии са неуместни.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2016 12:27

wilge написа:И Гуардиола е отличен специалист, но тавана на възможностите му стига само до полуфинал за ШЛ. Повече не може. И за това си отива от Мюнхен. Всеки отбор си гони неговите цели и намира треньорът с който може да ги постигне. Който не може просто си отива. И си намира отбор чийто цели може да постигне. Пък отборът си намира треньор който може да постигне набелязаните цели. Така е в живота. Всякакви сръдни и трагедии са неуместни.

Много правилно! Нашият Гуардиола например постигна целите поставени пред Левски този сезон на 99%, следователно преди да се поставят каквито и да било нови цели за идния спортно-състезателен сезон, трябва да се помисли доколко са постижими и дали Стоев би бил правилният треньор за постигането им. Което значи, че ръководството ни трябва много добре да прецени обстоятелствата и най-вече възможностите на отбора, без излишни изхвърляния и високопарни слова.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2016 12:56

Мен ме дразни това, че противниците на Стоев не отчитат редица фактори, независещи от него, които пряко влияят на продукцията и резултатите ни.
Няма да пиша за тези фактори, посочвал съм ги достатъчно в други теми ( а може и тука да съм ) ... Въпросът наистина е, да се гледа обективно и да се взема под внимание всичко, което е причина за моментното ни състояние.
Следващата стъпка е, да се прецени трезво, какво ни е състоянието.

Сега, разбирам, че някои колеги негодуват, че не бием всеки мач с 4-5 гола, създавайки много положения с 20-30 удара.
Както и това, че не сме Шампиони в конкуренцията на "слабаците" от Разград, но това е положението.
Има си причини за това, и С.С. не е главната от тези "причини".
В противен случай ще гледаме внимателно, дали евентуалният заместник на Стойчо, ще може да бие всеки мач с 4-5 гола, да изпревари Лудогорец, а Левски да играе с 5-ма нападатели, 90 мин. пред пеналта на съперника.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 май 2016 19:47

TristaNNN написа:
wilge написа:И Гуардиола е отличен специалист, но тавана на възможностите му стига само до полуфинал за ШЛ. Повече не може. И за това си отива от Мюнхен. Всеки отбор си гони неговите цели и намира треньорът с който може да ги постигне. Който не може просто си отива. И си намира отбор чийто цели може да постигне. Пък отборът си намира треньор който може да постигне набелязаните цели. Така е в живота. Всякакви сръдни и трагедии са неуместни.

Много правилно! Нашият Гуардиола например постигна целите поставени пред Левски този сезон на 99%, следователно преди да се поставят каквито и да било нови цели за идния спортно-състезателен сезон, трябва да се помисли доколко са постижими и дали Стоев би бил правилният треньор за постигането им. Което значи, че ръководството ни трябва много добре да прецени обстоятелствата и най-вече възможностите на отбора, без излишни изхвърляния и високопарни слова.

Това са най-фасулските "цели" на света - да класираш Левски за ЕКТ, в първенство без ЦСКА, Литекс и Локо Сф. Наистина, явно доста сте свалили критериите си и наистина се славизирате, щом си поставяте подобни "цели" ..... то това и ти да беше треньор, щеше да го постигнеш.

И, да, знам мантрата за липсата на много пари .... ама то, с изключение на Лудогорец, всички са зле финансово. С изключение донякъде на Берое, останалите дори са много по-зле от Левски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”