Кой ще плати сметката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще плати сметката?
Кашчей, тоя е левскар колкото аз съм от Беласица-Петрич. Инак ние отдавна знаем, че няма да сме шампиони тази година, в момента заемаме реалното и заслужено място след хегемона. И смятам, че на това място ще завършим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Емигрант 45 написа:Имаше някакъв въпрос"от къде имаш достоверна информация",ето отговора :"как от къде ,от Сорос "
Ибаси, мо'е ли да скивам и аз малко от тва инфо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
sin4ec написа:Кашчей, тоя е левскар колкото аз съм от Беласица-Петрич. Инак ние отдавна знаем, че няма да сме шампиони тази година, в момента заемаме реалното и заслужено място след хегемона. И смятам, че на това място ще завършим.
Извинявам се за използваният термин за левскарите и второто място, но тоя ме изкарва извън нерви с простотии, а и се бара за левскар, та не се сдържах, за съжаление

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
fcb_bg написа:Емигрант 45 написа:Имаше някакъв въпрос"от къде имаш достоверна информация",ето отговора :"как от къде ,от Сорос "
Сорос му го е споделил, докато Емигрантът му лъска обувките.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Вълчан написа:Някои знае ли кои е мъжът на Диляна Грозданова.....журналистката от недалечното минало.![]()
Със какво се занимава и къде живее от доста време.
Любомир Павлов-Любо Пъпката, но къде и с какво се занимава сега..нцъ, не знам нищо.
Повярваи изключително силна фигура.Живее във Франция от много време.Изключително прикрит но със огромно влияние във България.
-
Емигрант 45 написа:Имаше някакъв въпрос"от къде имаш достоверна информация",ето отговора :"как от къде ,от Сорос "
А, от Наполеон имаш ли инфо?Няма начин да нямате и такъв в заведението ви.

Вълчан написа:Кашчей написа:Вълчан написа:Някои знае ли кои е мъжът на Диляна Грозданова.....журналистката от недалечното минало.![]()
Със какво се занимава и къде живее от доста време.
Любомир Павлов-Любо Пъпката, но къде и с какво се занимава сега..нцъ, не знам нищо.
Повярваи изключително силна фигура.Живее във Франция от много време.Изключително прикрит но със огромно влияние във България.
Възможно е да е така. Определено много силните фигури не обичат показността, защото повече ще им навреди. За това си има политици, Боко и Томов

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:fcb_bg написа:Емигрант 45 написа:Имаше някакъв въпрос"от къде имаш достоверна информация",ето отговора :"как от къде ,от Сорос "
Сорос му го е споделил, докато Емигрантът му лъска обувките.
Пак кат не ги е тълкувал по остатъците по тоалетната хартия от соросовия дирник, бива...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:От НКВД.
Сладури!
Ай да допълня..и от ЧК, която е предшественик на КГБ![]()
Не е вЕрно, КГБ се пръква от една от структурите на НКВД, тоест НКВД е нейният предшественик, а Че Ка е преди това още.
Погодаец, говоря за функциите, които при двете структури са почти идентични, но ЧК работи в друго време-Гражданската война и правомощията и са по-големи. НКВД си е просто МВР, каквото има всяка държава, като структура. Не коментирам как е използвано и какви са последствията. Благодарение на НКВД СССР има загуба на човешки ресурс от над 20 млн. за 30 години (загубите от войната са отделни). Дори двама от ръководителите му попадат в това число-Ежов и Ягода, а по-късно и Берия, но при него нещата са по-различни.
Ми, не, не е просто МВР, защото има много по-големи правомощия. Неслучайно споменах, че точно от една от нейните структури се създава КГБ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Емигрант 45 написа:язе написа:Хора неживеещи в България, ни обясняват истината за България. Култово...
От вън се виждат много по хубаво проблемите,освен това имаме много по достоверна информация.А по отношение на КГБ(ДС),нещо да кажеш?!
Писна ми хора които не живеят в България да обясняват какво е тук.От къде е информацията? И ние аборигените останали в България имаме достъп до новини които не са български.