Лестър-Уест Хям 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лестър-Уест Хям 2:2
Лестър са всичко друго само не и съдийски отбор.Дали 11 дузпи - коя от тях е била нереална?С Арсенал на Емирейтс съдията обърна мача с много спорен втори жълт на Дани Симпсън.А вчера защитника на Уест Хям дръпна за рамото Върди и това беше преценено като симулация..........Нямам думи.
Дръпнал за рамото Варди. Морган цял мач душеше и дърпаше и накрая след като секунди преди това съдията изрично го предупреди, че вече ще свири за Н-тото държане, той беше много учуден и накрая всички надават вой.
drvasko98 написа:Дръпнал за рамото Варди. Морган цял мач душеше и дърпаше и накрая след като секунди преди това съдията изрично го предупреди, че вече ще свири за Н-тото държане, той беше много учуден и накрая всички надават вой.
За това говорим:дне напълно идентични ситуации се свирят по различен начин.Едното симуляция другото дузпа.
- dreben23
- Контакти:
Тоя ми е единият точен, нищо впечатляващо. Арсенал ме изненада най-много, там дори играта не отговаряше изобщо на резултата. Но много тото мачове си има по света, не може да се усети всичко.

[offtopic]То това ми било и на мен. Лестър и Ливърпул ги заковах подред си и двойката на УБА дето. Тиражът беше огън и пламък, щом и Валенсия изгърмули лошите. Мани, мани. Почти нищо реално няма и всеки дава свое дупе.
[/offtopic]

[offtopic]То това ми било и на мен. Лестър и Ливърпул ги заковах подред си и двойката на УБА дето. Тиражът беше огън и пламък, щом и Валенсия изгърмули лошите. Мани, мани. Почти нищо реално няма и всеки дава свое дупе.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Единствената истинска дузпа в този мач беше срещу Варди, а при 2:0 и равни хора на терена мача щеше да изглежда по друг начин, но явно от Тотнъм са наляли много в тази титла(щом се отказаха и от борбата в Лига Европа) и няма да я дадат без бой. Дори играта на Юнайтед в двубоя с тях изглежда съмнителна, тази на Стоук няма какво да се коментира.
Дано тоя тиквеник Гъз Хидинг , както е истинското му име , нареди правилно отбора срещу Тотнъм и да ги бием !
И последния кръг да посрещнем с шпалир Сър Клаудио и неговите момчета .
Благодарение на него през 2003 бихме лузърите в края на сезона и се класирахме за ШЛ и това наклони везните Роман Абрамович да избере Челси ! Браво Сър Клаудио Раниери !
И последния кръг да посрещнем с шпалир Сър Клаудио и неговите момчета .
Благодарение на него през 2003 бихме лузърите в края на сезона и се класирахме за ШЛ и това наклони везните Роман Абрамович да избере Челси ! Браво Сър Клаудио Раниери !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Варди е наказан за два мача което е компромисно решение.Лестър трябва да вземат домакинските мачове срещу Суонси и Евъртън и са шампиони.
saract написа:Варди е наказан за два мача което е компромисно решение.Лестър трябва да вземат домакинските мачове срещу Суонси и Евъртън и са шампиони.
Тоест, няма никакъв начин да направят хикс и загуба поне срещу Юнайтед и Челси
saract написа:Варди е наказан за два мача което е компромисно решение.Лестър трябва да вземат домакинските мачове срещу Суонси и Евъртън и са шампиони.
За нещастие не е така. Ако Тотнъм теоретично вземат 12 точки до края, то Лестър трябва да вземат поне 8 точки, което ще рече 2 домакински победи и минимум 2 точки от гостуванията на Юнайтед и Челси, т.е 2 хикса или поне победа, а мисля, че няма да имат сили за такова нещо. Единственият шанс според мен е Тотнъм да загубят някакви точки и най-реалистично е това да стане при гостуването на Челси, това ще е ключовият мач за титлата според мен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Англия не е България всеки да си взема мачовете безпроблемно.Правете разлика.Шест поредни победи Тотнъм не са правили в цялата история на Висшата лига.