Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2016 11:16

wilge написа:
sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:Тонев мънка нещо от сорта , че в отбора всичко е ОК .Дано да е така .Времето ще покаже .

Той измънка и друго-никакво освобождаване, максимум трима нови. Това каза и Гонзо.
Тонев правилно отказа да коментира и думичка по СТ част. Така и трябва да бъде-да си гледа строежа и спонсорите!

Това първо го каза Стоев, после Гонзо, а сега и Тонев. Което би трябвало да означава, че Бедоя и близнаците са пътници.

Много ще е неприятно, ако и тримата напуснат. Близнаците обаче е по-вероятно да останат, Бедоя май си заминава...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 апр 2016 11:35

Близнаците като искат да са титуляри да подпишат нов договор и да ги пуснат под наем примерно в Ботев или Славия. Това е практика при всички големи отбори. Така няма да се пречи на развитието им, ще ги следим и винаги можем да ги върнем обратно. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 апр 2016 11:41

Според мен напускащи ще се Бедоя, Карнер и Менголо. Първия сам намеква, че вече ще се връща в Испания, втория май нищо не е играл откак дойдоха Лукин и Ал.Ал, а Менголо когато не е контузен нищо не играе.

Близнаците ако ще извиват ръце да са титуляри по-добре да си ходят.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 апр 2016 14:16

Дано да задържим Мангало и Карнер. Черния има качества, трябва му игрова практика и да се опази от контузии. Карнер ни е единствения резервен ЦЗ, при все че Деян отново се контузи. Цяло чудо е, че от началото на полусезона Лукин и Александров се пазят от контузии и наказания. Според мен и двамата - Мангало и Карнев, трябва да останат.
За Бедоя за съжаление не зависи от нас, договора му изтича и най-вероятно ще си тръгне. Хубавото е, че зимата взехме Бурабия. Колкото до близнаците, да си опичат акъла и двамата. Да се докажат първо и после да почнат да се правят на по-големи от клуба, който ги е направил футболисти. Другия път е да последват светлия пример на STEVEN (нали така се пишеше на тениската? :mrgreen: ) Петков и да "звездеят" на село с по 10 мин на мач.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2016 15:53

Аз не виждам къде е проблемът с близнаците. "Искам да съм титуляр", може да е основание за нов договор, ако си го заслужил с представянето си до сега. И двамата имат качества, но на 19-20 години да искаш гаранции за титулярно място, само защото си талантлив юноша, не е много редно.
Ако обичат клуба, да подписват и да се борят за мястото си в първия отбор. Ако искат гаранции и обещания, да отиват някъде, където ще им ги дадат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 16:35

Централният защитник на Левски Деян Иванов няма да играе в следващите три месеца. Талантът получи повторна контузия на коляното, което доскоро лекуваше. Очаква се той да е на линия за сериозни тренировки чак след още три месеца.

Младокът има увредена странична връзка на коляното, което най-вероятно ще доведе до операция. Това е сериозен удар за футболиста, както и за щаба на „Герена“, който разчита на Иванов.

Деян се контузи срещу Юргорден, а новата травма се случи по време на тренировка.

ГОНГ
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 19 апр 2016 16:36

korteneca написа:Близнаците като искат да са титуляри да подпишат нов договор и да ги пуснат под наем примерно в Ботев или Славия. Това е практика при всички големи отбори. Така няма да се пречи на развитието им, ще ги следим и винаги можем да ги върнем обратно. :roll:

И аз съм си го мислел това но не мисля че Славия или Ботев ще се съгласят са обиграват нечии други юноши особено пък тези на Левски.Но това че вече ще имаме отбор в Б група е голям плюс.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2016 16:46

angel93 написа:....Но това че вече ще имаме отбор в Б група е голям плюс.

Къде го четеш това, че нещо ми е убягнало?
Или пък да не би да се сливаме, обливаме или припознаваме с някой Б група, че тия дни едни червени глупаци покрай темата за новия сектор и фалит ни предрекоха. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2016 17:01

Имаше тука някакво заглавие, че в "новата Б група", ние също ще имаме дублиращ отбор. Честно казано, не четох статията.

Ето я:

http://levski.gong.bg/bg-football/b-gru ... iia-373388
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2016 18:54

Изпуснем ли близнаците автоматично се превръщат в новите Балтанов и Огнянов -в Левски нищо не играят , но в Ботев са най-добри .Да си опичат акъла и да подписват или с нас или да заминават в чужбина .

Върни се в “Левски”