Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 11:28

Thsmith написа:Щом ти казваш.... няма как да не съм сигурен.

Не го казвам аз, казва го антропологията 8-) Но все пак се радвам, че ми имаш доверие 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защо Хитлер е искал да изчисти евреите?

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 11:31

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Защо точно тях :?: Какво са направили, за да предизвикат това преследване от страна на Германия :?: Само се говори за това колко евреи са били избити и никой не се задълбочава върху причините за това 8-) Впрочем, досега не съм намерил нищо съществено по въпроса и затова отварям тази тема 8-)

Станкич, а знаеш ли колко евреи са се били за Вермахта ? :)
Да ти кажа, хич не са малко ...

Което отваря въпроса, кои всъщност е гонил мустакатият гном.

Да бе, ама това не дава отговор на въпроса, защо точно тях :) Каква е причината :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2016 11:41

CTAHKO написа:Каква е причината :roll:

Не съм се интересувал подробно в тая тематика, мяркал съм мнения, че гонените и репресираните са били сравнително заможни, с бизнес и т.н.
Той ( Хитлер ) нали прави известна национализация ...
А подгонените са държали важни отрасли.

От друга страна, Германия по-него време е получавала доста кредити и заеми ( къде явни, къде-не ) ... От банки, с еврейски капитали. :roll:
Въобще, въпросът с отношението на нацистите, към евреите, е интересен.
Изглежда не са имали кофти отношения към всички, а само към конкретни. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 апр 2016 11:43

Колежката държи здраво MP-5-цата 8-) Много си е добра момата, а и има добър захват :lol: :lol: :lol: А иначе има поне 30 9-милиметрови причини за всеки мангал, за да не я доближава :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 12:33

THE G.A.M.E написа:

Не съм се интересувал подробно в тая тематика, мяркал съм мнения, че гонените и репресираните са били сравнително заможни, с бизнес и т.н.

От друга страна, Германия по-него време е получавала доста кредити и заеми ( къде явни, къде-не ) ... От банки, с еврейски капитали. :roll:

Аз бях чел, че заради Първата световна война ги е гонил и съм склонен да вярвам на тази версия, щото и в момента се случва същото 8-) Ама малко се пише по тази тема, щото знаем от кого се пише Историята и кой печели войната 8-) Повече им отърва да ни пълнят главите с измисления им Холкост, отколкото с истинските причини за него 8-) И някой като зададе неудобен въпрос, най-лесния и често срещан отговор е, че Хитлер е бил луд и затова 8-) И само неуките средношколци могат да се вържат и да ги задоволи този отговор и това оправдание 8-) Ама така като гледам, бая народ се връзва на тази елементарна мантра, така че... 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 апр 2016 12:43

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:

Аз бях чел, че заради Първата световна война ги е гонил и съм склонен да вярвам на тази версия, щото и в момента се случва същото 8-) Ама малко се пише по тази тема, щото знаем от кого се пише Историята и кой печели войната 8-) Повече им отърва да ни пълнят главите с измисления им Холкост, отколкото с истинските причини за него 8-) И някой като зададе неудобен въпрос, най-лесния и често срещан отговор е, че Хитлер е бил луд и затова 8-) И само неуките средношколци могат да се вържат и да ги задоволи този отговор и това оправдание 8-) Ама така като гледам, бая народ се връзва на тази елементарна мантра, така че... 8-)

Хитлер е или луд за връзване или марионетка на нечий замисъл... Само ненормалник може да си помисли, че може да излезе победител във война с Русия, Англия и Щатите.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 14:54

А може да е нямал друг избор 8-) Честно казано, голямата грешка в случая е на японците 8-) Защото вместо да нападнат Русия от азиатската и част и да отворят още един фронт, те отидоха и нападнаха САЩ, които до този момент са неутрални и ги вкараха във войната 8-) Сега, зад кулисите какво е ставало, какви игри са се играели и какви са истинските причини, можем само да гадаем 8-)

П.П. Англичаните не са никакъв критерий в случая. Русия е препъни камъка на Хитлер 8-) Но ако японците бяха подпряли нацистите с още един руски фронт, сега за евреите щяхме да говорим в минало време и с умиление 8-)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 апр 2016 16:51

boabbb написа:Колежката държи здраво MP-5-цата 8-) Много си е добра момата, а и има добър захват :lol: :lol: :lol: А иначе има поне 30 9-милиметрови причини за всеки мангал, за да не я доближава :lol:

Абе те не се славят като особено умни :lol:

pampi написа:Хитлер е или луд за връзване или марионетка на нечий замисъл... Само ненормалник може да си помисли, че може да излезе победител във война с Русия, Англия и Щатите.

Хитлер не е искал война с всичките заедно. През цялото време се е надявал, че Великобритания ще бъде "убедена". Даже е бил на косъм когато Халифакс отказва да състави правителство и идва ред на Чърчил (когото посочва като причина за невъзможност на преговорите с Германия и го характеризира като отвързано оръдие, което се търкаля по по кораба :lol: ). Със САЩ е същото, Янките дори дълго време предлагат опция да продават оръжия на всички, които искат и могат да платят. Просто Хитлер няма необходимата валута в долари и възможността да закара "стоката" около британския флот. Конгреса и сената са за неутралитет. Има много фигури като Хенри Форд, които водят про германска агитация. Всичко свършва с Пърл Харбър.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 18 апр 2016 19:21

Евреите с любезното съдействие на руснаците си създаде държава, финансирана от германски репарации към държава, която дори не е съществувала по време на ВСВ. Парадокс. Добре замислен план на евреи и руснаци. Първо плъзват комуинистическата си епидемия из света, после провокират ВСВ, за да създадат Израел и след това да всяват раздори из САЩ. Кенеди се опита да се бори срещу евреите и беше убит. Никсън се пробва срещу евреите и го компроментираха веднага. Никсън е порозрял истината за света преди 46 години. Луд бил. Еврейските вихрушка винаги компроментира борците за свобода:

[offtopic]The Jews are irreligious, atheistic, immoral bunch of bastards.
Който разбира английски http://www.jewish-american-society-for- ... ixon-2.pdf

We're going to [put] more of these little Negro bastards on the welfare rolls at $2,400 a family. Let people like Pat Moynihan and [special consultant] Leonard Garment and others believe in all that crap. But I don't believe in it. Work, work—throw 'em off the rolls. That's the key.
I have the greatest affection for them [Negroes] but I know they're not going to make it for 500 years. They aren't. You know it, too. The Mexicans are a different cup of tea. They have a heritage. At the present time they steal, they're dishonest, but they do have some concept of family life. They don't live like a bunch of dogs, which the Negroes do live like.

You know what happened to the Romans? The last six Roman emperors were fags. Neither in a public way. You know what happened to the popes? They were layin' the nuns; that's been goin' on for years, centuries. But the Catholic Church went to hell three or four centuries ago. It was homosexual, and it had to be cleaned out. That's what's happened to Britain. It happened earlier to France. Let's look at the strong societies. The Russians. Goddamn, they root 'em out. They don't let 'em around at all. I don't know what they do with them. Look at this country. You think the Russians allow dope? Homosexuality, dope, immorality, are the enemies of strong societies. That's why the Communists and left-wingers are clinging to one another. They're trying to destroy us. I know Moynihan will disagree with this, [Attorney General John] Mitchell will, and Garment will. But, goddamn, we have to stand up to this.[/offtopic]
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 апр 2016 23:34

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”