Thsmith написа:Щом ти казваш.... няма как да не съм сигурен.
Не го казвам аз, казва го антропологията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Щом ти казваш.... няма как да не съм сигурен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Защо точно тяхКакво са направили, за да предизвикат това преследване от страна на Германия
Само се говори за това колко евреи са били избити и никой не се задълбочава върху причините за това
Впрочем, досега не съм намерил нищо съществено по въпроса и затова отварям тази тема
Станкич, а знаеш ли колко евреи са се били за Вермахта ?![]()
Да ти кажа, хич не са малко ...
Което отваря въпроса, кои всъщност е гонил мустакатият гном.
CTAHKO написа:Каква е причината
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Каква е причината
Не съм се интересувал подробно в тая тематика, мяркал съм мнения, че гонените и репресираните са били сравнително заможни, с бизнес и т.н.
Той ( Хитлер ) нали прави известна национализация ...
А подгонените са държали важни отрасли.
От друга страна, Германия по-него време е получавала доста кредити и заеми ( къде явни, къде-не ) ... От банки, с еврейски капитали.![]()
Въобще, въпросът с отношението на нацистите, към евреите, е интересен.
Изглежда не са имали кофти отношения към всички, а само към конкретни.
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Каква е причината
Не съм се интересувал подробно в тая тематика, мяркал съм мнения, че гонените и репресираните са били сравнително заможни, с бизнес и т.н.
Той ( Хитлер ) нали прави известна национализация ...
А подгонените са държали важни отрасли.
От друга страна, Германия по-него време е получавала доста кредити и заеми ( къде явни, къде-не ) ... От банки, с еврейски капитали.![]()
Въобще, въпросът с отношението на нацистите, към евреите, е интересен.
Изглежда не са имали кофти отношения към всички, а само към конкретни.
Аз бях чел, че заради Първата световна война ги е гонил и съм склонен да вярвам на тази версия, щото и в момента се случва същотоАма малко се пише по тази тема, щото знаем от кого се пише Историята и кой печели войната
Повече им отърва да ни пълнят главите с измисления им Холкост, отколкото с истинските причини за него
И някой като зададе неудобен въпрос, най-лесния и често срещан отговор е, че Хитлер е бил луд и затова
И само неуките средношколци могат да се вържат и да ги задоволи този отговор и това оправдание
Ама така като гледам, бая народ се връзва на тази елементарна мантра, така че...
boabbb написа:Колежката държи здраво MP-5-цатаМного си е добра момата, а и има добър захват
![]()
![]()
А иначе има поне 30 9-милиметрови причини за всеки мангал, за да не я доближава
pampi написа:Хитлер е или луд за връзване или марионетка на нечий замисъл... Само ненормалник може да си помисли, че може да излезе победител във война с Русия, Англия и Щатите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта